Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Boze kakva drama u produzetku. Ovo i ne zasluzujemo da pobedimo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čini se da nema ni viziju kako i šta dalje. Gazi ga ko i kako stigne, sa svih strana, „šutira dok je na zemlji, a on se samo 'pravi mrtav' i čeka da prođe 'šutka'“.
Dok jedni ćute ili se zahvaljuju, drugi ih „bojkotuju“, treći, njih oko tri hiljade, daju podršku (samo) ekipi i treneru (ispraćeni skandiranjem). Četvrti na parketu i oko njega se bore, greše, dobijaju slabije i ravne sebi, jače još nisu. Mogu li, ili je ovo limit, pokazaće vreme, a jedno je sigurno. Bez atmosfere i punih tribina, podrške kao protiv Cibone, Budučnosti, ili u Skoplju, Baru, Ludvigzburgu, nemaju šta da traže. To treba da znaju ne samo oni koji bojkotuju, već više oni koji vode klub ili navijanje.
Prošle zime su dolazak Džikića i marljivost Berića napunili tribine i digli klub iz „kliničke smrti“. Ko će i da li će ove, trebalo bi da odgovore u Humskoj, jer igrači i trener su sve više ostavljeni na cedilu, kako od onih u VIP loži, tako u redovima pored nje. Milan Iskrin je nedovoljan sam i ne može ispraviti sve propuste i prethodnih i aktuelnih.
Svi koji kritikuju Pekovica su nezahvalni,kad vec prate toliko Partizan neka pogledaju stanje u klubu kada je pekmen dosao i sta mu je ostavljeno..Mnogi i ne znaju da je Pekovicu za vrijeme lokauta ranije Barsa nudila najveci ugovor na mesecnom nivou u istoriji Evropske kosarke,Pekmen je ginuo za Partizan,voli taj klub i takvi nam i trebaju..Nije gospodin,sminka i previse obrazovan,ali ima on njude koji jesu i ima dobru volju i moze pomoci..Sam je izdvojio neki novac za neke dugove,pa koliko god to bilo..Pogledajte Partizanov start prosle godine,a pogledajte sada..Ja ne znam sta vi gledate,pa trenutno nema igraca u formi..Treba jos dosta da se to uigrava,a onda ce Partizan moci da se nosi sa svima u aba ligi na kraju sezone i igrace odlicnu kosarku..
Dan kasnije, došao je do mog broja, pozvao me je telefonom i izvinio se. To mi se nije desilo za sve ove godine bavljenja ovim poslom. Uz to, poslao je pisanu poruku mojim roditeljima, da je on taj koji je vređao njihovu kćer, čime se ne ponosi, da se izvinjava, da se to više neće ponoviti i ako mogu da mu oproste
Primetio bih da stanje u klubu nije mnogo drugacije od kada je Pekovic dosao. Jedina razlika - Pekoviceva uprava dobija sponzore i crkavicu jer se zahvaljuje Vucicu i svake godine bar dvaput radi ono sto se kosi vitalnim interesima kluba, a ide u korist Novog Naprednjackog Kosarkaskog Poretka, a Partizan Vujosevica i odlazeceg Danilovica je dosao u situaciju da nece moci da krene u sezonu jer su sve slavine zavrnute.
To je otprilike najveci uspeh Pekoviceve uprave, sto su se duboko sagli, primili i jos se i zahvaljuju. Sve ostalo je kozmeticke prirode, rad na novim sponzorima, mladje kategorije (ma koliko bih zeleo da je to zaista istina), novi PR koji izbacuje svaki dan objave na Facebook, Twitter i Instagram, itd.
Naravno, Pekovic je dosao za vreme lock-outa, odbio bolje ponude, zato se i kandidovao za ovo mesto ikebane od predsednika (nevoljno) okupiranog kluba. Jer se znalo da ce ga svi oberucke prihvatiti, kao sto i jesu, dok nije izbacio Vujosevica, gde mu se podrska odmah osula za jedan dobar procenat.
Ali bojim se da polako dolazi vreme kad ce trebati da se objasni kakvu je to ponudu i od koga dobio taj Pekovic da radi. Ponudu ili ucenu? Da li se kandidovao kao zlatiborski investitor, najblizi prijatelj klana Sarica, ili kao npr. Daniloviceva marioneta (Danilovic koji ce mozda uskoro da se pokaze da li je konacno presao na onu stranu, dok vaga ponudu da bude predsednik KSS, i neko ko ce nastaviti Djilasov posao - a znamo kako je taj posao izgledao - tu ne mislim na reprezentaciju ili muvanje kosarkasica).
Ovo sto je dosad uradjeno mogao je da uradi i Novak Nedic, a to bi bilo postenije i manje ponizavajuce nego da ti jedan od zasluznih igraca radi sve ovo.
Ako stanje u klubu nije drugacije,onda ti prvo ne znas ni sta je sport..Prvo finansiski sto je mnogo bolje,nije savrseno,ali je mnogooo bolje..A drugo nema coveka koji vise voli duleta od mene,ja mu se klanjam,obozavam ga ali najbolja stvar koju je pekovic uradio je to sto ga je makao i to je OPORAVAK KLUBA..Dule je pukao,slazem se za vecinu stvari,ali ono sto je on radio nema veze sa sportom,sa igrom,a tek sa kosarkom..Nije sport rat,a on je od kosarke pravio ratno podrucje..Da je dule sada u klubu,imali bi mnogo manje sponzora,ne bi mogli da priustimo ni H od Hecera ili B od bircevica i bili bi na nivou Mzt a i to je realnost.Mijesas politiku u sport,ti ocigledno zelis da se pljuje sve sto je drzavno i ima budzet od 5 miliona eura..Ne ulaguje se on nikom,vec se ljudski zahvalio na pomoc drzave kao i sto treba,jer drzava ima obavezu da pomogne Partizanu i to radi i tu nema nista lose..Niko nije u istoriji sporta manje obracao paznju na markteting,menadzment,neke stvari van kosarke nego predhodnih god kk Partizan i trenutno u svakom pogledu napredujemo..A ja ne znam o kakvim parama ti pricas ,pa da je pekovic bio Predsednik,a Dzikic trener ovih godina mi bi sad imali 5 miliona budzet,sa dobrim sponzorima,rezultatima i drugim stvarima..Klub nam je decko unisten i srozak zbog naseg voljenog Duleta i to zapamti..Pitaj nekog igraca,ili nekog ko je radio u klubu ranijih godina..
Da dule nije pljuvao,dramio,skakao danas bi bili u mnogo boljoj poziciji i finasiski i igracki..