Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.792
Naravno da niko nije primetio niti ce, jer se protiv Dzileta ne vodi kampanja, niti im on daje povoda.
Primetice onaj koji treba, dzaba sto povoda nema. Naci ce se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da niko nije primetio niti ce, jer se protiv Dzileta ne vodi kampanja, niti im on daje povoda.
Ја сам то ,нажалост,приметио одмах.И писао горе о томе( 01.11.2016., 21:26).И не треба ми новинари да бих знао да је то глуп,ружан потез...
И да имам 22 године и ја бих можда истрпео.Једном.Сада не бих.

Sto se tiče očekivanja, mi ćemo dobiti taj meč, lepom ili ne lepom igrom, to je manje bitno

Jbg, nije Covke radio mukotrpno godinama da ovaj dvorski trener sto ga steze kravatica ima neke muke protiv bednog Partizana.Pitanje vezano za utakmicu u ponedeljak.
Poceo i Jadonja da se bahati i pobedjuje unapred.![]()

Ja podrzavam da se ne razmenjuju karte sa njima. Kao dogovor 300 karata, a njih uvek panduri puste u halu koliko god da ih dodje.
A imam osecaj da ce nasi po n-ti put da spuste gace kad mi budemo domacini, pa ipak dozvoliti ulaz.

AirBall
@AirAvangarda
Prvi put u 21. veku se nece odrzati konferencija za stampu pred derbi izmedju KKCZ i KKP
Ima da pršti u ponedeljak. Naše ambicije u tom meču ne dolaze u pitanje, dakle Partizan će platiti ceh.
Umesto da su prstali protiv "mocnog" Laborala sa "velikim zvezdama" evropske i svetske kosarke Blazicem, Bobuom, Sengelijom, Diopom i Vojtmanom, kad vec tvrde da su zasluzeno taj nivo.