KK Partizan

- Partizan je dugo godina bio evroligaš. Pred početak sezone pitali su nas da učestvuju u Evrokupu i mi smo ih pozvali. Međutim, kasnije su promenili odlukui želimo im puno uspeha u Fibinoj ligi ove i u narednim sezonama. Nadamose da će u narednim godinama imati puno uspeha u FIBA takmičenjima- istakao je Bertomeu

A evo zasto je i Vucic zapeo da Partizan ne igra Evrokup - sve vise i vise se rasciscava teren da samo Panteri igraju elitno takmicenje. Uprlo se i da se dobije F4 u Beogradu, sto nikad nikoga nije bilo briga iako je bilo predloga (cak ni tadicevu "grobarsku" vlast)

Nama ostaje samo da se nadamo da ce FIBA makar dugorocno odneti pobedu, jer nam je takvo resenje nametnuto iz panterske vlasti i "kuce kosarkaske mafije"

PS: Danilovic sa Vucicevom ekipom povodom organizacije F4 u Beogradu:
http://sportklub.rs/Video/Kosarka/E...za-SK-F4-velika-stvar-za-Srbiju-i-region.html

E moj Sasa, sto kaze pesma - od vracanja zveri u kavez do slizavanja sa istim tim radi promocije panterskog basketa.

Pekovica ne vredi ni komentarisati, njemu je poslat sms da bi "mnogo znacilo da on dodje", pa je dosao da ne bi ostao bez sponzora, trenera ili nekog clana uprave.

Sluzava naprednjacka vremena, jedino su Dzikic i kakvi-takvi igraci ostali.

Poslednja izmena:
Malo humora:

https://twitter.com/Glimmer_KKP/status/791405582632771584

:eek::mrgreen:

Silobad takodje sa humorom:
Poslovni direktor crno-belih, koji su ovog leta pod nedovoljno razjašnjenim okolnostima iz Evrokupa prešli u suprotstavljeni tabor, u Ligu šampiona pod okriljem FIBA, istakao je da se prvak Evrope iz 1992. ne miri sa sadašnjim položajem.

"Plasman u Evroligu se ostvaruje preko ABA lige, tako da je sve otvoreno. Mi Ligu šampiona igramo ove sezone... Mislim da naši navijači neće dugo trpeti i čekati trenutak kada ćemo ponovo biti u najelitnijem takmičenju".

Na osnovu cega on moze tako nesto da tvrdi kada je uprava sa njime cutke pristala na ultimatum kosarkasko-mafijasko-drzavnih vlasti i izmestila se iz ULEB-a u FIBA-u?

Da li je on informisan da je Bertomeuu u klupskim prostorijama u kojima je obitavao ovih dana objasnjeno da je sudbina Partizana vezana za FIBA-u, od strane onih koji su takvu raspodelu i napravili, i zato je Bertomeu izjavio kako nam zeli svu srecu u FIBA takmicenju u narednim godinama?

Poslednja izmena:
Нисам гледао утакмицу.Какво је било суђење ?
Зар смо ми имали 6 сл.бацања на целој утакмици ?
Претпостављам да су изгубљене лопте главни кривац ?

Sudjenje pomalo nespretno, verovatno zbog kvaliteta i iskustva sudija koje sude takmicenje ovog nivoa, ali bez uticaja na rezultat. Zaista smo "zasluzili" samo 6 bacanja. Nisu ni Turci sutnuli mnogo vise, desetak rekao bih.

Utakmicu smo odigrali bez glave i repa, haoticno i dekoncentrisano. Rotkvica je izgubio 7 lopti, jer je pokusavao da baci pas bez gledanja kroz 2-3 igraca. Bilo je dosta i lopti bacenih nikome, ili u noge. Slicno kao protiv Mornara. Imao je i Koprivica jednu spektakularnu asistenciju sudiji, gde je nas najblizi igrac bio bar 5 metara dalje.

Nismo zapinjali cak ni razliku da smanjimo. Dzile je dao solidnu minutaza Koprivici i Karahodzicu, koji je posle par cigli koje su verovatno posledica treme, ima 2 zakucavanja. Bice dobro ako je na jednoj ovakvoj utakmici razbio strah. Interesantan je igrac.

Inace, Novica iako deluje rekreativno na terenu je trenutno igrac sa najboljim +/- u timu (sto se ABA tice). Otprilike je jednak nasoj ukupnoj kos razlici. A njega je smo ostavili u BG da sanira povredu/odmori se.

Djilas se upravo oprasta od funkcije predsednika saveza, opleo je po FIBA-i i ULEB-u, a posto je ucestvovao u naprasnoj promociji prve starlete Srbije Covica i Vucica, kao i u izbacivanju Partiazna iz ULEB-a, sada se na recima zauzeo za Partizan, pominjuci kako je sve to nepravedno. Mislim, bravo majstore.

Vise bih cenio kada bi objasnio zasto je jedini predsednik nekog saveza iz Jadranske lige koji je izbacio neki klub sankcijama zbog zelje za ucescem u ULEB-u. Ko mu je to rekao da tako treba, i slicne stvari.

Ali ako kaze, onda nece moci da postane, sto se suska, novi gradonacelnik ispred SNS-a.

Nebitno sto je Skankus malo vratio sta je prethodno brljao, nasi su bas zasrljali.

Sut Marinkovica je slika i prilika kako smo izgubili, srljanjem i nestrpljivoscu u drugom poluvremenu. Milovci imaju mnogo vise suvog kvaliteta i na kraju on prevagnuo (kamo srece da Vrabac i Lukovic imaju makar malo talenta na one fizikalije, npr). Zao mi je samo sto su ih sudije pogurale da se ne udave kad su bili zreli... Jbg, to je slika i prilika ove ABA-lige, gde caruju najbogatiji klubovi.

Moramo dobiti Cedevitu kako znamo i umemo.

Pavlovic iz publike Puklu: "Govedo jedno"... :hahaha:

Jbg, nije lepo, al tako je.

Poslednja izmena:
Sledeci su Panteri, ja mislio Cedevita. Svejedno... Vec mi se javlja Obrknezevic.

A njihov crnac na centru nije bilo koji, Son Dzejms je bio opasan igrac donedavno u EL, ali su ga povrede osakatile. Velickovic mu je lupio cistu rampu pred kraj ali je ovaj svejedno dobio poklon-bacanja... Valjda jer mu je pregrubo lupio loptu.

Inace, na utakmici EL Dentmon iz Galatasaraja je iskljucen sa utakmice protiv CSKA jer je 2x dobio tehnicku zbog ovakvih poteza - sirenje nogu pri sutu u pokusaju da isprovocira faul.

Medjutim, jedno je Evroliga kad igra CSKA koji se respektuje, drugo je JTD liga kad igraju Milovi mafijasi. Bagra lopovska, i naravno, rakocevicevsko-seljacki potezi Skankusa na koje smo od ranije navikli.

Panteri su mnogo fizicki jaci, i ne treba sumnjati da ce im biti dozvoljena rukometna odbrana (dozvoljava im se i u EL, sto ne bi i ovde). Dzikic prvo mora taj problem da resi sa jos fizicki inferiornijom ekipom. Kuzmic mozda ima manji raspon ruku i manje iskustva od Dzejmsa, ali je daleko jaci, ima da razgrce Lukovica, Majstorovica i Velickovica koji nisu ni petice pod broj jedan, a tek onda ostalo. Naravno, tu ce biti i beskorisni bilder Lazic i onaj sto jos nije vratio glavu Kalinicu sa svojom odbranom spolja, i jos poneko, pa ce se potruditi da obezglave Hecera koji se tek veceras susreo sa slicnim "nivoom odbrane".

Ja se samo uzdam u Dzikiceve smicalice kojima je prosle sezone izborio egal ili skoro egal sa neprikosnovenom TOP8 EL ekipom, i to je sve... Da igramo srcem, pa sta bude, nemamo se bog zna cemu nadati, fizicki inferiorniji i nekvalitetniji, uz svu logistiku koja je odavno na strani giganta iz Zeleznika.

Back