KK Partizan

Umesto da ih izgazimo 30 razlike, dozvoljavamo im da se vrate sa 18 na 4. I pored razlicitog sudijskog kriterijuma, nedopustivo. Ali bisera, Covic doda loptu pa se zaleti u Rotkvicu, dobije bacanja, lik u bloku drzi Rotkvicu, sviraju 2 faula, Covic gazi liniju ispred Radovica, mora da svira sudija sa centra, Hecer izlomi svog cuvara Radovic vidi nosenu itd.

Mi i dalje lose igramo i i dalje pobedjujemo. :mrgreen:

Majsorovic ume da zablista kada igra licem prema kosu. Dovesti jednog "nosaca namestaja" pa da taj i Lukovic budu iskljucivo na centru, Novica i Birca iskljucijvo na 4, a Majstorovic 4/5 prema potrebi.

Robinson izgleda kao kad pozoves nekog ortaka da igra, a on ne zna. Pa trckara okolo i nadas se da nece bas previse da za.****. Ja i dalje ne mogu da provalim koje on zadatke na terenu ispunjava.

Dobro je da tim nije kiksirao u ovih prvih 6 kola jer su 4/6 timovi iz donjeg doma lige. Sada imamo 3 vezane sa favoritima, plus gostovanje Besiktasu. Bio bih zadovoljan i sa jednom pobedom u ta 4 meca.

Dzikic nije kao vecina trenera, ili potpuno uplasena ovca poput Radonjica pa da skolski trazi tajmaut cim primi 4 poena u seriji. Videli ste koliko dugo u utakmicama ostavlja ekipu da se sama izbori, pa onda ili ih namerno ostavlja i celici, ili je glup, a ne verujem da iko misli da je glup.

Inace, da nije bilo Filipa kojem ceo tim mora da robuje dok on promasuje... Neka ozbiljnija ekipa bi nas uvela u ozbiljan problem sa onakvim dvostrukim kriterijumom sudjenja dostojnog limenog svinjca. Sudije nisu smele da sviraju Sinu petu licnu gresku.

Sramota u sta se pretvorila ABA liga, lagano to klizi na KLS nivo.

Protiv Besiktasa u gostima nam verovatno sleduje prvi poraz, ako je Besiktas solidno ozbiljan kao sto je uvek bio (ne sad nesto jak, jer tu nema prejakih ekipa, ali ozbiljnih...)

Bilo je i 5 gostovanja u 7 utakmica, sto je mnogo, mnogo je. Previse bi bilo ocekivati da pobede i Besiktas.

Poslednja izmena:
Uglavnom ne obracam paznju na gluposti i bahacenje koje se trenutno desavaju jer mi ne treba dodatno nerviranje, ali ovo je stvarno patetican cin jednog kluba.

Mozda bih i razumeo ovakve psiholoske igre, ali SOS je televizija koju gleda izmedju 1000 do 2000 ljudi. Kakva budalastina.

Nije bas toliko malo. Ja je iskreno ne gledam jer je amaterska televizija slicno kao Palma i slika je uzasna ali opet je mnogi ljudi gledaju jer ima stvarno bogat sportski program i prate bukvalno sve sportske dogadjaje u Srbiji. Imaju oni svoje gledaoce i treba im omoguciti isti tretman kao i ostalim televizijama a ne zbog toga sto nekad kritikuju klubove da im se zabrani prisustvo.

Sto je najsmesnije, njima Tegeltija smeta jer je javno rekao kakav je odnos Zvezde i FMP-a, sto su oni i sami rekli i objavili na kraju svog "UPPR-a", ali ne sme neko ko se izjasnjava kao Partizanovac o tome da prica, vec samo Nebojsa Covic jednom da kaze i svi treba da se prave ludi kako je "Zvezda" zapravo FMP.

I zbog toga mucenici ne podnose Tegeltiju, koji je cak i previse kurtoazan prema njima (iako verujem da duboko mrzi Covica i njegovu kamarilu), radi neke "politicke korektnosti".

To je isto kao sto Vucic zahteva od svih da razmisljaju kao oni i da se stvara idealna medijska slika, jer su u sebi vrlo nervozni zbog onoga sto zapravo jesu, i jako ih zulja sve sto nije isto kao njihovo misljenje, pa makar to bili i sirovi Tegeltija ili opskurni Andjus.

Lepo rekli ljudi da nema ulaza za navijače.

Važno je da je Vesnina vanbračna ćerka mogla da uđe. To su ta gospoda iz Železnika.
100649_zeka-fmp_ff.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Koliko revijalno igramo ovo, ni ne gleda mi se do kraja. Sem par minuta mrka kapa, da se Dzile nije drao onoliko na igrace na TO mislio bih da smo potpuno nezinteresovani.

I dalje vazi ono da Majstorovic ne moze da bude prvi centar (centar uopste).

Sad se vec nadam da razmatraju koga bi doveli umesto Robinsona. U napadu pogadja jedino slucajno, u odbrani ne bi mogao ni mene da sacuva. A govori za sebe da je defanzivac.

A koga da dovedu umesto Robinsona? ;) Lik je tu u fazonu, kosta manje od normalnih igraca (narocito domacih), a ako se vrati u zivot, moci ce da doprinese bar timski mnogo vise. Ja ne bih zurio sa menjanjem, zurimo tacno kuda? (osim sto se nikome ne gleda izgubljeni Amer na parketu)

Nisam gledao s paznjom jer sam zaglavio na poslu, al sam ispratio kretanje utakmice, iskontrolisali su nas brzo i bilo je ocigledno od pocetka. Kvalitetniji su i jos solidno bolje igraju od nas. Ocekivan poraz, 7-0 je nerealna serija i za kvalitet tima i za igru, a ove mozemo da drknemo u Beogradu.

Sad s paznjom da vidimo mozemo li iznenaditi u ABA nekog od najskuplje trojke. Valjda necemo ispustiti raspalu Cedevitu, Buducnost se nikad nije naigrala u Pioniru, a za Pantere ne znam posebno jer od sada moze na centru da se nadje i Seljobrknezevic.

Uglavnom, nisu jasne jos ni granice ovog tima, ne zna se sta ocekivati.

Back