KK Partizan

Na guzove, pisemo pobedu, igra ne ponovila se.

Rotkvica je zanimljiv igrac, volim taj tip. Jos kad sam video da crta akciju mesto Dzileta, a Dzile aminuje. :mrgreen: Znaci ceni misljenje i veruje da zna sta treba. Bice velika steta ako je ponobo povreda koja ga odvaja od terena.

Pot nije ni za 12, bolje da je Koprivica posao.

Novicino specificno radovanje sa cimanjem glave na kraju, a mi jedva preziveli Mornar. :mrgreen:

Sa ovakvom igrom gubimo glat od MZT-a, oni su divlja ekipa isto ko ovi, ali kvalitetnije divlja.

Od Bircevica danas nisam ocekivao nista, imao je problema prosle nedelje, ali me je Majstorovic bas razocarao. Nista nije pokazao. Isto vazi i za Robinsona, igrac manje na terenu.

Uhvatio sam ispod radara Marinkovica i Lukovica na fantasy-ju najveci indexi u ekipi za male pare. Jel igra jos neko? Mislim na onaj oficijalni, mada je ocajno uradjen, potpuno amaterski.

Poslednja izmena:
Sve sve ali da najmanja kvota jedva dodje.i ja da se nerviram sa raznim dživdžanima i sličnim..........
Sutra se čeka Cibona, nisam obratio pažnju mislio sam da se igra danas..Ali nema veze, može to i da se brani.....:per:

aaaaaa.jpg

ssssssss.jpg

Ja ne igram fantazi drugu sezonu, nemam zivaca da vacam Marinkovica, Lukovica i Rotkvicu po istom. :mrgreen:

Razmisljao sam koga bih stavio i po pripremnim sam zakljucio da vredi staviti Stoktona, Marinkovica i Lukovica, to bi bilo dobro al pitanje je sta bih ostalo zbrljavio, verovatno onog mucenika Hopsona i ostale vedete ABA-lige.

Inace skontam da nema Karahodzica, dakle, dobijemo na pozajmicu klinca na 4, i slucajno nam upadne Novica na kraju i sad od klinca nema nista, a momak se vraca naredne sezone u Unikahu.

Toliko o planiranju...

PS: Ovi Tegeltijini iz BliCZ proglasili Vrapca junakom pobede:
http://sport.blic.rs/kosarka/domaca...c-postao-junak-pobede-partizana-video/7ryethe

Jer je cuvao lika koji ga je obisao kao od sale i pukom srecom promasio polaganje iz vrlo izgledne situacije.

Kakvi strucnjaci.

Poslednja izmena:
Jel standardno da stavljaju podbacivanje u highlights ili su morali nesto da ubace da video dobaci do 2 minuta. :mrgreen: Stavili su sve situacije kada je neko uspeo da bocne trojku.

Sto se heroja tice, ne treba zaboraviti ni Lukovica (koji je zaista veceras bio ok) koji je sutirao bacanja 4/6. Bilo bi i 5/6 da ga Pukl nije naterao da ponavlja jedno zbog petarde :mrgreen:

Goran Radonjić: Još jedna pobeda Vujoševića | KOS magazin
CSP Limoges je još jednom odigrao stravično tešku utakmicu. Gostovali su u Nancy i odmah pokazali zašto su došli u grad (sa jednim od najljepših trgova u Francuskoj – Place Stanislas). Poveli su 8 razlike nakon prvog perioda, ali su domaćini odgovorili istom mjerom i postigli 9 poena više u drugoj četvrtini. Do kraja je to bila borba za svaki poen i na samom kraju Nancy je izjednačio na 87 – 87, ali je Trasolini promašio slobodno bacanje za pobjedu. Trener gostiju Duško Vujošević je tada djelovao najmirnije i savjetovao je svojim igračima da nastave da vjeruju u pobjedu. I pored činjenice da su u ekipi Nancy igrali razpoloženi Kanado-Italijan Marc Trasolini (21 poen i odličnih 29 indeksnih poena) i Amerikanac Thaddeus McFadden (24 poena), gosti su odigrali najbolje kada je najviše trebalo. Među najboljima je ponovo bio 191 cm visoki slovenački reprezentativac Klemen Prepelič (24 poena sa odličnim procentom šuta 54% iz igre, 56% trojke, 100 % slobodna bacanja uz četiri skoka i četiri asistencije). Uz njega su sjajni bili i Fair (15 poena), Buford (23) i Camara (14 poena i 7 skokova), a da je pobjeda zasluženo otišla u Limoges pokazuje činjnica da su u svim elementima igre izabranici Vujoševića bili bolji.

Svasta cemo mi videti od ovih nasih ove sezone, i u pozitivnom i u negativnom smislu. Rotkvica nastavlja gde je stao protiv Mornara, neverovatno koliko utice na igru. Od Vestermana nismo imali pravog organizatora. Hecer je indijanac i upravo je doveden zbog ovakvih sposobnosti, zatrpao ih je. Jedino Robinson jos uvek nista.

Nije mi jasno zasto Vrabac ponovo sutira kad je svima jasno da ne ume. Dva suta za 3, a cele prosle sezone je pogodio triput.

Gledam sut za tri, solidno sutiramo, a cak i da nista van linije nismo ubacili imali bismo prednost od 5 poena. A makedonci ga bas siluju. Izgleda da ce i pored gomile crnaca biti ekipa koja zivi od procenata.

Pocascen premijer, sad da vidimo da li prati i gostovanja. :mrgreen:

Poslednja izmena:
+31... unistavanje. Obicno je u Skoplju tesko gostovanje ali ovo kao da je dobijeno sa 50% snage. Ili su se Makedonci brzo predali posle one serije Partizana na pocetku. Uglavnom odlicna utakmica za podizanje samopouzdanja.

Nabila ih stoka. :mrgreen:

Vanja ponovo medju najboljima iz drugog plana, dok se gleda utakmica ne deluje da je toliko doprineo. Samo neka nastavi.

Pot potpuni visak. Ne znam sta je sa Kenanom, ali pre bih skinu njega. Plus sto ce Novici biti potrebno mesec, dva da se dotera.

Robinson je ponovo uspeo da ode u tezak minus, sto je na ovoj utakmici veci uspeh nego u prosloj. Ako Dzile veruje u njega treba ga cekati, ali i za tako nesto treba imati odredjenu granicu. Recimo, ako se ne podigne u sledecih mesec dana da se pozdravimo. Na srecu nema garantovan ugovor.

Nije mi jasno zasto Vrabac ponovo sutira kad je svima jasno da ne ume. Dva suta za 3, a cele prosle sezone je pogodio triput.

Rekao je Dzikic u onom intervjuu sa pucistima da najbolji procenat ubacenih trojki na treningu ima Vrabac ali da mu se stegne ruka cim krene mec.

Verujem da ga Dzile forsira da sutne kad god je u mogucnosti, nada se da ce kad tad probiti led.

Ocekivao sam da pobedimo duplo vecom razlikom nego u Baru, a dobili smo 31x vecu razliku. :hahaha:

Naravno, OK smo za ovu fazu sezone, ima jos prostora i nepoznanica, polako. Vidi se i da je MZT tezak bedak iako su kao krenuli ambicioznije. Nadam se da ce ostatak lige biti ipak bolji, zato svaka cast Mornaru, nadam se da ce otkinuti dosta bodova "dole".

+31... unistavanje. Obicno je u Skoplju tesko gostovanje ali ovo kao da je dobijeno sa 50% snage. Ili su se Makedonci brzo predali posle one serije Partizana na pocetku. Uglavnom odlicna utakmica za podizanje samopouzdanja.

Nema tamo Makedonaca, samo Amerikanci.. i po neki Srbin i Hrvat...Ovaj ako ne dobije otkaz za nedelju dana, ne znam ko ce. Katastrofa igra, odbrana ne postoji, ali ni napad a preplaceni su.

Back