KK Partizan

Sta znaci trener u kosarci. Da su genijalci iz uprave doveli slobodnog Dzikica na pocetku sezone, mi smo mogli lagano ovako da hvatamo favorite na krivoj nozi posle EL i EK, i da odradjujemo boraniju, ali ne, mi cemo da se borimo za opstanak.

Al nema veze, i sada cemo da slavimo prvi predizborni poraz SNS-a, i da im ostavimo da opet smisljaju taktiku kako da nas dobiju u nekom bitnijem mecu.

Sta znaci trener u kosarci. Da su genijalci iz uprave doveli slobodnog Dzikica na pocetku sezone, mi smo mogli lagano ovako da hvatamo favorite na krivoj nozi posle EL i EK, i da odradjujemo boraniju, ali ne, mi cemo da se borimo za opstanak.

Al nema veze, i sada cemo da slavimo prvi predizborni poraz SNS-a, i da im ostavimo da opet smisljaju taktiku kako da nas dobiju u nekom bitnijem mecu.

Premijer ce nocas lose da spava.z:lol:

Sta je bilo na kraju? Ja mislio otisli da se pozdrave kad ono neka frka..

Koliko ovo znaci svima, momci optrcali krug da se pozdrave sa svim navijacima. Kapiten se zaleteo u Andrica, pa se u poslednjem trenutku setio da je povredjen xD

Inace, Dzikic je ovom pobedom izjednacio medjusobni skor protiv Radonjica na 5-5 u pobedama, naravno, boreci se sa Krkom i ovakvim Partizanom protiv drzavnih projekata Srbije i Crne Gore. Doduse, jedne sezone je bio trener i gradskog projekta Ljubljane...

12552840_937911489634027_4211779240784314638_n.jpg

SRAMOTA DELIJA: Navijači Zvezde na derbiju vređali majku trenera košarkaša Partizana

Navijači crveno-belih su na poluvremenu vređali Milku Džikić, majku trenera crno-belih Aleksandra Džikića.

Ona je verni navijač Partizana, uvek je u prvom redu uz parket i nije propuštala nijednu utakmicu i dok joj sin nije bio na klupi.

Gospođa Džikić je bila zatečena uvredama sa tribina i gestikulacijama pojedinih gostujućih navijača prilikom odlaska na predah.

Nakon utakmice i trećeg vezanog trijumfa na klupi crno-belih Džikić je otišao da se pozdravi sa majkom.

Kurir

Sramota.
Mada je sramota i ono što se peva Vesni Čović.

Back