Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.150
Haha kakav "faul" Vitkovca nad Medjedom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sankaj Telekom. 
Sta znaci trener u kosarci. Da su genijalci iz uprave doveli slobodnog Dzikica na pocetku sezone, mi smo mogli lagano ovako da hvatamo favorite na krivoj nozi posle EL i EK, i da odradjujemo boraniju, ali ne, mi cemo da se borimo za opstanak.
Al nema veze, i sada cemo da slavimo prvi predizborni poraz SNS-a, i da im ostavimo da opet smisljaju taktiku kako da nas dobiju u nekom bitnijem mecu.

AirBall @AirAvangarda 5m5 minutes ago
Frka je ispala kad su cigani dobacili Cveletu do juce je bio kod nas, a sad se raduje... Rekoh ja vama da ce vas jebati ludi Cvetko...
Premijer ce nocas lose da spava.![]()

Koliko će ekipi biti lakše posle 3 vezane pobede i trijumfa nad evroligaškom ekipom?
Džile: Neće uopšte biti lakše. Tek ću sad da ih jašem
SRAMOTA DELIJA: Navijači Zvezde na derbiju vređali majku trenera košarkaša Partizana
Navijači crveno-belih su na poluvremenu vređali Milku Džikić, majku trenera crno-belih Aleksandra Džikića.
Ona je verni navijač Partizana, uvek je u prvom redu uz parket i nije propuštala nijednu utakmicu i dok joj sin nije bio na klupi.
Gospođa Džikić je bila zatečena uvredama sa tribina i gestikulacijama pojedinih gostujućih navijača prilikom odlaska na predah.
Nakon utakmice i trećeg vezanog trijumfa na klupi crno-belih Džikić je otišao da se pozdravi sa majkom.
Kurir