KK Partizan

I Vesna i Dzikiceva Milka su samo sredstvo da se napakosti Covicu i Dzikicu. Naravno, stoci je najlakse da udara nisko, preko zena (mada i ta Vesna ima putera na glavi, ali ajde, obicna nebitna malogradjanka), a vi procenite zasto je odjednom Dzikic zasluzio da bude vredjan? Ja cu vam reci, us.rali se ko grlice, opet dolazi krsten trener sa preko 100kg a njima odma padaju gace iako je razlika u kvalitetu osetna, a u budzetima visestruka.

Nesrecnici su od prvog Dzikicevog ulaska u halu vikali "Svinjo debela"... z:shock:

PS: Svinja debela postrojava.

CZmfxoAWEAAzLqQ.jpg:large

Poslednja izmena:
Zar je to zaista od veceras? Sta ce on na stolicama kraj terena? To cak nije ni on mozda.

Bilo bi suvise lepo da je istinito, da je konacno jedan upaljac nasao pravo mesto...

PS: Evo ove Vuciceve Srbende: http://sport.blic.rs/kosarka/domaca...du-navijaca-partizana-i-novaka-nedica/mggqwbk

Vidi ga sto se raskocoperio sa tri prsta, nek mu neko objasni da smo mi Jugosloveni :mrgreen: a da su takve gestikulacije primerene suprotnom taboru, kao onaj njihov mali sto se po terenu krsti vise nego u crkvi.

Poslednja izmena:
Jbg, bio sam strašno umoran, pa sam prespavao. Svaka čast na pobedi u Derbiju i to u godini kad se borimo za opstanak dok Zvezda pokušava da dođe u F8 EL. Džile 3 pobede u 3 meča. :ok:
Voleo bih da se do kraja sezone razigraju Aranitović, Marinković i Đumić, ukoliko je to moguće ili neki drugi mladi igrač koji može da bude budućnost našeg kluba. Crnci će otići, a Murić i Cvetković će ovako da se razigraju dovoljno za drugu postavu Banvita ili nekog osrednjeg kluba iz Italije, a šta to nama dugoročno znači? :neutral:

Koji njih kompleksi tuku, da imaju budzet 100 miliona opet bi im noge klecale.z:lol:

12631379_1155981997745316_6576943337884997253_n.png

Zaista to gazenje od 41 razlike prati ih kao utvara, pobedili ih iako su 30 puta bogatiji, mi nikad gori. Kada smo mi njih peglali pred upokojenje imali su ako ne bolji onda tim istog kvaliteta kao ovaj nas sada. Mislim da bi dali kolektivno po bubreg samo da nas nekada ovako ponize.

neVmWn3uX1eHPnJAXd7V3q_4CGpTbxCgEimiOUz7m0yjlV53Z9KmiHkgQTFMPi0dcrVghJde8GxKkC1NyziqcA=w506-h380

Nisu imali jaci tim u svojoj zadnjoj sezoni Zvezde, realno. Dobro, kod njih je sad u legendi da su igrali sa juniorima i bez stranaca, a cinjenica je da su imali tri Amera, ali nas sastav je jaci od njihovog tada utoliko sto su ti stranci bili tek ispileli koledz igraci, a mi imamo igrace koji nisu neka klasa, ali imaju znanje. Dzons je nekad bio u Klivlendu, a Vilson je ipak reprezentativac neke tamo Finske, jest da nije nikakva bomba ali ipak ima neko znanje. Ne bismo sinoc nista uradili bez njihovih solo partitura. Eto, to je ta razlika otprilike.

Veceras u 20:30h na ES2 Limoz docekuje Valensiju, videcemo da li Vujosevic, Mekejleb i Vesterman mogu da potvrde iznenadjenje protiv Valensije koja je medjuvremenu apsolvirala i Barselonu.

I jedno i drugo je idiotizam prve vrste ali Džikić samo što je stigao oni su počeli da ga vređaju ničim izazvani. Nikad ništa nije izjavio da ih uvredi. Grobari nikad Radonjića nisu prozivali. A ovima nije dosta pa udarili na ženu od 70 godina. Sramota.

Neuporedive teme Vesna i Dziletova majka. Da se ne daj boze ovako vredjala stara majka Radonje pa da crvenim, ovako nista. Instiktivno osecaju na sta ih Dzile podseca, na traume debe pre njega koji im je unistio detinjstva i kasniji zivot, a ovaj ce tek to da im radi boze zdravlja.z;)

I jedno i drugo je idiotizam prve vrste ali Džikić samo što je stigao oni su počeli da ga vređaju ničim izazvani. Nikad ništa nije izjavio da ih uvredi.

Ista prica kao i sa Vujosevicem, koji je napravio uzasan greh sto je govorio da drzava forsira njih a Partizan svesno sputava i zatvara. Polako i Dzikic postaje Dzilo, ako se drzne da kaze nesto sto im se ne svidja uporedice ga sa Covicem, a na kraju ce ispasti i gori od Covica.
Da se covek ispovraca.

Nego, konacno ona tabela moze da se pogleda posle tri vezane pobede. Ja nekako kontam odokativno da nam jos jedna pobeda zavrsava posao, nece se valjda ispasti sa 10 pobeda? A 2 sigurno 100% resavaju pricu.
Zadar kuci je moranje. Tajfun ili Olimpija tamo su u dometu. Cedevitu mozemo na istu foru kao sinoc odraditi, pa cak i nesto lakse. Buducnost je najtezi posao, nisu oni neki igracki bauk, ali to je mafijaski klub koji ce na sve nacine traziti pobedu, imaju svoje specijalno sudjenje dole, spremite se na dominaciju paukovog muda Tadije - onaj Cirbes je sinoc bar zasluzio vecinu svojih iznudjenih faulova (to sto se njemu nista nije sviralo je prica Maricica i apostola istine), a ovaj Tragija ce dobijati faul na mrki pogled.

Poslednja izmena:
Matthieu Marot ‏@MatthieuMarot7

La presse : "Vous avez parlé à Léo de son avenir ?"
Dule : "Oui"
La presse : "Et ?"
Dule : "Son avenir, c'est Valence."

Tako govori vrhovni dervis.

(prevod)
Novinar: Da li ste razgovarali sa Leom o njegovoj buducnosti?
Dule: Da.
Novinar: I?
Dule: Njegova buducnost je Valensija.

N e v e n ‏@kalendula1980 3m3 minutes ago
Džile jučer sa običnim "fake" presingom uspio poremetiti i izbaciti Zvezdu iz svih pozicionih napada. Radonja nije znao gdje udara.

I to je bio presing tipa niko od nasih ne zna gde bije i sta radi. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Uprava pokusava da sredi Vrapcu srpski pasos kako ne bi niko bio izbacen iz tima za KLS. Na Magdevskog se svakako ne racuna, on igra na dvojnu licencu za OKK Beograd.

PS: Samo ne znam kako to resava problem "kosarkaskog drzavljanstva", posto decko igra za BiH. :zroll:

Poslednja izmena:

Back