KK Partizan

Ova sezona je neplanska, ali na leto nece biti izgovora. Moracemo da bunarimo talente kako znamo i umemo i da sklopimo odrziv tim.

Dzikic prica o Kastratiju, voli tog igraca, ne bi me cudilo da ga dovede. Uz to, dobro poznaje koledz igrace i odatle ce verovatno naci neke sirove talente. Sto se srpskih talenata tice, posto Covic i Zalizani godinama drze tapiju na iste, bice tesko doci do necega, al valjda se moze pronaci nesto. Al polako, imamo posla za ovu sezonu, a ako ne ostanemo u ovoj ligi i naredne, nece imati mnogo smisla bilo sta.

Ova sezona je neplanska, ali na leto nece biti izgovora. Moracemo da bunarimo talente kako znamo i umemo i da sklopimo odrziv tim.

Dzikic prica o Kastratiju, voli tog igraca, ne bi me cudilo da ga dovede. Uz to, dobro poznaje koledz igrace i odatle ce verovatno naci neke sirove talente. Sto se srpskih talenata tice, posto Covic i Zalizani godinama drze tapiju na iste, bice tesko doci do necega, al valjda se moze pronaci nesto. Al polako, imamo posla za ovu sezonu, a ako ne ostanemo u ovoj ligi i naredne, nece imati mnogo smisla bilo sta.

Bogami Kastrati nas izbusio dobro juce. Dobar je suter spolja koliko sam primetio iz te jedne utakmice. To je ono sto nam fali.
Ako prezivimo ovu sezonu u ABA ligi onda na leto mora da se rekonstruise tim pod hitno.

Za ovu sezonu kritike uputite Predragu Saši, on je ladio jajca celog leta a onda se povukao 24.avgusta i ostavio klub u raspadu pred sam početak sezone.

Pekovića, Berića i Džileta možemo da ocenjujemo počevši od 24.08.2016, ni dan pre toga

Dzile dosao tek prosle sedmice i dobio vruc krompir. Predsednik i sateliti- nedovoljna ocena, sedi 1!

Slazem se da nije bas posteno ocenjivati Dzikica. Poceo je sa predzadnjeg mesta. Racunaju se uspesi kada pocne sezona i svi krenu od nule. A ovako kad si zakucan za dno onda ne mozes da meris njegov rad. Sto se tice Pekovica i Berica sa tim se ne slazem sa Muad'Dibom jer su oni od pocetka sezone tu i nisu odradili dobar prelazni rok a ni odabir trenera sve do Dzikica.

Ova sezona nam je seci usi, krpi dupe i jos uvek moze da bude katastrofalna zbog losih odluka (vidi pod Pera) u kombinaciji sa nemanjem srece (opet vidi pod Pera). Necu im sigurno suditi pre nego sto vidim kako rade planski. Sada barem imamo struku sto se sportskog sektora tice. Od igraca koji ostaju (a da mislim da su upotrebljivi) tu su Vanja, Vrabac, Miha koga Dzile ceni, voleo bih da zadrze Cedu koji je u godinama i igra bolje nego prethodnih sezona, Cvetkovicu odgovara Dzile, kapiraju se i mislim da ako on proceni da mu je potreban, dogovor nece biti problem. To je 5 igraca, nazalost ne za prvu postavu, tako da ce nam biti potrebno da izbunarimo barem jos petoricu. A dobro i navikli smo, uvek smo menjali tim na godinu dana, uz ostanak klinaca koji jos nisu dostigli kvalitet da se udome u inostranstvu.

Što se Vilijamsa tiče, meni je ono sinoć bilo korektno od njega.
Vidi se da je malo sirov, ali ako je u Belgiji davao oko 17 poena po meču, valjda kod nas može barem deset da utrpa.
Dosta su ga sudije sasekle, jer je onaj njihov ćelavi rmpalija bio zaštićen kao beli medved.

Inače, vidi se da je Vilijams jak, da je jako skočan, ali poprilična sirovina u napadu...
Treba mu vremena da se uigra i mislim da će koristiti ekipi.

KJ nam je premija.
Počeo je da pogađa neke zicere, a sinoć je imao jako dobar šut sa poludistance, što je uvek neugodno oružje.

Prelazni rok počinje u junu a Predrag Saša je do 24.8 uradio jedno veliko NIŠTA i onda je otišao. Peković je postao predsednik 8.9.2015 kada je KKPu pretila suspenzija iz ABA i katanac. Kažu ljudi da ni zavoje za bandažiranje nismo imali tad.

Najlakše je kriviti Vučića i sa tim kritikama se slažem. Onda idu Danilović kao zvanični vođa, Vujošević kao faktički, Todorić i Šilobad kao beskorisni mrsimudi u vrhu.

Novo rukovodstvo ocenjujte kad počne sezona 16/17, odradi se konsolidacija, pun prelazni rok i klub očisti od zateknutih štetočina u internom procesu.

Poslednja izmena:
O cemu govorimo, Pekovic glumi predsednika preko skype-a, dao glavu svog kosarkaskog oca na tanjiru i isto vece otisao na splav da se lesi uz Saka i viski. Nije imao vremena da visedecenijskom treneru kaze da se nece produzavati ugovor sa njim, a za ruckove sa vlasnikom mutanta ima vise nego dovoljno vremena. Zamenik mu tek nije vredan pomena, smusen, uplasen, kad se pojavi u nekoj emisiji zamuckuje, ne zna jadan sta da kaze, ali najmanje i odgovoran. Stetocine 1 kategorije Todoric i Silobad naravno ostali na svojim mestima verovatno do penzije, na srecu ovom prvom ne treba jos puno do nje, ovog drugog cemo se jos nagledati. Dobio i on neku ulogicu, stavljanje potpisa na sramnu podrsku klubu iz Zeleznika u kvazi borbi za pravicnije sudjenje, bruka nad brukama. Sve u svemu od vizije za bolji Partizan nema nista, najbolje sto ce nam se desiti je da glumimo korektnu opoziciju tj trabanta i pratioca mezimcetu drzave i tako ce nam baciti neku koskicu da glodjemo sa preobilnog stola. Neko me se to mozda svidja, izvolite, hteli ste sada gledajte.

Poslednja izmena:
Vrlo tesko, s obzirom da Zadar redovno iznenadjuje Cedevitu. Mislim da su ih i ove i prosle sezone dobili i u Zagrebu. Uz to, Cedeviti se sigurno ne gubi prednost domaceg terena u polufinalu.
Jednostavno, Nazor je jedan od boljih trenera i ume protiv ovih.

Za ovo danas ne verujem, zasluzeno je pobedio Zadar, plus sto ovim Cedevita ulazi u problem za drugo mesto. Ne mogu bas da procenim ko su nam najveci protivnici u borbi za opstanak sobzirom da nam rezultati drugih utakmica ne idu na ruku. Cini mi se Tajfun, Metalac, Olimpija i Sutjeska..

zadnji minut utakmice finala u Sarajevu

CY8__VxU0AAI_Nm.jpg

Poslednja izmena:
Добро да победисмо,али некако није опет баш 100% охрабрујуће...Ваљда мора тако,после свега.:confused:
О играчима не бих посебно,само моје мишљење је да ни тај Витковац кога хвалите није на неком нивоу посебном...
Против ФМПЦЗВ мислим да имамо мале шансе,без обзира на тај умор,засићеност код њих.Разлог:немамо високе играче.
А што се тиче расправе о ДВ,са овим завршавам:
Неким људима ни чињенице не помажу...:( Наћи ће сто разлога да набрајају нечије "мане" (ваљда мисле што више то боље) ...кад се у неког заљубе...
И ето сад сви који не мисле као они су "заведени пропагандом"...не знам како бих био заведен кад и не могу очима да гледам "те заводнике" а тек да слушам...или читам.
Баш кад се скинуо један који је мрзео ККП због Дулета,(и био срећан после сваког неуспеха )сад имамо једног (или више ?) који опет,не воле ККП и опет због Дулета,
и грабе сваку прилику да оцрне клуб који воле. Воле ?

Poslednja izmena:
Ne moras voleti Vucica, Covica i propagandiste, ne ti vec bilo ko, da bi bio pod uticajem te propagande. I ja sam pod uticajem, svi mi, nama ta propaganda diktira teme i ton, makar se ne slagali s njom. Mi se raspravljamo kako moze Vujosevic da davi Bogdana, kako je los covek, kako treba ovo, ono, a istovremeno novine pisu kako Duda stice autoritet sutiranjem Korkmaza, ili Obradovic tako sto je fizicki oterao Bjelicu u svlacionicu. Isto tako se i medju nama uspostavilo kao aksiom da je Vujosevic tek tako napao Vucica, a ja rekoh prostu cinjenicu da mu se ulagivao kako bi dobio bar nesto, pa tek na kraju poceo i po njemu da udara.

Sad, to sto mi pricamo je nasa rasprava, neko reaguje ovako a neko onako, nekome je prioritet ovo, nekom ono, sve je to normalno, nismo mi kao neki sto razmisljaju kao klonirani (botovi), po istom principu. Nebitno, raspravljamo ljudski, a mislim da se velika vecina nas slaze u nacelu oko najosnovnijih stvari i to je ono bitno. Nece niko ovde drugom skakati po glavi sto razmislja u necemu drugacije.

Рекао сам да завршавам,ал' морам опет ово:
-ја нисам рекао нигде да је ДВ лош човек.Због свега што се издешавало њему,Партизану,нама...боље је да се склони.Није лош,али јесте претеривао са ...живцима ?
Слажем се,ово је форум,и треба да има свакојаких мишљења...али ми смета вређање и потцењивање...

Naravno da je preterivao sa zivcima, ajd sad pusti coveka kad ne zeli da se dugo zadrzava na toj temi. :mrgreen:
Za mene nije kriticno sto je u nekim slucajevima preterivao sa zivcima da to bude neki argument, mada ima i slucajeva kad to jeste bilo kriticno - kada preti da narusi tim i strucni stab (Bogdan, lekar, itd).
Ali da li je to dosta da ga se odreknemo na keca, nisam jos uvek siguran, al sta je tu je, proslo vreme.
Imamo novog debelog, a Dule ima tanju butinu od prosecne curice.

Back