Ne treba potcenjivati moć novca i slabost ljudi na isti, ali ne verujem da se Toša bukvalno prodao. Da je recimo Šilobad u pitanju, verovao bih i to još kako.
Nije verovatno ni samo klub u pitanju, njegovo spasavanje, već i spasavanje sopstvenih dupeta, "crno-belih platica" i penzije, ali ko još veruje da je recimo Dule sve radio samo zbog Partizana, a ne i zbog svoje sujete? To je sve donekle normalno.
Kako bilo, niko ovo nije sam uradio, možda je neko uradio najviše (verujem Toša), ali nije uradio sam. Bilo je i pritisaka van kluba, negativna kampanja traje godinama i primila se kod mnogih, mnogi sa strane su uvereni kako je Dule zlo za košarku a Čović legenda, postavljen je i kontrolor iz redova vlasti u klub, skinuli smo gaće i tako to.
A šta je urađeno, neke stvari su pozitivne i bolje nego pre, ali sportska strana nam vrlo loše stoji. Smatram velikom greškom što Vujoševiću nije ni data šansa da pod novim uslovima vodi tim, uz njegovu isplatu dugovanja (koju svakako imamo obaviti), obećao je rad za 1e i za to ga je trebalo držati. Dobri treneri ne rastu na grani, a Toša, Šilobad i kompanija su očito malo potcenili činjenicu da su truba i da nam je klub zaostavština socijalizma u organizacionom smislu, i da smo imali onoliko uspeha ne samo zbog Vujoševića, ali on je bio ta konstanta i vezivno tkivo. A oni su se šlepali uz njega i konstantu koju je uspeo stvoriti. I sad kad ga nema, imamo šta imamo, potpunu sportsku nedefinisanost i neizvesnost, tim nam je trenutno splačina. Ne kažem to da bih vređao tim, nego da bih opisao njegovu nedefinisanost.
Dugo vremena smo mi jedna fića koja je prešla ko zna koliko, ali koja je imala moćan motor, pa smo se trkali sa besnim autima. Sad smo ostali sa tim fićom, malo smo ga našminkali i počeli nešto srediti najosnovnije, ali tog motora više nema, a mi stavili nešto bezveze u njega što je svako mogao da vidi odma da će to malo teže ići, al jbg, sad čekamo da Pera postane trener.