KK Partizan

Danilo je veliki grobar, ali slazem se da deluje strasno nabedjeno. On stalno nesto gestikulira na klupi, kao ne moze da veruje sta rade na terenu i zasto ne igra. Evo majstore, igrao si, resavao si. Da li sada neko sa klupe treba da koluta ocima zbog tebe. :roll: Sto je najgore, mislim da remeti timski duh, ako ga uopste imamo. Ako se dobro secam, Dule ga je jednom prilikom kaznio jer je glumio heroja na nekoj utakmici..

Porazi od ekipa koje su nam se nudile i od kojih smo bili bolji vecim delom meca: Metalac, Krka, Cibona, Zadar, Cedevita..

Poslednja izmena:
Bojim se da ni Edo nece izgledati mnogo bolje, on je i prosle bio indijanski nivo, ako ne postoji bolji sistem i pravilna upotreba... Dobro, valjda nece biti los, al ipak se malo brinem.
Imamo puno igraca na spoljnim pozicijama, svaki ima svoje mane i poneki kvalitet. Trenutno funkcionisu po sistemu "puno babica", ovaj tim bi trebalo procistiti i da ostanu igraci koji cine nekakav sistem.
Andjusic se, sa kratkorocnim ugovorom i minimumom doprinosa, namece kao prvi za otpadanje.

Odlucis da uzmes poslednji napad, ali ne znas sta ces sa njim. :dash: Nadam se da je Andjusica barem sramota.

Barem da je Ceda nabo onog Walker-a..da mi bude lakse

Јес' ти видео колика оно коњина :eek:
Ето сад да нам је био Цветковић,уместо "финца",ми бисмо победили;)
Да нажалост ,стварно превише утакмица изгубисмо због наше глупости(и понеку) због недостатка среће.Али ко те то пита.Резултат се гледа.
Мене је сада први пут баш озбиљно разочарао тренер.Иако сам га до сада бранио,постајем песимиста да може бити нешто од њега.Посебно - ускоро.
Опет ми нејсане неке "измене" играча и минути када се види да не функционише.
Него ,ето има шансу Божић П. да до нашег православног Божића уради нешто.А онда,видети ...

Cvetkovic/Magdevski nije toliko losa kombinacija na pleju da Pera zna da rotira. Cvetkovic je koristan ako ne igra 30min vec 15-20, Magdevski dobro razigrava, ali mora da ima koga da razigra. Imamo mi igrace koji bi (u teoriji) pogadjali ako se dobro iskreira, Jones, Ceda, Andjusic, Vanja, Aranitovic. Ali da bi sve ovo funkcionisalo mora trener da radi kako treba, a ja kod nas ne vidim ni jednu akciju.

Nikada nisam bio za promene trenera u sred sezone, jer mislim da je jako tesko iznenada raditi nesto sto je neko drugi zapoceo. Ne poznajes igrace, igraci ne poznaju tebe.. Pre sam za dovodjenje nekakvog mentora, ako uopste imamo vise mesta na klupi. :mrgreen: Ne mora to da bude zvucno ime, samo neko iskusan, ko zna kosarku. Najiskusniji u trenerskom poslu nam je Tajson, a on je kako mi se cini poslednji tu.

Ima neka prica da Wilson ima ugovor do Nove godine, sa mogucnoscu da se produzi do kraja sezone. Ako je tacno, moze da ispadne mala sreca u nesreci.

Mačvan za MOZZART Sport kaže da je sa Dženkinsom razrešio sve neodumice i dodaje da i dalje pažljivo prati rezultate crno-belih koji igraju jednu od najtežih sezona u novijoj klupskoj istoriji.
"Dženkins i ja se odlično slažemo. Kao što sam i video na snimku te situacije, njemu ne bi ni palo na pamet da peva tako nešto. To mu je rekao jedan naš igrač. Ja ne zaboravljam, a nadam se da ću se u budućnosti sresti sa tim igračem. Dženkins je super momak, neko ko se sjajno uklopio u život u Srbiji. Vidim da i dan danas prati dešavanja u našoj zemlji. Sa njim nemam problem", kazao je Mačvan za MOZZART Sport.

:hahaha:

Mihajlo Andric ?@miha21andric
Potvrdjena dijagnoza, Moracu na operaciju u sredu... Hvala svima na podrsci, bicu kao nov za 3 meseca ???? ?????? Drugari, kidajte veceras!!!

Mislim da je vreme za neke pobede, nadam se bar 2, ali sto ne bismo i sve 3?

Nije pametno da pretimo Mega Frizuri kad su mnogo bolje plasirani od nas, al ako smo mogli da dobijemo Buducnost kuci, mozemo i njih. Osim toga, kad pogledam sastave, ne znam po cemu su tako bolji od nas, jedina prednost u odnosu na nas koju imaju je sto imaju ta 2 besna crna talenta.

Dobro, +7 na poluvremenu, uz ispravljanje gresaka moze komotno da se zatvori. Valjda se necemo gnjaviti previse sa ovom krajnje skromnom Olimpijom, kao i Metalikom u narednom kolu.
Vilson daje znakove zivota uz neke ne tako strasne greske, Dzons nema svoje vece... Energija presudjuje, skok u napadu. I jedni i drugi imamo uzasne napade, mnogo njih se zavrsava na samom isteku, bezveze.

Spasao nam Vilson dupe, sam je igrao. Igra potpuno nekontrolisana, al nije to nista novo. Na kraju smo zavisili od ciste srece, koju, treba reci, nismo imali dotad jer su pogadjali neke trojke s ramena u zadnjoj sekundi. Uglavnom, nista novo, sreca nasa na Dzonsu, Vitkovcu a sad i Vilsonu.

Poslednja izmena:
Moralo je jednom da se i nama vrati za sve nesrecne poraze u dosadasnjem delu sezone, ali slaba je to uteha, jer sto Keeper kaze, igre i dalje nema. Na pola smo sezone, a nismo mnogo odmakli od pocetka.
Vilson se makar malo iskupio za prethodne lose partije, a mislim da je i Pera makar nakratko skinuo teret sa ramena, jer da je i ovo izgubio trojkom u zadnjoj sekundi, mislim da bi se skoro sva javnost okrenula protiv njega.
Gosti, po obicaju kada dodju u Pionir ubaciju frizidere, sva sreca pa na kraju ne bi tako.

Ma Vilson nema sta da bude kriv za prethodne partije, decko je tek stigao i odigrao 2 lose utakmice sto je sasvim realno. Mada je ona prosla bila nemoguce losa... Ja nisam znao kakav je, al svako moze naci komentare po internetu da se radi o igracu koji radi upravo ovo sto je veceras radio. Dakle, prodor igrac, poneki sut, malo asistencija... Ne svidja mi se sto trosi puno lopti i ne ucestvuje u vise parametara igre, al za nas ovakve je sasvim dobar, ako nastavi priblizno ovako.

Inace, jedna egzoticna vest u vezi naseg bivseg igraca - Makabi je navodno zainteresovan za Muslija. :mrgreen:

Ma nije igra tako loša u suštini, u drugoj četvrtini smo imali dosta akcija za otvoren šut, al ne možemo vola u dupe da pogodimo. Džons promašuje zicer, Aranitović sam ko dug na trojci promašuje, Marinković promašuje otvorenu poludistancu... I to sve ide jedno za drugim... Na kraju samo 8 asistencija, ali to je mahom zato što za 3 smo šutirali 3/16. S druge strane oni su šutirali skoro 50 % za 3. Neverovatno je da su uspeli da izgube s obzirom kako su šutirali.

Ono što ne valja je to što nas drže crnci i Čitkovac. Od mlađih jedino Aranitović da liči na igrača, Vanja je užasan, a Đumića očito ne znamo da koristimo. On bi morao da igra ko Braduljica. Konstantno otvaranje iz pika. Imao je jednu takvu akciju pred kraj meča kad mu je Aranitović asistirao, a ovaj lepo zakucao. Od ovih poluigrača, Anđušić i Vrabac mogu ruku pod ruku i noga u dupe, Milutinović solidan... Perovića nema smisla ni komentarisati...

Opet, nije ovo toliko loše koliko užasno šutiramo. Bar trčimo kontre i trudimo se da igramo utranziciji. Čak i oni tipa Vrabac, koji ne znaju da vode loptu kako treba, lete u kontru i traže faul.

Jedino se za Milutinovica (1/4) i Aranitovica (0/4) moze reci da su oprobali svoj sut sa distance. I naravno, Vrabac (0/3) i jos dva suta gde je nagazio i jednu pogodio, i za kog niko normalan ne pravi akcije da sutne trojku, vec su ga ostavljali pa nek trenira malo. Svi zivi znaju da je Andjusicu jedina vrednost ikada bila njegov sut (0 pokusaja), a da je Marinkovic isto opasan, narocito kad je "vruc" (1 pokusaj). Vitkovac i Dzons takodje umeju da pogadjaju sa distance, ali su probali samo po jednom. Sto otprilike znaci da su nam 2/3 suteva uzeli igraci koje ne ide, ili ne umeju da sutnu.

Sto otprilike znaci, nismo ni probali da dodjemo do te vrste igre, pola onih koji umeju da pogadjaju jedva da su i probali, pa ne mozemo ni da se zalimo da nas ne ide kad nismo ni ucinili sve da do te igre i dodjemo. Bilo je previse napada isilovanih na isteku vremena, nisam primetio nesto iole bitno po pitanju kontre, a pobedu nam je doneo skok, tj. mnogo poena posle ofanzivnog skoka.

Jedino se za Milutinovica (1/4) i Aranitovica (0/4) moze reci da su oprobali svoj sut sa distance. I naravno, Vrabac (0/3) i jos dva suta gde je nagazio i jednu pogodio, i za kog niko normalan ne pravi akcije da sutne trojku, vec su ga ostavljali pa nek trenira malo. Svi zivi znaju da je Andjusicu jedina vrednost ikada bila njegov sut (0 pokusaja), a da je Marinkovic isto opasan, narocito kad je "vruc" (1 pokusaj). Vitkovac i Dzons takodje umeju da pogadjaju sa distance, ali su probali samo po jednom. Sto otprilike znaci da su nam 2/3 suteva uzeli igraci koje ne ide, ili ne umeju da sutnu.

Sto otprilike znaci, nismo ni probali da dodjemo do te vrste igre, pola onih koji umeju da pogadjaju jedva da su i probali, pa ne mozemo ni da se zalimo da nas ne ide kad nismo ni ucinili sve da do te igre i dodjemo. Bilo je previse napada isilovanih na isteku vremena, nisam primetio nesto iole bitno po pitanju kontre, a pobedu nam je doneo skok, tj. mnogo poena posle ofanzivnog skoka.

Taj najbolji potez na utakmici je došao iz kontre. Na početku sezone nismo ni trčali kontre. To je sve bedno, ali je ipak pomak.
Marinković je jako opasan sa svojih 23 % šuta za 3 ove sezone. Mislim da od njega nema ništa, ni na ulaz ne ide, pregled igre loš...

Pa normalno da ima slab sut kad se od pocetka sezone nije uradilo nista za njega, da on ima neku vrstu otvorenih suteva, vec sve sutira na silu, van balansa, na isteku, vruc krompir, a sve sto je uradjeno za njega je da mu je data prevelika odgovornost kapitenskom trakom, pa ga je i to delom uteralo u silovanje. Kao, on ce da resava, a decko srednjoskolac, ne zna jos gde bije.

Marinkovic nije talenat nivoa Bogdanovica, bar po hajpu oko njega, niti Gudurica ili Simanica, ali je dovoljno dobar da bidne solidan igrac od njega, zasigurno. Ostalo ce zavisiti od njegovog rada, i rada sa njime. A kako se sada radi, nije ni cudno sto je odigrao jednu dobru utakmicu za celu sezonu... A trebao je da napreduje u odnosu na proslu, gde je do ovog dela sezone odigrao nekoliko sjajnih utakmica i u EC i u ABA, ili je to samo slucajnost, nema on pojma zapravo?

Нажалост:
-Игру немамо.Па ни убацивање лопте (свеједно из аута или испод коша) не знамо да изведемо.Плашим се истећи ће време...
-Ја бих ,да сам тренер,избацио Вилсона и не бих га пустио до краја утакмице,због почетне глупости напада на утакмици.Тапка лопту и не види да истиче напад и тако заврши напад...:roll:
У реду.Погрешио бих.Али једноставно ми не улива неко поверење.
-Аранитовић би морао много више да игра.Чини ми се да има најјачи кликер за кошарку.Шут ће доћи.
За сада толико.Чекамо следеће утакмице,али ја полако губим поверење у тренера.Довољно је чути тајм-аут..И ту сам погрешио....Мислим да би са овим играчима - морало боље.

Back