KK Partizan

Dobro rečeno, bezmudost.
Vitkovac šutira za tri nekoliko puta preko ruke, a u poslednjem minutu baca loptu na Džonsa iako je sam na šutu. Anđušić pre toga trči kontru i umesto da je sam rešava on grua loptu na Džonsa koji je između trojice... na kraju i ono zabijanje Aranitovića, kud je krenulo dete Boga pitaj.
Ono što je poboljšanje u odnosu na pre je to što trčimo tranziciju, a ono što i dalje jako ne valja je to što ne trčimo svaku.
Ova ekipa ne može da da više od 65 poena, posebno ako nastavi ovako kriminalno da prangija, ako ne trči ko blesava i ne lomi ritmom.
Sami igrači pojedinačno i ne igraju tako loše, osim Vrapca koji je dokaz da je moguće igrati košarku iako si potpuno operisan od bilo kog košarkaškog pokreta, ali timska igra je katastrofalna i u napadu i u odbrani. Oni i dalje izgledaju ko da se prvi put vide na terenu i ne znaju ko se gde nalazi. Deluje kao da ne treniraju. Kao da nemaju trenera.
Još jedna stvar, jako loše šutiramo za tri i ono malo što iskreiramo. Ni ovaj novi crnac nije dobar šuter.

Ne mogu da ga razumem. Protiv Buducnosti je sasvim korektno odradio, pogotovo rotiranje. Ako mu treba neko da podize atmosferu kao domaca publika, nek ide jedan od pomocnih trenera na gostovanja sa bubnjem, pa nek lupa negde u pozadini. Bar pomocnika ima koliko hoces.

Sve što smo dobili, dobili smo na volju i energiju, ili zato što smo prosto kvalitetniji, protiv one nesrećne Sutjeske.

Treba početi i igrati, jbg, ovako nećemo ni u sredinu tabele.

Tim (igrači) je mnogo, mnogo bolji od dna tabele, pa i od sredine, ali treba igrati timsku košarku.

Večeras u zadnjih 5min nije bilo nikakvog, ali nikakvog odgovora u zadnjih 5min. A malo dete zna da će ovi tad da otimaju pobedu milom ili silom.

Najveća plata koja se spekuliše za njega je 9,000e mesečno, a ima i da je 7,000e. Ne znam koliko se prati, ali jedino klinci dobijaju manje plate od tih, a on nije klinac...

Momci igraju, osim Murića, za neozbiljne novce. Džons je sigurno korektno plaćen nešto preko 100,000$ za ovu sezonu, a verujem da će i Vilsonu dati toliko.

Баш када је "нестао" један који је "волео" Партизан кроз мржњу према Вујошевићу,појави се други који воли али мрзи Партизан због Божића и управе ? :think:
Какве "навијаче" имамо...:eek:
Нисам гледао утакмицу,читам шта пишете,погледао статистику ... и није ми баш јасна минутажа играча.
Јел' Коста здрав или није па игра само 1 минут,да ли су толико лоши били Аранитовић и Анђушић па играју 7+10 минута,а Врабац добар кад је играо 18...?
Ја и даље мислим да нисмо за дно табеле,али можда би морао неки живљи тренер,макар да то продрма...а сигурно нису заборавили да играју кошарку...

Баш када је "нестао" један који је "волео" Партизан кроз мржњу према Вујошевићу,појави се други који воли али мрзи Партизан због Божића и управе ? :think:
Какве "навијаче" имамо...:eek:
Нисам гледао утакмицу,читам шта пишете,погледао статистику ... и није ми баш јасна минутажа играча.
Јел' Коста здрав или није па игра само 1 минут,да ли су толико лоши били Аранитовић и Анђушић па играју 7+10 минута,а Врабац добар кад је играо 18...?
Ја и даље мислим да нисмо за дно табеле,али можда би морао неки живљи тренер,макар да то продрма...а сигурно нису заборавили да играју кошарку...

U suštini i jesu bili loši Anđušić i Aranitović, a Vrabac igra iz potpuno nepoznatog razloga.
Gledao sam svakakve košarkaše i nazovi košarkaše, ali takvog antitalenta nisam gledao.

Andjusic je bio kriminalan, ne pokazuje ni 1 posto onoga sto ume, od njega je sinoc bilo vise stete nego koristi. Generalno mi se ne dopada kako izgleda. Posmatrao sam ga na klupi u Pioniru. Stalno je nesto nezadovoljan, ljut.. Hteo bi da bude heroj bez pokrica. Krivica za to ide delom i na Peru, jer akcije ili ne postoje ili se uopste ne koriste (sto se svodi na isto).

Aranitovic je dobar deo presedeo na klupi, a onda ga je uveo u zavrsnici koju je odigrao kao onih prvih par meceva, kada je isao iz gluposti u glupost.

Ne znam zasto Kosta nije igrao vise, problemi ili su tako odlucili. Po onome sto pokazuju, zahvalio bih se i njemu i Danilu posle nove godine. Razumem da izlazi iz povrede, ali bas nikakav pomak ne vidim.

Ovaj tim definitivno nije za dno tabele. Problem je u tome sto imamo prosecne igrace (ne amatere kao na pocetku sezone), ali ni jednog dovoljno kvalitetnog da moze da povuce sam. Potrebno je da ih trener uklopi kako bi sve funkcionisalo, a mi trenera nazalost nemamo..izvini Pero.

Vrabac je odigrao odlicnu odbranu protiv Buducnosti, sacuvao je igrace dosta nize i pokretljivije od sebe, pa ga je Bozic i sinoc namestio na onog njihovog crnca. Nije mu palo na pamet da ga premesti na Delasa koji nas je natrpao za sve pare.

Edit.
Kruzi informacija da bi Dule mogao da zameni Repesu u Milanu.

Poslednja izmena:
Zato sto za razliku od njega, nemamo sredstva. "Videla zaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu", ne menja cinjenicu da je u pitanju zaba.

Više je za Kafanu ovaj moj odgovor, al da ne rasplinjavam. Evo kako to rade profesionalci. :hahaha:

CUC8ZGLWsAEjZeU.jpg:large

Ove fazone da pokupimo na večerama, i uz marketing, neće biti kraja našem napretku.

Kako menjati igrače tako da novi isplaćuje sam sebe, otpuštenog igrača sa garantovanim ugovorom, i još unese novac u klub.

Grba i Tosa se pijacarski gloze i prozivaju preko medija, Grba u ofanzivi i kod Tegija, i jos ga BliCZ mami... :roll: Pravi se Partizanov Moka. I naravno, neke lazne dileme, da li je Grba u pravu ili Tosa, a u sustini, niko ne sme ni da zucne o pravim problemima i pravim odnosima u nasoj kosarci, zasto je i Partizan tu gde jeste sada, kolika je uloga drzave u tome, i kolika je uloga faktora van kluba da se makne najbolji trener, itd.

Jedan ce da ide na ruckove sa Covicem, a drugi prica koliko je on "sposoban" dok mu Pekovic i Beric nisu ni za nokat... a vamo brukaju klub, legende se prozivaju kao na pijaci.

Сутра против Тајфуна,тренер сам себе храбри:)
...Počevši od rukovodstva kluba, svi smo svesni koliko je bila i koliko je sada teška situacija u Partizanu. Teško je za kratko vreme izgraditi rezultate, ali postoji plan i strategija. Uz napor i rizik, njihove i moje pozicije, uveren sam da će se sav rad isplatiti - optimista je Božić...Na tabeli su iznad nas, kao maltene svi, pa ih dočekujemo sa maksimalnim respektom. Trenutna pozicija nas obavezuje da svaku utakmicu shvatimo kao najvažniju....

Tu su i kosarkasice Liona da nas podrze da nas ne oduva Tajfun.

CURBFjAW4AArNFO.jpg

Naravno, najslabija poseta ove sezone zbog retardiranog termina retardirane Arenesport.

Poslednja izmena:
Sramotu od kosarke smo odigrali u prvom poluvremenu protiv Tajfuna koji je dosao ovde samo da odigra utakmicu, ali ako mogu da pobede, sto da ne.

Slabo i nedisciplinovano u odbrani, jalovo u napadu, na individualni kvalitet kojeg mozda nemamo puno, ali imamo vise od mnogih u ovoj nesrecnoj ABA ligi.

Uzasno, ovo nije Partizan.

Back