KK Partizan

I ja sam se iznervirao zbog te večere, al treba imati u vidu da kažu da je to na poziv Vučića bilo, a osim toga, išao je i Dule na miting kod Vučića u vreme dok je mislio da će diplomatijom nešto uraditi. Tako sad i ovi.

Da, samo sto je Dule isao dok se psihopata nije skroz ogolio i to jos plus dokazuje da problem nikada nije bio u njemu vec u ovom drugom. Ovi idu na noge vlasniku mutanta dok bali na cinjenicu da je Dule oteran i da je po njemu stavljena tacku na crno-beli svet.

Šta je kad ti je prešjednik bećar. :hahaha:

Inače večeras Kuzeloglu ubacio PAO-u 4 trojke iz 5 pokušaja, 18 poena ukupno za indeks 21. Sad kad pogubljenko postane igračina, a mi ga držali na kraju klupe.

Šta je kad ti je prešjednik bećar. :hahaha:

Inače večeras Kuzeloglu ubacio PAO-u 4 trojke iz 5 pokušaja, 18 poena ukupno za indeks 21. Sad kad pogubljenko postane igračina, a mi ga držali na kraju klupe.

Meni je on nekako delovao mnogo gletavo. Kao sklopocija neka kada trci. Sve mislim da ce mu se polomiti noge kad trci koliko je bio mrsav.

Ovaj Partizan je olicenje svega onoga sto prezirem: izdaja, poltronstvo, uliznost nestrucnost, marginalizam. Ako neko moze podrzavati onoga ko nije imao snage i vremena da pogleda u oci Duleta, a ima za veceru sa vlasnikom mutanta iz Zeleznika ja ne mogu.

Исто тако и ја све ово презирем.Али стварно.Не само за спорт,него уопште у животу
Али што је доле написао колега је оригинал како и ја мислим.

Duletu sve najbolje, ja sam ga takođe podržavao ali ta priča je završena - napravili su previše grešaka i doveli klub na samu ivicu provalije. Niko ga više nije podržavao ni u klubu, sreća je da su klub ipak preuzeli naši ljudi i sačuvali ga katanca. Nije fer da o njima sudimo ovako rano pogotovo što se ipak vidi trud. Ovo u subotu je ličilo na pravi Partizan, onaj koji je postojao i pre Duleta i koji nije smeo da se ugasi zbog njega.

Dule je legenda Partizana, ali Dule nije Partizan.

Evrokup:

Tepić u pobedi PAOK-a nad Ritasom, 10 poena, 8 skokova, 3 asistencije, 1 ukradena lopta, indeks 18
Milosavljević u pobedi Albe nad Brindisijem, 18 poena, 3 skoka, 2 ukradene, indeks 15
Veličković i Kinzi u porazu Trabzona od Uniksa, 15 odnosno 9 poena

Na nivou cele sezone, Tepić ima prosečno 10 poena i indeks 15, Milosavljević prosečno 15 poena a indeks 17.

Malo prisećanja, Nikola Peković pre 4 godine u pobedi nad Real Madridom, u ona 2 meseca kad smo sa njime imali davno nikad jači sastav ali samo na papiru.

CToYhG_WwAAeJKV.jpg:large

A jel i ovaj put drugarski delimo? :whistling:

Iz nasih medija covek moze jedino da se dezinformise, sto je gore nego biti neinformisan. Jedini koji po mom misljenju drze nivo sada su ljudi sa N1.

"Svi lazu, jedino mi izmisljamo" :mrgreen:
kesic.jpg

Poslednja izmena:
Mislim da ovo nema veze sa njim. Sitno sponzorstvo, jednostavno posledica toga sto vise nije zabranjeno biti deo KKP. Dohvatili su jednog sponzora sa kojim sportsko drustvo vec ima vezu. Kada nam on dovede sponzora zvonice na sva zvona, i da nasi ce se zahvaljivati kad god stignu. Takvo vreme, isto je bilo i kada smo dobili NIS.

Poslednja izmena:
Овај изглед аба-табеле сада је :sad2: ...а ако победимо крвате одосмо на средину...
некако нисам превише оптимиста,јер смо тамо губили и много јачи док смо били...једино је "добра" ствар што је табела оваква,да са неколико везаних победа
може се доћи до горњег дела табеле...

Da nema Cede koji pod stare dane gine na terenu i crnaca bila bi ogromna bruka, ovako je samo bruka. Ne zna se na kojoj smo strani terena gori, jednu jedinu akciju nemamo. Vanja bas teski minus, on ili sjajno ili ocajno. Da mi je znati zasto su detetu nakacili kapitensku traku.

Zadar je uvek bio tesko gostovanje, mislim da u poslednjih nekoliko godina imamo samo 1 pobedu tamo, ali deluje da kao da cemo pobede na strani sanjati ove godine.

Nije Zadar mesto za vađenje fleka, al bojim se da ćemo prelako izgubiti ako se ovako nastavi.
Nerealno je da igramo tako da Aranitović i Anđušić pogledaju jednom na koš za 20min. :eek:
Mislim da ni nemamo toliko promašaja koliko uopšte ni ne dođemo u situaciju da pokušamo dati koš, to je ono što ne valja.

Bolja odbrana i kontra za preokret. :cool: Čim su se priključili i bekovi odma bolje... Biće teško do kraja, ciglaš Delaš šutira kao da je Navaro.

Kakva trojka uz faul Milutinovića. :eek: Do krova.

Evo sad kad ti još gori ciglaš Ramljak daje trojke...

Poslednja izmena:
Gotovo je ovo... Bezmudost u finišu i sramotno domaćinsko suđenje. Baš su dali uporedo snimak dve blokade...

Dok smo još držali vođstvo, ne može baš svaki napad na Debelog dole, i idiot bi provalio... Posle, kad nije bilo drugog odgovora, ovi su uzeli da otimaju na silu, jbg, domaći teren.

Posle ovog imamo seriju domaćih utakmica koje sve moraju pasti, jedino Cedevitu tamo ne možemo baš, samo neko teško iznenađenje. Serija od 1/3 za beg sa dna je pod moranje.

Ja ne verujem da gledamo istih poslednjih 5 minuta iznova i iznova. Tolika kolicina gluposti da mi je muka. Stoji da su imali srece, stoji da je sudjenje bilo pomalo domacinsko, ali po ko zna koji put sami sebi pucamo u noge.

Pera drzi Aranitovica na klupi i onda ga ubacuje da igra zavrsnicu. Niko ne sme da zavrsi, zabijaju se u igrace. Andjusic uvaljuje kosku u tranziciji. Sa njim ne razumem sta se dogadja. Ne pokazuje kvalitet ni za kls, ovakav bas ne koristi nikome. Nit ce naci jaci klub nit ce nama pomoci.

I dva TO u poslednjih pola minuta. Bozic je mrtav hladan ponovo cuvao sve TO do kraja, a ekipa u finisu sa +6 ode u -4. To pokazuje da nit zna kada da koristi TO, nit znam sta ce da kaze na istom.

Poslednja izmena:

Back