KK Partizan

Ovo je pre svega zasluga dobre energije koja je pretocena u nesto kvalitetno, inace nema nekih bitnih promena po pitanju igraca, igre, taktike, i sl. No, po prvi put su karakteristike igraca, i to vise njih, pravilno iskoriscene. Mi nemamo vise sastav za dno, to je jasno, ima tu igraca kadrih da se bore za vise, i to je materijalizovano.

Uzivanje je videti da Marinkovic i Aranitovic zajedno daju veliki doprinos i vode ekipu. Perino vodjenje je previse slobodno za mnoge standarde, ali tu je Aranitovic jednostavno profitirao, tako da imamo korist i od toga. Bekovi se jednostavno suvise zabijaju i imaju previse odresene ruke, ali nadam se da to nije stil igre koji cemo i dalje negovati, nego neko sredstvo koje sluzi da se igraci iskristalisu.

Vrabac je konacno zaigrao nesto posle prve dve utakmice, dobar igrac u tranziciji, sjajan na prodoru, ali nepismen i kasni previse u odbrani. Cvetkovic sveden na tacnu meru i kao takav je bio uz Dzonsa i Marinkovica onaj koji nam je overio pobedu.

U svakom slucaju, prva bitna pobeda, nadam se da ce samopouzdanje porasti pa da probamo nemoguce, napad na vrh.

PS> Aleks Maric 5 faulova i 2 poena. :worth:
Neko je Maric, a neko je Pero Antic.

Poslednja izmena:
Kevin je pun pogodak, nadajmo se da će i od crnog Finca biti koristi. Jurimo Evrokup poziciju, nadam se igranju istog dogodine sa zdravijom organizacijom i reformisanim timom. Mnogi u timu ne zaslužuju crno beli dres

Ovaj Džouns je za uslove ABA lige nešto između Melouna i Barklija...

Kad pomenu Melouna, setih se njegovog nadimka.

Mailman, ne trosi energiju na zakucavanja, samo isporucuje u kos. :cool:

Naravno, Meloun je zakucavao, gledali smo omaz Djordja Gagica sa rukom na glavi. :hahaha: Meloun je nadimak zasluzio valjda sutem ili asistencijama sa kapice, ne mogu bas da se setim, bem li ga, kad je pre skoro 20 godina proslo...

Evo Big Keva:

CTPkPaRVAAAyiJT.jpg:large

PS> Nemojte da pobrkate Bozica i Magdevskog. :hahaha:

Ko zna, mozda je Bozicu prva devojka bila dole iz Makedoniju...

Poslednja izmena:
Kad pomenu Melouna, setih se njegovog nadimka.

Mailman, ne trosi energiju na zakucavanja, samo isporucuje u kos. :cool:

Naravno, Meloun je zakucavao, gledali smo omaz Djordja Gagica sa rukom na glavi. :hahaha: Meloun je nadimak zasluzio valjda sutem ili asistencijama sa kapice, ne mogu bas da se setim, bem li ga, kad je pre skoro 20 godina proslo...

Evo Big Keva:

CTPkPaRVAAAyiJT.jpg:large

PS> Nemojte da pobrkate Bozica i Magdevskog. :hahaha:

Ko zna, mozda je Bozicu prva devojka bila dole iz Makedoniju...

:hahaha: :hahaha: :hahaha: Jbt, isti su :lol: :lol: :lol:

Sve ce biti samo pobede nece biti.

Ja cu biti sokiran ako Pera koji voli premijera ostvari trijumf. Malo je takvih dunstera kao on u celoj ligi

Pera dobio mec i naucio kako se koristi tehnicka. Skoro ce propast sveta.:confused:
А да си мало реалнији и мање мрзиш Перу ? И овај Партизан.
Или имамо и неки други Партизан да навијамо за њега ?
Дакле : свака част момцима,далеко је ово од нечег екстра,али је важно што се момци труде,боре свим срцем са јачим од себе(за разлику од фудбалера рецимо),
и овај тим кад се опорави и још мало уигра сигурно неће бити на дну.Мени је то довољно.Не бих волео да су ми "замрзли" тим па да навијам за неког тамо,па
да ми одмрзавају...па...Неко воли ко кога хоће партијски,ја на терену видим младе момке који воле и боре се за Партизан.
П.С наравно да би било лепо спорт без политике,мувања,"бизнисмена"...први сам за то.

Poslednja izmena:
Ovaj Partizan je olicenje svega onoga sto prezirem: izdaja, poltronstvo, uliznost nestrucnost, marginalizam. Ako neko moze podrzavati onoga ko nije imao snage i vremena da pogleda u oci Duleta, a ima za veceru sa vlasnikom mutanta iz Zeleznika ja ne mogu.

Duletu sve najbolje, ja sam ga takođe podržavao ali ta priča je završena - napravili su previše grešaka i doveli klub na samu ivicu provalije. Niko ga više nije podržavao ni u klubu, sreća je da su klub ipak preuzeli naši ljudi i sačuvali ga katanca. Nije fer da o njima sudimo ovako rano pogotovo što se ipak vidi trud. Ovo u subotu je ličilo na pravi Partizan, onaj koji je postojao i pre Duleta i koji nije smeo da se ugasi zbog njega.

Dule je legenda Partizana, ali Dule nije Partizan.

Jasno je ko je doveo klub do ivice provalije, a Danilović, Vujošević, Todorić i Šilobad imaju svoj procenat u tome, ali oni su tu poodavno, pa nije bilo provalije. ;)

Jeste mnogima "kul" da gledamo samo u svoje dvorište i negujemo "sportsku priču", ali nemojmo da zaboravljamo ko je sve ovo napravio, ko radi ovo što imamo u FK (deo toga imamo i u KK sada), a što se nove garniture tiče, od starta samo treba mrzeti ono što je uloga vlasti, a to su Nedić i njegova instalacija Grković. Dok Peković i Berić svakako zaslužuju kredit i da im se bar za početak progleda kroz prste jer su preuzeli užasno nezahvalan posao i vrlo vruć krompir, a vremenom će se svi potezi iskristalisati.

Treba respektovati i činjenicu da mi navijači ne znamo baš sve.

Duletu sve najbolje, ja sam ga takođe podržavao ali ta priča je završena - napravili su previše grešaka i doveli klub na samu ivicu provalije. Niko ga više nije podržavao ni u klubu, sreća je da su klub ipak preuzeli naši ljudi i sačuvali ga katanca. Nije fer da o njima sudimo ovako rano pogotovo što se ipak vidi trud. Ovo u subotu je ličilo na pravi Partizan, onaj koji je postojao i pre Duleta i koji nije smeo da se ugasi zbog njega.

Dule je legenda Partizana, ali Dule nije Partizan.

Obican spin, kako ostadose Todoric i Silobad koji su kako kazes deo uprave koja je klub dovela do ivice gasenja, a gle cuda samo isterali Duleta koji je jedini imao hrabrosti suprostaviti se AV. Kosarka kao neprofitabilan sport u Evropi dovodi do toga da se svaki klub nalazi u minusu,a Partizanov dug od 5-6 miliona je cak i mali u odnosu na neke. Najbolji primer je mutirana Zvezda iz zamzrivaca kojoj preko noci nestaje 16 milona evra duga zvanicnog i ko zna koliko pravog duga i direktno iz frizidera uskace u Abu i El. Stvar je u tone sto se Partizanu namerno stavlja omca oko vrata reprogramom duga, teranjem sponzora i zavtranjem drzavne slavine sa kojima bi se dug vracao bez problema dok se mezimcetu iz Zeleznika daje sakom i kapom od gladnih usta sa Kosova i poplavljenih iz Obrenovca.

Poslednja izmena:
Obican spin, kako ostadose Todoric i Silobad koji su kako kazes deo uprave koja je klub dovela do ivice gasenja, a gle cuda samo isterali Duleta koji je jedini imao hrabrosti suprostaviti se AV. Kosarka kao neprofitabilan sport u Evropi dovodi do toga da se svaki klub nalazi u minusu,a Partizanov dug od 5-6 miliona je cak i mali u odnosu na neke. Najbolji primer je mutirana Zvezda iz zamzrivaca kojoj preko noci nestaje 16 milona evra duga zvanicnog i ko zna koliko pravog duga i direktno iz frizidera uskace u Abu i El. Stvar je u tone sto se Partizanu namerno stavlja omca oko vrata reprogramom duga, teranjem sponzora i zavtranjem drzavne slavine sa kojima bi se dug vracao bez problema dok se mezimcetu iz Zeleznika daje sakom i kapom od gladnih usta sa Kosova i poplavljenih iz Obrenovca.

Lepo si to sve napisao i slažem se sa svim, ali šta onda? Da se kolektivno samospalimo ispred Vlade? Naše je da podržimo ljude koji se trude sa održe klub u životu, država je takva kakva je a svaki nalet iz komšiluka je trajao kratko ne sumnjam da će i ovaj. Mi treba da iskoristimo ovaj period da se reorganizujemo i ojačamo jer su nas realno uspesi uljuljkali i istruleli smo iznutra. Toša i Šolobad neće biti nikakav faktor uskoro, njihov ostanak je posledica debelo zakasnele odluke Danilovića o odlasku.

Njihov ostanak je posledica što je Toša jedan od organizatora ove promene, a Šilobad je ko zna šta. Ako su mogli recimo Sonju da zakasnelo zamene za novog PR-a, mogli su i Šilobada, ali nisu. Da li je on nečija usluga nekome, da li on samostalno ima svoje veze čim je dospeo i do UO celog sportskog društva, ne znam, ali to poprilično bode oči. Ispada da se fantomskoj "radnoj zajednici" zamerio užasno Dule pa je izgubio poverenje, a Šilobad se, kao poslovni direktor i neko ko je direktno odgovoran po funkciji za neke stvari, nije zamerio nikome. :roll:

Lepo si to sve napisao i slažem se sa svim, ali šta onda? Da se kolektivno samospalimo ispred Vlade? Naše je da podržimo ljude koji se trude sa održe klub u životu, država je takva kakva je a svaki nalet iz komšiluka je trajao kratko ne sumnjam da će i ovaj. Mi treba da iskoristimo ovaj period da se reorganizujemo i ojačamo jer su nas realno uspesi uljuljkali i istruleli smo iznutra. Toša i Šolobad neće biti nikakav faktor uskoro, njihov ostanak je posledica debelo zakasnele odluke Danilovića o odlasku.

Ne znam kako ce spasiti klub kada nisu imali petlju da pogledaju u oci Duleta, a sa coravim krimosom iz Zeleznika idu na veceru. To je razbilo sve iluzije.

Back