KK Partizan

Čujem da je Jovan Novak opet aktuelan, izvoru verujem.
Naravno, pokušaće... Jedan od retkih koji nije u ergeli Čovića ili Zalizanog, koji čuvaju igrače što dalje od nas, odnosno drugi za preprodaju.

Meni se ne svidja preterano kako on igra, ali me jos od onog pokusaja da ga dovedemo kopka kako bi izgledao u nasoj raziji. :mrgreen: Bio je dominantan napadacki u slabijim ligama, mislim da nije jos uvek dobio pravu sansu da igra ozbiljniju kosarku. Sad gledam, u kls je imao prosecan index 18.5, ali protiv Partizana oba puta i protiv CZT jednom oko 6. Doduse, u Pioniru CZT ubacio 22... daj ga. :mrgreen:

Aranitović nije za seniorsku košarku u smislu da nema telo i fizikalije. Ima talenta, al džaba ti sve kad posle 20min igre počneš da se daviš u grčevima (setimo se onog Kupa pretprošle sezone protiv FMP-a).
To je verovatno jedini razlog zašto ne igra.

U pravu si da Aranitovic nije ne znam kakav razbijac, ali iste price su isle i za Miljenovica pre 3-4 godine (sa kojim je napravljen zajeb decenije sto se tice odnosa datih para i onoga sto ne svojom krivicom nije pruzio), a on se sada razvio u sasvim solidnog igraca koji bi nam prosle sezone legao kao budali samar.
I nisam kazao da je Aranitovic (ili neko drugi) trebao da igra po 20 minuta, ali od partija koje je Dalo pruzao ove godine tesko da bi neko bio gori.

Imamo ambijice za EL, a nismo imali tim ni za drugi krug EC.

Da je bilo volje i htenja, mi smo za okvire EC imali sasvim respektabilan tim koji je mogao da stigne do same zavrsnice.
Ali od samog pocetka se videlo da se ide na sto brze ispadanje iz tog takmicenja, sad je diskutabilno koliko je to bila mudra odluka uprave, ali nebitno.

Izgleda da smo produzili ugovor sa Djumicem, nadam se da Dule vidi nesto u njemu. Do sada smo videli da je jak, i sklon faulovima. Da li ovo znaci da ne racunaju previse na varijantu sa Perovicem?

Voleo bih da ostane, mislim da ima potencijala, u par navrata je uspevao da se lepo izbori protiv "Bobinatora".

Čujem da je Jovan Novak opet aktuelan

Spali smo na "daj sta das", uopste se ne bih bunio ako dodje.

11143523_819334601497933_5968535326377209232_o.jpg

''Ne voli se zbog, voli se uprkos, ne zbog pobeda nego uprkos porazima.'' - Villijam Fokner

Imaju odličnih fora, a imaju nekad i baš trule, što je logično za hiperprodukciju. U svakom slučaju, vrlo originalno ako ništa drugo, mada je ova konkretno objava čista reciklaža njihovih ranijih stvari.
Ja sam ponosan na GTR i grupu JNA, kome se ne sviđa, ima kod zvezdaša gusle, papke, i Matiju Bećkovića.

Ne bih ni nasao sam , mrzelo bi me da guglam, ali eto nalete ja na

02. april 2011, intervju Duško Vujošević: "- Crveno - beli moraju sami sebi da pomognu praveći tačnu analizu količine sredstava, koja su ušla u klub, kako su potrošena, a sa kojim rezultatima. Potrebno je sagledavanje krivice za trenutnu situaciju. Sigurno da bi i društvo trebalo da pomogne, ali onog trenutka kada klub sa Malog Kalemegdan a demonstrira odgovornost. I još nešto: ni manje, ni više nego što je to potrebno, recimo, Hemofarmu ili kragujevačkom Radničkom, kao što je neophodno i stvaranje novih centara, negovanje postojećih...Licemerne, klubaške i pogrešne su priče da je spas za srpsku košarku spasiti Zvzedu, jer, sve je mnogo složenije."

Veoma lepo receno.
Do poslednjeg slova se slazem sa izrecenim.
Ocekuje se da je istog misljenje i danas, kada je Partizan ui pitanju?

Mada je ovo od pre neki dan jos bolje, i predstavlja plasticnu sliku marketinskog "genija":rotf:, i sliku kluba koji uopste raspravlja o takvom predlogu.

http://www.zurnal.rs/fudbal/partiza...nom-odboru-jsd-partizan-stadionu-ime-sponzora

Sto bi rekli u "Ko to tamo peva" Nes` se ti `leba najesti od toga.

Možda je kod nas dolazio iz rekreacije, al može on daleko bolje od ove sezone kod nas. Nema potrebe nasedati na železničke fore o "pecarošu". Samo mu treba znati limite i ulogu, a mi smo to dobro upoznali...

Nek obavesti neko Djordjevica da imamo i jednog malog Murica, mislim jeste da izlazi iz povrede, al to mu samo obara cenu. A nije ni placen do kraja pa moze da izadje iz ugovora.

Lozenje na "Lazu" u komentarima. :mrgreen:

Mogu samo da se lože na Lazinog kita, i da se pitaju što se Laza i Kalena ne dovode u PAO. To prolazi samo u Srbiji.

Kaže neko da vraćamo Borovnjaka, samo ne znam dal se sprda il ne. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Bice interesantno ako se ispostavi da ce Pavlovic kod Djordjevica u PAO. Pa jos i Milutinov. Nastavice nasi bivsi da nas cerupaju samo jos i bez obestecenja.

Pavlovic ako ce da igra onako kako je igrao veci deo utakmica protiv zeleznika prethodne sezone, onda sto se mene tice moze slobodno da ide.

Milutinova bih svakako voleo da vidim da ostaje, ali ruku na srce, mislim da je sada pravo vreme i za njega i za nas da se rastajemo.

Ne znam dal Oliver uopšte zna da piše išta suvislo... U svakom slučaju, ko god da je pisao, nema pojma da je Dalo otišao, da je Glišić igrao kroz ceo KLS, puno opštih mesta i glupavih fraza ("navijači su najvrednije šta klub ima") bez imalo razumevanja, a da ne pominjem da se tekst "oslanja" na "pisanje po društvenim mrežama i forumima", gde se te opcije ni ne pominju, jer ko normalan zamišlja privatizaciju koja ni ne postoji ili "Partizan Mega".

Back