Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.095
ау како сад то кад си имао "инфо из прве руке" са састанка лично ти јавили на виберŽeljko kako stvari stoje odlučuje sutra izgleda!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ау како сад то кад си имао "инфо из прве руке" са састанка лично ти јавили на виберŽeljko kako stvari stoje odlučuje sutra izgleda!

Кажу знаће се ујутру.Можда је Савић колатерална штета.Ja kontam da je gotova stvar (da ostaje) cim Zelimir pregovara uopste. Jedino da mu ne izadju u susret pa da puknu pregovori. Nije Zoc neka slina pa da zavlac i necka sei.
Odlazi Savic zvanicno. Mozda je u toku cistka koju Zelimir trazi od kluba.
ti da cutis OSTOJINA BOTINO!Kad će FMP tj bilo koji klub na svetu da doživi ovo od juče..
što reče moj brat više juče bilo ljudi na aerodromu zbog Željka nego Cigana na Marakani u možda najbitnijoj utakmici u sezoni
čeka se Željko mada i dalje msm da su male šanse
edit: nevezano za temu sinoć smo imali jedan od tri najveća preokreta u istoriji košarke.. Velika Britanija - Litvanija na 10 sek do kraja 87:80, kraj 88:89
tri trojke im strpao neki lik za 10 sek
i tebe sa ostojom!Кажу знаће се ујутру.Можда је Савић колатерална штета.
Најбоља комбинација би била да Жељко или остане тренер или предсеник, а Остоју да вратимо пошиљаоцу, пре тога да санира дуг за порез који је сам направио.
ti bolje da nista ne kontas!Ja kontam da je gotova stvar (da ostaje) cim Zelimir pregovara uopste. Jedino da mu ne izadju u susret pa da puknu pregovori. Nije Zoc neka slina pa da zavlac i necka sei.
Ako je to istina, koja legenda.i njemu i vama njegovim botinama uskoro cemo videti ledjaTesko da ce SNS otici iz kluba, ne drzi se dzaba sapa na klubu preko predsednika i finansija. Navodno je sad borba za sastav UO, a da ce Limeni izaslanik ostati ja u to ne sumnjam.
.

.Ma vi ste komedija
Ovakvu jeftinu sapunicu turci i latino-amerikanci samo mogu da sanjaju
Dakle,Rumenog nisu oterali rezultati i njegova nemoć 4 godine vođenja kluba već (citiram) ""Željko Obradović osjećao je sve jaču neprijateljsku atmosferu od strane srpske vlasti i ostavka je došla kao svojevrsno oslobađanje"
Ovo je tužno poverovati čak i za "najpismeniju košarkašku publiku"![]()
Naravno da ostaje (što mu i ja želim).Ja kontam da je gotova stvar (da ostaje) cim Zelimir pregovara uopste. Jedino da mu ne izadju u susret pa da puknu pregovori. Nije Zoc neka slina pa da zavlac i necka sei.

I to što kažeš,ko ne bi poverovao u tačnost ovih podataka.
Има још бољи цитат из истог чланка:
"Mijailović prvo tokom prelaznog roka nije ispunio zahtjeve Obradovića za popunjavanjem kritičnih mjesta u timu i od spiska igrača koji je dobio na kraju sezone nije doveo nikog, iako je za svako kritično mjesto dobio po nekoliko imena.
Naprotiv, Limar iz Prislonice je spisak dostavio Crvenoj zvezdi, a onda je vječiti rival državnim novcem doveo trojicu igrača koja je Željko Obradović tražio da se dovedu u Partizan.
Partizan je u sezonu ušao bez dva ključna mjesta u timu - bez prvog centra i plejmejkera, jer je tako naređeno odozgo, i sa rosterom od svega 14 igrača, dok najveći rival ima roster od 15 stranaca i 22 igrača, tako da i u slučaju povrede za svako mjesto ima na raspolaganju po četiri košarkaša."
Ко би још поверовао да су ови подаци тачни... уппсссс....
.

U nedostatku komedija na tv-u,ovo je vrh.И сви раде за циганина вучића и зато је Партизан први у свим спортовима....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

.I to što kažeš,ko ne bi poverovao u tačnost ovih podataka
Vidiš,ovde ima materijala za jedan podugačak post,kao i sav ovaj cirkus koji pravite ali rećiću ti da pošto imate u glavi želatin umesto mozga,vratite film na početak pre svih utakmica i koga ste doveli,kako,kada i koga ste sve želeli (čitaj Želimir)![]()
U prvom obraćanju Limar se zahvaljuje Rumenom uz neizmernu ljubav ka istom i zahvalnost na osvojenim trofejima (
) onda "ne prihvatamo Želimirovu ostavku".Nama milionče,vama 2.
Па јел вам пред Олимпијакос уплаћено милион+ евра, "за пословање"?
По ком основу, осим што су изгледа браћа из Грчке скептична да ће врховни навијач да потраје па су тражили унапред да им се плати.
.