cornflakes
Veoma poznat
- Poruka
- 14.901
.ni jedan čovek od integriteta to ne radi...oću kakim neću kakim...
Осим Саше Обрадовића који је пре неку сезону као кер отеран из Звезде, па лизао паркет у пиониру...
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.ni jedan čovek od integriteta to ne radi...oću kakim neću kakim...
Evra.Informiši se bolje..
динара.
.

.Evra.Informiši se bolje.
Plus,dobili i 2,5 miliona evra one vaše sakagije od fudbalera na čelu sa Torcida Mijatom![]()
Pošto se pozivate najviše na SK,evo ti od njih ali imaš toga na netu:.
О чему причаш, имаш неки линк?
.
Nastavak njihovih morbidnosti za koje je najviše zaslužan upravo izručilac Srbiji odbegli građanin Atine.када скандираш да помру сва циганска деца , а после "поздрављаш" се са Белодедићем да би камере снимиле
.Pošto se pozivate najviše na SK,evo ti od njih ali imaš toga na netu:
https://sportklub.n1info.rs/kosarka...uroleague-dali-smo-2-000-000-evra-u-dva-dana/
Dakle,nisu dinari,to smo valjda rešili..
Има ли негде где изјављује "настрешница није реновирана" Вучић колико је ове године Звезди уплаћено?
Последња ми изгледа очигледно као хитна, ванредна уплата.
.
.Dakle,nisu dinari,to smo valjda rešili.
Smer tvojih frustracija i okretanja teme započni sa nekim drugim![]()
Oni su mlatili da smo hteli Kartera a on izabrao njih zbog porodicnog koncepta, ali to je kasnije bilo - a i on sam nije pominjao ponude od nas nego od Olimpijakosa i drugih. Ma ja mislim da smo Monekea sigurno hteli.Pazi da ti od prevelike brige ne eksplodira ta tvoja napaćena glava.Pokusavam da zamislim koga bismo mi doveli a da su ga doveli panteri, i onda shvatim da ne mogu u 22h uvece da listam u glavi spisak zilion igraca koje su oni doveli.Oni su mlatili da smo hteli Kartera a on izabrao njih zbog porodicnog koncepta, ali to je kasnije bilo - a i on sam nije pominjao ponude od nas nego od Olimpijakosa i drugih. Ma ja mislim da smo Monekea sigurno hteli.

тмурна облачна сета 
драма траје до сутра у 11ч "пристао је да дође" има нека шанса мора још 5-6 милиона да се појача буцет
то мења "Желимирову неопозивост" Желимир гробарски патријарх
о ком се успеу ради 2 аба лиге и 1 клс за преко 100 евра, Влаховић "експерт" 
у Желимиру има жеље са још неколико милкијели била "Сандра партизан" на аеродрому да дочека партихарја
rekao sam čovek od integriteta... teško ti je da shvatiš jednu rečenicu.
Осим Саше Обрадовића који је пре неку сезону као кер отеран из Звезде, па лизао паркет у пиониру...
.