KK Partizan

.
Има ли негде где изјављује "настрешница није реновирана" Вучић колико је ове године Звезди уплаћено?

Последња ми изгледа очигледно као хитна, ванредна уплата.

.
Dakle,nisu dinari,to smo valjda rešili.
Smer tvojih frustracija i okretanja teme započni sa nekim drugim ;)

Dakle,nisu dinari,to smo valjda rešili.
Smer tvojih frustracija i okretanja teme započni sa nekim drugim ;)
.
Нису, али нисмо решили ни колико је "ове године" уплаћено Звезди јер се ради о нашем новцу.

Није врховни навијач вадио паре из татине сламарице, а прича по медијима као да Партизану даје последње.

Невиђен смрад...

.

Pokusavam da zamislim koga bismo mi doveli a da su ga doveli panteri, i onda shvatim da ne mogu u 22h uvece da listam u glavi spisak zilion igraca koje su oni doveli. :mrgreen: Oni su mlatili da smo hteli Kartera a on izabrao njih zbog porodicnog koncepta, ali to je kasnije bilo - a i on sam nije pominjao ponude od nas nego od Olimpijakosa i drugih. Ma ja mislim da smo Monekea sigurno hteli.

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

1764362893336.png

Pokusavam da zamislim koga bismo mi doveli a da su ga doveli panteri, i onda shvatim da ne mogu u 22h uvece da listam u glavi spisak zilion igraca koje su oni doveli. :mrgreen: Oni su mlatili da smo hteli Kartera a on izabrao njih zbog porodicnog koncepta, ali to je kasnije bilo - a i on sam nije pominjao ponude od nas nego od Olimpijakosa i drugih. Ma ja mislim da smo Monekea sigurno hteli.
Pazi da ti od prevelike brige ne eksplodira ta tvoja napaćena glava.
Želeli smo i Savića kao velikog Zvezdaša ali tu ste nas prej*bali :lol:

:hahaha: :hahaha:тмурна облачна сета :hahaha::hahaha: драма траје до сутра у 11ч "пристао је да дође" има нека шанса мора још 5-6 милиона да се појача буцет :per: то мења "Желимирову неопозивост" Желимир гробарски патријарх :hahaha: :hahaha: о ком се успеу ради 2 аба лиге и 1 клс за преко 100 евра, Влаховић "експерт"

Back