KK Partizan

Strogost je u slucaju Partizana bila i pozeljna zbog gomile mladih igraca koji tek ulaze u profesionalne vode. Hvatanje za gusu mi je vec ispad, a ne strogost. Na toj utakmici sa FMP-om je bas bilo mnogo negativne energije, najvise zbog sudjenja, pa i razumem zasto je pukao, onaj drugi put bas i ne mogu. Izgubili smo tesno utakmicu u kojoj smo bili autsajderi, a na kojoj je Andric bio medju najboljima na terenu. Tesko da ce neki trener postici uspehe kakve je Dule ostvario, ali nemam problem da za lose stvari kazem da su lose, ma koliko gotivio coveka.

Sto se prekida saradnje tice, jeste veliki minus novoj upravi, najvise zbog nacina ophodjenja. Odlucili su da Dule nece biti trener u roku od 15min, a onda 15 dana nisu znali koga da postave. Ne volim princip, ne znam sta hocu, znam samo sta necu..iliti dizem revoluciju, ali ne znam sta cu kad pobedim. A jasno je da je sklonjen jer je smetao naprednjacima, koji su sa druge strane onemogucavali rad kluba.

Naravno da svaki covek pravi greske, da nije toga bili bismo roboti. Ali poena je da se nastoji od Duleta napravi ludak, manijak, sta sve ne i znamo iz cije kuhinje. Zato nikad necu reci nista protiv njega i da je uradio mnogi gore stvari od onih koje zaista jeste.

Dobre vesti, sutra na ES2 mozemo od 19h da gledamo Milosavljevica (Alba-Aris), a odmah posle toga Vujosevicev debi zajedno sa Vestermanom i Mekejlebom, kao i starim grobarom Traoreom (Valensija-Limoz). Valensija je u nekoj brutalnoj seriji od 30-0, al sto su pobedjivali, pobedjivali su. z:D

Naravno da svaki covek pravi greske, da nije toga bili bismo roboti. Ali poena je da se nastoji od Duleta napravi ludak, manijak, sta sve ne i znamo iz cije kuhinje. Zato nikad necu reci nista protiv njega i da je uradio mnogi gore stvari od onih koje zaista jeste.

Sta navijaci Partizana misle (ostali nisu ni bitni) o tome pokazalo se sa onim karanfilima na utakmici, sto je nisam doziveo kao podrsku davljenju nego kao izvrtanje cele stvari sobzirom da su se razni kuriri razleteli i pravili senzaciju, dovodili kvazi strucnjake da ocenjuju zdravstveno stanje i slicno (informer istrazivacko novinarstvo :zroll:). A posle hvatanja za vrat, skandiralo se Bogdanu i time pokazalo da se nikome nije svidelo to sto se desilo.

Poslednja izmena:
Ajde daj neki primer gde kako kazes preterivao sa zivcima?

Написао сам ти,а јесу и још пар њих.Да ти нацртам ?
Дављење играча,јурење судија по терену,називање играча издајником,омаловажавање свог играча који неће да игра док му не плате месеце уназад...има још.
Да парафразирам Душка,унеколико..."неко је Бертранс,а неко..." или "неко воли КК Партизан,а неко воли само једног човека који је ДЕО КК Партизан..."
Иако је ВАЖАН део-није он Партизан цео .
И 'ајд здраво...

Eurohoops.net ‏@Eurohoopsnet 5m5 minutes ago
#Εurocup Dragan Milosavljevic! So close to the triple/double (16 pts, 10 rebs, 9 assists) in @albaberlin victory vs @ARISBCgr 82 - 67.

Nije bila naivna utakmica kao sto rezultat govori, al lako je kad imas svemocnog i sveprisutnog Dragana. :zcool:

Dule poceo z:D, dobi prvu cetvrtinu u Valensiji.

Fun fact: mozes pobeci u Francusku, ali te na debiju u Spaniji saceka Covicev sudija Glisic... :zimag:

Poslednja izmena:
Dragan! :worth:

Malo mi je indijanska ekipa Limoz za Duleta. Bo igra kao u najboljim danima. Da se Dule malo opusti, pa da gledamo prevodioca kako se muci sa prevodom..iliti da li ce da prevodi od reci do reci. z:mrgreen:

Ponovo zajedno:

CZHAldjWYAEYDEP.png:large

Valensija razbijena posle serije 28/0, bas nisu imali srece da im naredni protivnik dovede Duleta za trenera. Razbijeni 20 razlike kuci...

Valencia Basket 28-0 ‏@valenciabasket 3m3 minutes ago
This is the end, my only friend... ������

CZHO20zUgAECRip.jpg:large

Kvota na dvojku bila 16?

Poslednja izmena:
To samo ovde moze da se desi da neko takav bude popljuvan i izbacen pod pritiscima, ne valja, ovo i ono, umesto da se neko malo protegne i dovede Vila Denijelsa i slicno (nista spec) da ne mora covek da radi sa Bezbradicom, i da lagano odradi neke stvari. Ali ne, mi cemo dovesti Peru Bozica a Dule ce biti nepodoban, bolje da ide, zlo za kosarku, itd. Napredna Srbija, brale.

No, sta je tu je, konacno imamo neki kapacitet na klupi (u svakom smislu :mrgreen:), nadajmo se boljim vremenima dok zavidimo Limozu na ovome. Inace, Limoz je najskuplji tim u Francuskoj sa 2,5mil evra budzeta za igrace. Morali bi da budu prvi, da prodju u TOP16 EL sto nisu, a pre ove utakmice su i u EC bili na 0/2. Valjda ce se iskobeljati, igrace jos protiv Tepicevog PAOKa i Ulma.

Steta sto moramo da cekamo ponedeljak, bas sam raspolozen za "veciti" derbi, kako cemo da izgledamo. Dobro je Slobodance inace rekao pre neki dan, bojim se da nam fale visoki igraci, moramo uigrati onog Vilijamsa da se pobije i brani dobro.

Poslednja izmena:
U teoriji, to je savrsen klub za Duleta. Ne voli velike zvezde i igraci koje je kod nas dovodio nikada nisu kostali vise od 200k, sada moze da napravi ceo tim takvih.

Bas smara jedna utakmica nedeljno, jos sad "izlazimo u susret" pa igramo sub-pon.

To samo ovde moze da se desi da neko takav bude popljuvan i izbacen pod pritiscima, ne valja, ovo i ono, umesto da se neko malo protegne i dovede Vila Denijelsa i slicno (nista spec) da ne mora covek da radi sa Bezbradicom, i da lagano odradi neke stvari. Ali ne, mi cemo dovesti Peru Bozica a Dule ce biti nepodoban, bolje da ide, zlo za kosarku, itd. Napredna Srbija, brale.

No, sta je tu je, konacno imamo neki kapacitet na klupi (u svakom smislu :mrgreen:), nadajmo se boljim vremenima dok zavidimo Limozu na ovome. Inace, Limoz je najskuplji tim u Francuskoj sa 2,5mil evra budzeta za igrace. Morali bi da budu prvi, da prodju u TOP16 EL sto nisu, a pre ove utakmice su i u EC bili na 0/2. Valjda ce se iskobeljati, igrace jos protiv Tepicevog PAOKa i Ulma.

Steta sto moramo da cekamo ponedeljak, bas sam raspolozen za "veciti" derbi, kako cemo da izgledamo. Dobro je Slobodance inace rekao pre neki dan, bojim se da nam fale visoki igraci, moramo uigrati onog Vilijamsa da se pobije i brani dobro.

Da su imali Duleta od pocetka bili bi u top 16, ali dobro sada kad je tu doktor vreme je da osvoji svoj drugi evropski trofej.z:lol:

Back