diletant
Domaćin
- Poruka
- 3.135
Nakon ovakve pobede, atmosfere svega vidjenog...sledi fmp2 i povratak u domace blato.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cuti neznaliceloša odbrana , odličan napad..
baskonija dobila tako da nam i dalje fali još jedna pobeda..imamo dve meč lopte..monako i pao..
kad zvanično uđemo u top 8 osvrnuću se na dosadašnji deo sezone i podsetiti na komentare pljuvača i hejtera kako Obradović nema pojma, kako je zastareo i provaljen, kako nećemo imati ni 10 pobeda, kako nemamo akcija u napadu ( dali Realu i Olimpijakosu 200 poena bez akcija), ( ja mislim da je tog lika sad sramota svojih gluposti) , kako je zagorac bolji od papapetrua, kako je exum amater i ostale debilizme koje smo čitali na ovom i na ostalim forumima..sačekajmo još tu jednu pobedu
Само што је циганији паре за порез дао ФСС.Што се мене тиче Партизан држави не дугује ништа, чак држава дугује њему, за ону разлику коју су отписали циганији.
Наравно, док је на власти, али када скикне рачунаће се другачије.Tesko da vodja to tako vidi.
Tesko da vodja to tako vidi.
Kao da je drugačije u drugim državamaNajbolje kad kaze: "sta mene briga odakle im?"
Znaci u Srbiji mozes da platis porez iz kriminalnih delatnosti, samo da platis...

Pa sad. Kod mene u Nemackoj bi bilo i poneko malo manje hapsenje; ukoliko bi neka privatna firma koja nije imala evro obrta pozajmila pare nekom fudbalskom klubu sa kamatom od 20% p.A....Kao da je drugačije u drugim državama![]()
.Uz nas, Baskoniju i Zalgiris, ostao je samo Efes sa kao nekim sansama. Sledece nedelje, Baskonija 99% dobija tuzni Asvel kuci, a posto se Makabi bori, mozemo da se nadamo da ce dobiti Zalgiris.
Dan posle toga, mi gostujemo Monaku. Ne mogu reci da cemo dobiti, ali pogled na ovo daje pravo na optimizam:
...
Mi bukvalno nismo izgubili nista sto smo imali vremena da spremimo. Poraz od Barselone je dosao posle utakmica protiv Olimpijakosa i Cedevite na svaka dva dana, poraz u Milanu dva dana posle Bolonje.
A moguce da ce tako i biti, jer ce zeleti da vidi sta su igraci naucili iz loseg starta protiv Cedolimpije.Naša bivša nada Stepanović razbija.
Opet ćemo pobediti sa primljenih 90+ poena, zakoni fizike su prestali da važe![]()

Gledao sam u drustvu pa nisam ispratio detalje, mozda je moglo i malo lakse, ali u naletima su mali panteri bas dobro grizli, borili su se. Stagod, nama je ovo sad samo otaljavanje, da ne kiksnemo jos u Zadru i Podgorici, i sacuvacemo prvo mesto.
Sasvim dovoljno vremena za Monako, a dan ranije da ispratimo Zalgiris i Makabi ocekujuci plasman tad. Ne znam, ja cu izumreti od nervoze ako budem morao cekati PAO i overu plasmana.![]()
Као у време Мирка Марјановића? Имали сте ви ваше године, сада је друго време.Наравно, док је на власти, али када скикне рачунаће се другачије.
Сада је лоповско време а циганија је на то поносна.Као у време Мирка Марјановића? Имали сте ви ваше године, сада је друго време.