KK Partizan

Da ne preterujemo. Neka lepo bude Adinu u Novom Mestu, al' problem Zagorca nije kosarka, vec psiha. Kao i vecini ekipe.

Kod Filipovskog me je najvise zacudilo koliko je lik indolentan. Zajednicko sa Scepanovicem, uticaj na desavanja na terenu je oko nule.

Ne sporim mu tu karijericu i izvesno znanje i sposobnosti, ali nosim se mislju da nas jedino moze trenirati trener koji ce da pomera dupe svima redom. U situaciji kada nemas vodje van terena, nego stranacke parazite, sve je na ekipi i treneru, a trener je vodja.

Paljba panteru, na komentare vasih novih pojacanja i doselekcije na doselekciju. RSB-coki-tviter-debil insajderstvo ne sluzi nama, vec vama da se prica o nasim kao pojacanjima dok vi u zeleznik trpate tone stranaca.

Veceras v shportni dvorani leona shtuklja, spremni za novu krljazhu.:namcor:
tako to ide sunce moje...
pa ti samo nastavi preko ograde da gledas.
sam cu izac ne brigaj... cmok...

tako to ide sunce moje...
pa ti samo nastavi preko ograde da gledas.
sam cu izac ne brigaj... cmok...

Nije bitno kako odigras jednu tekmu, neko koju svetinju branis:

Partizan 118 77.jpg

Ne da Grba na SNS. Bez obzira sto je Ostoja odgovoran zato sto Trinkijeri nije ostao, kao najbolja trenerska opcija i kao neko ko je birao ovaj tim i doveo ga do najboljih mesta u svojim takmicenjima.

Napravice u Bajernu ako je kadar. Do TOP8 moze ako ne padnu previse, a F4 bi bas bio uspeh. Ko radi i zna, uspece da uradi nesto, samo je pitanje gde. Nema tu zaljenja. Meni je zao nas sto nam u klubu "rade" ovi koji rade.

Nikakav.

Mazao oci da se nesto radi pa onda kao slucajno upropastio, lozio navijace pa spustao rucnu na kraju svake sezone, itd. Sta vec treba da radi predsednik jednog kluba koji sluzi kao ikebana, da se zabavlja masa, a da se zapravo nista sustinski ne promeni.

Sutra protiv Venecije. Iskreno, uzeleo sam se ovih nasih kljakavih, ma koliko nam lose islo.

Utakmica nista ne resava. Voleo bih samo da vidim da trud, atmosfera i tim idu na bolje.

Back