KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U vezi izdvajanja klipova kako je Murić gurnuo Dženkinsa na kraju, morao sam da primetim jedan faul koji je Marjanović napravio na Pavloviću, guranje i laktanje igrača koji se 2 sec ranije oslobodio lopte, može se videti na oko 14:10

To je čisto ono da se uporede te dve situacije.

Tužno je gledati kako se igrači koje si do juče respektovao ponašaju po uputstvima Radonjića i najpre Čovića. da se najbolji i najlabilniji igrači Partizana timski izudaraju i spreme za radove "defanzivca" Lazića. Kao što je tužno da jedan statistički MVP Evrolige spada na ovaj nivo "igre", tako je tužno i da jedna najbolje skockana ekipa u ligi igra na način seoskog fenjeraša protiv prvaka. Bitniji im je bio jedan Lazić, da se žrtvuje na Pavloviću, ili jedan talenat Dangubić, koji se dokazuje pravljenjem faulova da bi se podigao kriterijum i pripremio na opštu tuču, nego jedan Markus Vilijams, koji jedva da je imao ulogu sinoć.

Покушај оправдавања поступака Павловића и Мурића???

Poslednja izmena od moderatora:
Samo da skrenem paznju na ponasanje nekima na ovom forumu. Ovo je tema KK Partizan. U zadnje vreme neki forumasi iz suprotnog tabora daju sebi za pravo da ovu temu skrnave vredjanjem javnih licnosti is SD Partizan kao i da vredjaju forumase koji su iz tog tabora i prenose svadje na licni nivo. To se zove trolovanje i kaznjivo je. Posto je ucestalo vredjanje u zadnja dva dana od sada vise ne brisem postove vec samo kaznjavam. Ovo vazi i za temu KK Crvena Zvezda i za forumase iz tabora Partizana. Na kafani kao sto znate postoji odredjena tolerancija na prozivke ali ne i na vredjanja i zato mozete tamo da nastavite sa razgovorom.

Razocaran sam jucerasnjom utakmicom, od igre, preko navijanja do sudjenja. Sudjenje kriminalno, lepo je jedan stariji sudija rekao jos odavno na SOS-u (ne mogu da se setim ko je): Kada je sudjenje dobro, sudije niko ni ne primecuje. Mislim da su juce bili bolji i sto je jos gore, vise su zeleli pobedu. Da nisu sudije dominirale, mirno bih rekao bili su bolji. Ovako uvek ostaje ono, sta bi bilo kad bi bilo, odnosno kako bi izgledala utakmica da za czt nisu vazila rukometna pravila, sa sve trokorkom.

Razocaran sam jucerasnjom utakmicom, od igre, preko navijanja do sudjenja. Sudjenje kriminalno, lepo je jedan stariji sudija rekao jos odavno na SOS-u (ne mogu da se setim ko je): Kada je sudjenje dobro, sudije niko ni ne primecuje. Mislim da su juce bili bolji i sto je jos gore, vise su zeleli pobedu. Da nisu sudije dominirale, mirno bih rekao bili su bolji. Ovako uvek ostaje ono, sta bi bilo kad bi bilo, odnosno kako bi izgledala utakmica da za czt nisu vazila rukometna pravila, sa sve trokorkom.

Mozes misliti na sta ce liciti vecerasnja utakmica kada se podigla ovolika prasina za jucerasnju.
@Neozbiljni pesimista komentarisanje rada moderatora je strogo zabranjeno i kaznjivo. Moderatori na ovom forumu rade po instrukcijama koje su date sa visih instanci jer je specifican deo foruma. I za nas dvojicu koji moderisemo je konfuzno a kamoli za korisnike ali tako je kako je.

Aha, znaci ovde imas dve mogucnosti:

1) da cutis i da prihvatis ovaj brlog
2) da vise ne pises na ovom topicu

Dobro da znam, da okrenem i ja drugi list u svom ponasanju na ovom forumu.

Nema potrebe, i ja sam prošao kroz tu fazu. Dekija sad razvlače i na drugoj temi, a njegove više instance su mu za vratom. Sigurno ima budnih koji urgiraju tamo i lupaju upozorenja, i mora da se pazi.
Ista priča kao i sinoć na utakmici, ne moramo da nasedamo na provokacije ove grupacije koja se ponaša po principu hijena.

Ona tuca, tenzija i mulj ne trebaju nikome.
Nažalost, nekima trebaju da bi uopšte i pobedili.

Sad citam, Silobad pita sta su vodje navijaca czt trazile u hali. Ja sam sa druge strane terena video samo covica jr. ne i ko je bio sa njim. Zar tvrdi navijaci ne bojkotuju ABA ili samo sluze da ispunjavaju zadatke, tipa drze ledja gazdi kad se obracunava sa drugima.

Stvarno me nervira sto ne mogu da pratim Partizan, a ne gledam sr..anja. Juce sam se osecao ko na nekim utakmicama kls-a.

Nažalost, zaređalo nam se da igramo sa "izrazitim favoritima" koji moraju da opravdaju svoje skupe investicije, pa nam se dešava šta nam se dešava, počevši od svinjca u Podgorici.

To nisu "vođe navijača", Radonjić kaže da su to "članovi uprave". :mrgreen: Kod njih je mala razlika između šipke, terena i uprave...

Ako postoji išta dobro u svemu ovome, to je da su oni bacili sve karte na sto, a mi tek treba da pokažemo možemo li se prilagoditi novom nivou ili ne.

Možda izgleda da nemamo mesa za tuču, da nam onakav kriterijum ne odgovara jer ne koristimo "pešake" za žrtvovanje, ali tajna dugovečnosti Partizana, 40 godina konstantnog osvajanja svega i svačega, prilagodljivost trenera koji je dugovečan u svom roku trajanja i krajnje uspešan na našoj klupi, daje nam za pravo da se nadamo da će se naći rešenje.

Večeras nas ne mogu iznenaditi kao sinoć. U pogledu cele serije nisam optimista jer mogu samo da zamislim šta nas čeka u petoj utakmici, koliko će još da dignu lestvicu, ali red je da probamo da se do kraja odupremo oficijelnom SNS projektu, da probamo da razbijemo njihovu "moć".

Svi igrači koji sinoć nisu bili u utakmici, moraju da se uključe. Pavlović mora da ono poniženje od sinoć preokrene u svoju snagu, kao Milutinov što je uradio sa prve na drugu.

Haha. Ako misliš na ponašanje vas "navijača", to smo videli i dok nije bilo "Dula", ni Pavlovića, a vaši igrači su već istresli na sto sav arsenal svega što su imali, mogu samo da ponavljaju. Jedino još fali da se logistika pokaže još efektnijom.

Čuh da je logistika CZT zahtevala da sudi juče Ober. Sudija koji je po nagradi uguran u ABA ligu, ali je sudio najjadnije utakmice lige da ne bude štete od njega.
Pošto to nije prošlo, vidim da sudi sad Cedevita-vaš bratski klub, verovatno kao vid kompenzacije.

Mora logistika bolje da radi, jbg, bez kočenja.

Dženkins je manje bitan, veruj mi. On je samo trpač, ne radi ništa bitno, neće dati ništa bitno osim ako ga ne u'ere.

A Pavlovića je držao jer mora da igra, jbt, potencijalno je najbolji igrač al će ga psiha uništiti izgleda. Ima poluvreme da me demantuje.
Zasad je ovo "naša" utakmica uslovno rečeno, jer ritam odgovara nama, al ako neko ne povuče, Saša, Ajfon, ko god, verovatno nećemo dobiti.

Pavlovic treba da je neki lider kobajagi???
Ovu utakmicu mora sam da dobije....ponavljam; SAM DA DOBIJE!
U suprotnom: hvala na svemu, cao i dovidjenja!

Sunce ti jebbem, znaci ne verujem...

- - - - - - - - - -

Posle ovoga što su uradili Dulo, Edo i Blento ne možeš ni da zamisliš šta vas čeka.

Brena opet dominira. Mmmmm..... Dusica nasa swatka. :heart:

- - - - - - - - - -

Pocnemo utakmicu odlicno, opusteno u napadu, prvu cetvrtinu odigramo bez ikakvog grca, i onda drugu cetvrtinu potpuno stegnuto u napadu !?

Sasa Pavlovic nemam reci, covek koji je bio 10 sezona u NBA, igrao finale NBA lige, da ovako nervozno odigra utakmice sa Zvezdom, jednostavno neshvatljivo

Kurcobolja na nivou najveceg pajsera. Nesto poput cuvenih nam fudbalera. Takav lik nam ne treba u KK.... resi utakmicu ili kupi prnje, govedo jedno bezobrazno.

Dženkins je manje bitan, veruj mi. On je samo trpač, ne radi ništa bitno, neće dati ništa bitno osim ako ga ne u'ere.

A Pavlovića je držao jer mora da igra, jbt, potencijalno je najbolji igrač al će ga psiha uništiti izgleda. Ima poluvreme da me demantuje.
Zasad je ovo "naša" utakmica uslovno rečeno, jer ritam odgovara nama, al ako neko ne povuče, Saša, Ajfon, ko god, verovatno nećemo dobiti.

Njega sere vec cetvrtu utakmicu zaredom. Mislim da je krajnje vreme da mu se stane na put. Pavlovic ce imati - index na kraju utakmice jer sve sto radi radi pogresno. Izgubio je bezbroj lopti i promasio sve suteve.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back