KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ByencCsCYAA411c.jpg

Novi projekat spreman za trpanje protivnika i očinsko davljenje.

Sad oni vode na kraju treće, 57:62, al ne damo se. Njima fale Šon Džejms, Mos i jedan od onih... Samuels ili Laval. Nama ne igraju Milutinov i Milutinović.

E, sad nas već slomiše na početku četvrte.

Na kraju 20 razlike, zadnja četvrtina 23:8. Fali tu igrača, slaba rotacija, normalno. Edo 29p, index 37. Kleiza i Đentile nas natrpali... primili smo 12 trojki, sigurno je kao i uvek do nove godine preuzimanje ogroman problem.

Da se nadamo da će nam ovaj nivo biti dosta za gostovanje Solnocima i te gluposti...

Poslednja izmena:
Drzali smo se dobro nekih 25 minuta, onda su udarili tempo koji mi nismo mogli da ispratimo zbog kratke rotacije i kraj. Muric i Tepic su nas fakticki drzali u igri. Mislim da nismo zasluzili ovoliku razliku.

Vidim crnca u parteru prekoputa i pomislim: da li je moguce da je onaj Guds i na utakmicu dosao, sad vidim sliku izbliza stvarno on :mrgreen:
Daj da mu ponudimo probu bez para ili da nam placa clanarinu kad je vec zapeo :mrgreen: Mozda je ok.

Bezbradica sampion neiskoriscenih sansi, ako ga Dule nije jedno 20puta uveo u igru, pa ponovo izbacio zbog gluposti posle nekoliko sekundi!

Ovo nas čeka na žrebu u ponedeljak:

1.šešir: Khimki, Lokomotiv Kuban, Lietuvos Rytas
2.šešir: Banvit, Besiktas, Karsiaka
3.šešir: Budućnost, Zenit St.Petersburg, Krasny Oktyabr Volgograd
4.šešir: Partizan, VEF Riga, Ventspils
5. šešir: Hapoel Jerusalem, Olimpija Ljubljana, Zielona Gora
6. šešir: PAOK, Asesoft Ploesti, Szolnok

To je naša "istočna" konferencija, ništa od timova sa Zapada Evrope zasad. Sa ovima iz ABA lige ne možemo igrati.
Može biti poprilično neugodno, dva putovanja u ex-SSSR... takva nam nisu odgovarala ni u najboljim EL danima.

Sa ovim sastavom ne znam dal nam je bolje da izbegavamo ili da tražimo najbolje :lol: ... al ja bih da izbegnemo Banvit, Hapoel i Lokomotivu.
Banvit ima para ko blata i uvek nezgodan tim koji dogura dosta, Hapoel ste mogli da pratite u kvalifikacijama za EL i imaju sasvim dobru ekipu, samo što je Uniks koji ima para na bacanje imao bolju.

Tomašević je početkom leta nešto lupetao o strancima u našoj košarci i pominjao Francuze, koje jelte, jedini mi imamo. Nije pominjao veroispovest, ali pošto se zna da je Tomašević postao baš veliki vernik u međuvremenu, ovaj je ubacio to da bi ga peckao.

Cekamo saopstenje patrijarha, ne sumnjam da ce se oglasiti voli on da palamudi u prazno o svemu i svacemu.

Добро ,то ми је промакло,не знам у ком контексту је изговорио Томашевић,али ценим тог човека .И то што је верник.Зашто ДВ мора да "пецка" и цркву ?
................
А ти "тарабо" немој да лупаш...као чекић-ексер у тарабу...Патријарх има право ,и ТРЕБА,да учи свој народ.Ко хоће да слуша-нека слуша.Јер..."све нам је дозвољено,али није нам
све на корист...."Хвала Богу за све.
П.С знам да није ово религија,али морао сам...
--------Што се тиче кошарке ...Слажем се да је ово малтене увреда ко су "испред" нас у жребу,али биће слађе,дај Боже,кад их спустимо на земљу.

Dobro, jeste pecnuo Tomaševića za nešto što on nije rekao (a što zna o njemu), ali Crkvu nije, samo je rekao da je veroispovest pitanje Crkve... jest on ********* i teško da voli i poštuje crkvu, al vidljivo je da se u vezi par stvari trudi da bar javno ne mlati. :mrgreen: Tj da bude "politički korektan".

А ти "тарабо" немој да лупаш...као чекић-ексер у тарабу...Патријарх има право ,и ТРЕБА,да учи свој народ.Ко хоће да слуша-нека слуша.Јер..."све нам је дозвољено,али није нам
све на корист...."Хвала Богу за све.
П.С знам да није ово религија,али морао сам...

Na stranu to sto sam ja ateista, nikad nista slicno ne bih pisao o patrijarhu pavlu, ali ovaj baja je tako neodmeren u svojim izjavama da je to strasno i sramota za ugled crkve, ako uopste vise ima ugled posle svih skandala. Dakle ja ne lupam, iznosim svoje stavove i to je to. Tebe ne vredjam pa nemoj ni ti mene. Pozz.

Goods uopšte nije loš, ima dobre učinke u ncaa i nbdl, samo mi se ne dopada što je prošle godine promenio 3 kluba a ove već traži drugi. Nije to karakter za kkp.

Taj lik je dosao u BG zbog devojke, dosta tih stranaca ima ovde ili veze ili neke kombinacije pa dolaze. Nema nikakve veze da dolazi na probu niti ga je neko kontaktirao.

Poslednja izmena:
Očigledno je da ne želi Bogdanovića, i ako ga potpišemo to će značiti da nismo mogli bolje. Stvarno respektujem igrača, imao je solidnu karijeru u Španiji, iskusan, zna znanje, ali jednostavno je sve ono što trojka-četvorka ne treba da bude kod nas. Lik ne može da uhvati loptu, prespor je.

To sigurno nije opcija. Sad treba skinuti BAT više, ne znam zašto otežu - imam utisak da to namerno rade, jer da ne mogu to da urade, Dule ne bi silazio sa novina, a ne verujem ni da bi Zalizani pustio Murića da dođe kod nas a mi ne možemo da ga registrujemo. Možda se oteže da se dovedu pojačanja i sve odradi u zadnji čas da ne bude novih iznenađenja sa BAT-om.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back