KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znao bih nekoliko, mada ne treba dotle ići. Dovoljno je znati gde se neka zemlja nalazi otprilike, ne očekujem ni ja od njih da znaju srpske gradove i sve naše klubove (ali bar neke evroligaške bi trebalo, to je ipak samo 30-ak klubova).
Poenta je, ako nešto ne znaš, bar ćuti, ne hvali se neznanjem. A ovaj lik je svojom izjavom pokušao da diskredituje sam Partizan.

- - - - - - - - - -

Onda moraš sledeći put to pojasniti, pošto smo mi ovde naviknuti da se provocira. ;)

Vidiš da na kraju ispade da vas i branim.

Ne znam, meni je u globalu to prozivanje "glupih Amerikanaca" stvarno iritantno. Evo ja se i dalje sećam kako smo u prvom srednje imali proveru iz geografije na tabli, pri čemu je to elitna gimnazija u Nišu gde se te godine upadalo sa 91 poenom (max je bio 60 poena iz srednje i 40 na prijemnom). Imali smo skoro desetak "Vukovaca" iz centralnih škola Niša koji su na karti sveta bili potpuno izgubljeni - bez ideje gde je Srbija, Evropa, Amerika itd. To je bilo pre tačno 20 godina, mogu da zamislim na šta danas to znanje liči, a mi hranimo svoju sujetu time što smo pametniji od njih.

Najveći profesionalci s kojima sam radio bili su Ameri, sa fantastičnim znanjem i inteligencijom. To nije reprezentativni uzorak, ali nisu ni moji drugari i vi na forumu reprezent Srbije. Encklopedijsko znanje se kod njh ne ceni, svako se bavi svojim poslom i zna onoliko stvari van toga koliko je njegovo interesovanje. Evo supruga mi ovih dana sprema ispit kod nas i pamti koliko ovaca je izvezeno iz Brazila sedamdesetih, ako to nije glupost ne znam šta jeste. Pitaj Štimca dal zna gde je potpisao.

Poslednja izmena:
Ma, nema ništa normalnije od toga da neki levi Amer nije čuo za Partizan. Taj je možda čuo za Real, Barselonu, Makabi, i tu je kraj. Recimo da si igrač prve srpske lige, da li bi znao sve timove koji učestvuju u drugoj, ili bi se smejao "Ha, vid ovo, Crnokosa, šta je ovo?" :mrgreen: Sa druge strane, oni "od dole" znaju za "gore". Tako to ide. I još su oni u NBA zatvoreni u taj svoj poseban svet, dok mi znamo sve o njima jer su najjača liga na svetu.

Са закашњењем бих питао,некако ми је промакла та вест, шта значи ова изјава Вујошевића,мислим којим поводом...?
.....Oni su nas apsolutno ubedili da
smo bili u pravu kada smo se odlučili da ne treba da nas interesuje
ko je koje nacionalnosti u Partizanu, već kakav je ko čovek i igrač.
To što nekim funkcionerima saveza smeta što neki igrači Partizana
nisu pravoslavne veroispovesti, to je već pitanje crkve a ne košarke ....

Са закашњењем бих питао,некако ми је промакла та вест, шта значи ова изјава Вујошевића,мислим којим поводом...?
.....Oni su nas apsolutno ubedili da
smo bili u pravu kada smo se odlučili da ne treba da nas interesuje
ko je koje nacionalnosti u Partizanu, već kakav je ko čovek i igrač.
To što nekim funkcionerima saveza smeta što neki igrači Partizana
nisu pravoslavne veroispovesti, to je već pitanje crkve a ne košarke ....

Cekamo saopstenje patrijarha, ne sumnjam da ce se oglasiti voli on da palamudi u prazno o svemu i svacemu.

Šta'š, nismo transparentni, šta tu ima novo.

Evo ga ovaj...

dd-1.jpg

Doš'o čovek u BG i nudi se svima. :lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back