Ето ово је за мене најјачи утисак.Не бих веровао да ћу да "браним" Пинк или Гранд,али ето.Чисто због правде.Зашто неко не помене ову срамну параду која нас је све мнооого коштала,
или рецимо онај фестивал (скуп наркомана и секташа на тврђави ),и много шта друго.. на шта се троши наш новац.Него удри по народњацима.То је кул.

Што се тиче овог текста са б92 најјача је ова изјава:
"..."Svako se bori na svoj način, ja stalno pričam, a možda bi trebalo pitati ostale zašto ne pričaju više", rekao je Vujošević...."
Слажем се са његовом изјавом,али и њега и те његове кукњаве ми је доста више.
Mnoge stvari u ovoj zemlji stoje potpuno natraske.
Od negativne selekcije u politici, koja vise zavisi od poltronskih sposobnosti nego drugih, do bevidjene razmere korupcije i kradje na svim nivoima.
Gledajuci s te strane, meni sasvim PRISTOJNO i POSTENO deluju zvezde Granda, pinkove zvezde, koje opstaju zahvaljujuci POSTENOM glasanju publike, sto je u nasoj zemlji i vise nego retko.
Ono sto mene licno posebno boli, je odnos prema sportu.
Ja jesam za to da sportovi moraju da budu delom finansirani od strane drzave.
Ali, ako drzava daje pare za to, onda svaki dinar od toga MORA da bude potrosen svrsishodno, sa ciljem, bez muljanja i kradje, i izvestaj o tome mora da bude javno dostupan..
To mora da bude u samom temelju svakog kluba, jer je sportski klub, olicenje sporta, olicenje sportske POSTENE borbe, koja treba da mladima pruzi jos jedan put, POSTEN put u zivotu.
Olicenje svega loseg u nasoj kosarci u poslednjih 10 godina je danasnja uprava Partizana, drustvo skupljeno oko zajednicke ideje, da iz drzave isisava novac, da sa njim radi sta zeli, i da nikome nizasta ne polaze racune..
U tome bezobrazlukom prednjaci Vujosevic, i ON je taj, koji je strmoglavio srpsku kosarku.
Godinama su i drugi pokusali da budu kao on, jrer su vidlei da bezobrazluk , drskost i arogancija uspevaju na ovim prostorima.
A u tome mu sasvim nekriticki pomazu njegovi vernici.
Venrici koje je ubedio da nekoga na svetu briga za Partizan, da je Partizan ime u svetu, i da svi samo cekaju kada ce da mu poture nogu.
Eto, posle toliko godina ceo svet boli kur.ac za to sto Partizan ne igra Evroligu, cak ih boli i da li ce da igra bilo sta uopste.
Kada god neko navede neki krajnji bezobrazluk ili ukaze na drskost i aroganciju, ili kriminal, jeidni odgovor vernika je da kazu : A kako oni tamo mogu.......
Time postaju samo orudje u rukama intelektualca , koji vec godinama parazitira na grbaci ove drzave, us put jos kukajuci sto mu je svake godine sve manja apanaza.
Mene zanima Partizan cistih racuna, makar u beton ligi, sa klincima koji ce da igraju zbog svoje vrednosti, a ne zbog toga sto mora da im se nabije cena , da bi neki menadzer zaradio.
Mozda taj Partizan nece moci da se nosi sa najvecim evropskim klubovima.....Ali i ne treba da se nosi sa njima.
Treba da stvori pravu armiju navijaca, PRAVIH navijaca.
Partizan je prvu titulu osvojio potkraj sedamdesetih tek........A vec tada je imao veliku armiju navijaca, koji nisu brojali titule, nego su uzivali u onome sto Partizna predstavlja u kosarci.
Danas je jedna od vodja "navijaca" Partizana do pre koju godinu bio vodja"navijaca" Zvezde.......zar to ne govori dovoljno o samoj prirodi "navijaca" koje je stvorila BAS ova uprava kluba.