KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro je, ipak je ovo naš Gagić, zabrinuo sam se :) Impotentnost u napadu je baš zabrinjavajuća, plejevi su nam kriminalni a nema više Bogdana da sam rešava bezidejne napade. Dalo, Šalić i Andrić su zalutali u košarku, Murić mora više da uzima loptu a Vanja da bude bezobrazniji. Dule puštaj Aranitovića!

Poslednja izmena:
Asvel je spremniji, to se vidi (tempirali su se za EL kvalifikacije). Mi smo tek počeli da igramo pošto smo se trsili ovih sa probe. Vidi se da pokušavamo iz odbrane nešto da radimo al džabe kad nam kupe lopte samo tako.

Gagić ima bar 8p, Marinković 7p, Andrić 5p, ostali ja mislim svi manje.

Pročitah na drugom forumu da nam je jedan igrač obećao dolazak (zbog Duleta) ali ukoliko mu sve druge opcije propadnu, a na tviteru da se Dule raspitivao za Boa nedavno. Radi se o pouzdanijim ljudima, što naravno ne znače da su možda čuli pogrešno, itd, al sigurno nije lupetanje.

Inače, Bo traži NBA, navodno je u pregovorima sa nekim timovima Zapada.

Tako da, povežite. :mrgreen: No, to govori i da smo u situaciji tražimo igrače koje možemo dovesti "na foru", jer para za gotov i ozbiljan kvalitet svakako nema.

Naravno, samo Markus može jedno 3-4x umanjiti cenu zbog vas. :lol: Ne budi naivan, to što ja mogu da se ponudim Keli Bruk ne znači da imam para i društveni položaj, al' ko zna, možda postane očajna a ja joj budem simpatičan. :lol:

Amerikanci od direkt preko bare ne jure Evroligu po svaku cenu, njima je svejedno, nemaju oni blage šta je EL a šta EC.

Pa i nije baš toliko suludo tražiti nekog upola cene. Pre godinu dana smo zvali iz NBA onog pleja Morisa il kako se već zove za 200 hiljada, a on hteo barem 400.

Ja verujem da je slična priča i sa ovim, taj verovatno ne bi nama ni ćao rekao za ispod 250 hiljada evrića a od nas može dobiti tolko u vr glave,

Al bez brige, sve će se na kraju manje više znati, prvo da mi dovedemo nekog takvog. ;)

Pa i nije baš toliko suludo tražiti nekog upola cene. Pre godinu dana smo zvali iz NBA onog pleja Morisa il kako se već zove za 200 hiljada, a on hteo barem 400.

Ja verujem da je slična priča i sa ovim, taj verovatno ne bi nama ni ćao rekao za ispod 250 hiljada evrića a od nas može dobiti tolko u vr glave,

Al bez brige, sve će se na kraju manje više znati, prvo da mi dovedemo nekog takvog. ;)

Ne moze ni toliko, nego da nahvatate nekoga ko to jos uvek ne zna, pa misli da srpski klubovi postuju obaveze is ugovora.

Može toliko, Ameri se isplaćuju jer će oni prvi da zapale. Sa ovim drugim je druga priča, a ovi što se zeznu pa od starta kažu da im pare nisu toliko bitne, ti će videti jednu platu.

Naravno, klubu u ovakvoj situaciji je skup i igrač od 150,000 a ne 250, al kako to ide - show must go on. Priča se da će neki lovator tajni prijatelj kluba plaćati tog navodnog Amera, ko zna možda Đura i Bane Roleks, neku korist da vidimo od Duletovog prijateljevanja s takvim spodobama. :lol:

Niste u stanju da isplatite Klobučara a jurite NBA igrače!!??
Ko je ovde lud...

Mi svakako, da smo normalni pa da dovedemo nekog SNS-stručnjaka da nam svede te dugove na 2,5% i da promenimo klub za koji navijamo, al' šta da se radi, ne može svako da bude napredan kao vi.

Poslednja izmena:
Capture.PNG

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back