KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inače, Mačvan i Dragičević su nerealne priče, ali bili su to i Pavlović, Peković za vreme lock-outa... da ne postoji ta veza između Partizana i njegovih igrača, ne bih se ni nadao. To svakako ne znači da imamo para za ta planinarenja, čak i kad se tim igračima redukuje cena na osnovu grobarstva i obostrane želje za saradnjom. Sve i da četvoricu dovedemo za oko 200,000e mesečno to je sve ukupno blizu milion evrića. Sva sreća pa nam ostatak tima ne vredi ni pola toga sve ukupno. :mrgreen:

Ima i još stvari koje su nerealne, a to je kako na prvom mestu Dragičević još nema klub, a u EL je beležio 20p i 10sk po meču, i bio ponajbolji centar regularnog dela EL. Ni Mačvan nije imao nešto lošu sezonu.

Poslednja izmena od moderatora:
Dule, na treningu, jači nego ikad. :P

BwM9z6TIMAACkFG.png

Očigledno je da je aluzija na Boru, pošto se Đenka kao lik u filmu ne deklariše kao bilo čiji navijač niti film ima veze sa sportom. Po meni, trulo, pogotovo što majicu nosi Vujošević.
Ne deluje Dule loše na vas koji ga mrzite, pored njega odma' postajete visoko moralno osetljivi, da se iznenadiš. Šteta što to ne potraje i dok ste na tribinama...

Ne deluje Dule loše na vas koji ga mrzite, pored njega odma' postajete visoko moralno osetljivi, da se iznenadiš. Šteta što to ne potraje i dok ste na tribinama...

Koji mi? Ja sam ovo napisao u svoje ime.

- - - - - - - - - -

A Pantelija ima veze sa sportom? A tek sa Zvezdom... :whistling: I jos se nije ni zvao Pantelija u stvarnom zivotu.

Kakve veze ima Pantelija sa ovim? :D

Očigledno je da je aluzija na Boru, pošto se Đenka kao lik u filmu ne deklariše kao bilo čiji navijač niti film ima veze sa sportom. Po meni, trulo, pogotovo što majicu nosi Vujošević.

Zasto pogotovo, mislis nije u redu da predsednik JSD Partizan nosi majicu sa likom jednog od svojih najpoznatijih, ali i najvernijih navijaca, uvreda je ili sta? :hahaha:

Nije fora u tome. Trula je fora sa ovom majicom, u fazonu "nja nja, Bora je navijao za Partizan, nemate pravo da Dženkinsa zovete Đenka". Glupo i klinački.

Ne kapiras. Ova majca objasnjava da je samo jedan pravi Djenka a to je Bora Todorovic. Nazivati nekakvog Dzenkinsa tim imenom je samo plagijat. Porediti ta dva coveka je nebo i zemlja. Svi znamo ko je bio Bora.

Ne kapiras. Ova majca objasnjava da je samo jedan pravi Djenka a to je Bora Todorovic. Nazivati nekakvog Dzenkinsa tim imenom je samo plagijat. Porediti ta dva coveka je nebo i zemlja. Svi znamo ko je bio Bora.

Ja ne znam gde ti vidiš da neko uopšte pokušava da poredi njih dvojicu. U pitanju je običan nadimak, isto kao kada smo mi kao klinci igrali fudbal i sami sebi davali nadimke: Ronaldo, Maradona, Zidan. Kakvi plagijati, kakvi bakrači, zar oko toga da se pravi cirkus.

Pa vi pravite cirkus (ne samo ti ovde) zbog ebene majce, sa fazonom koji može a ne mora da drugima bude zanimljiv, ali ja bih najviše voleo kad bi nam rivalitet bio na fazonima kao što su ti, a ne rasizam, nacionalizam, uzmi dule šaku lekova, čović vesna **** se ko besna, moj milane, itd.

I nismo mi krivi što vas Dule zapali čim zine. Tj, ne mora ni da zine, dosta je da obuče neku majcu.

Ja ne znam gde ti vidiš da neko uopšte pokušava da poredi njih dvojicu. U pitanju je običan nadimak, isto kao kada smo mi kao klinci igrali fudbal i sami sebi davali nadimke: Ronaldo, Maradona, Zidan. Kakvi plagijati, kakvi bakrači, zar oko toga da se pravi cirkus.

Ja ne viim cirkus oko majice ona je vama zasmetala, meni je ok. Da je obukao neko drugi verovatno ne bi bila zanimljiva ali posto je to Dule onda je provokativna.

Ja ne viim cirkus oko majice ona je vama zasmetala, meni je ok. Da je obukao neko drugi verovatno ne bi bila zanimljiva ali posto je to Dule onda je provokativna.

Ne bi bila zanimljiva, kao ni u ovom slučaju, već neprikladna. Postoje mnogo lepši načini da se oda pošta čoveku koga su voleli i zvezdaši (meni jedan od omiljenih glumaca), umesto uvlačenja u ovo prepucavanje i blato. Ali ako se vama sviđa, u redu, vratimo se na košarku.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back