Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.060
Bogami, ako je Mačvan rekao da nema ništa... mada, to je Kurir. Ne znam, meni se čini da postoji nešto. Mada, ne bih imao ništa protiv Vladimira Dragičevića ili Rasmusa Larsena, ako već ne može Mačvan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrtvog čoveka koristiti za navijačka prepucavanja. Budi Bog s' nama.
Ne deluje Dule loše na vas koji ga mrzite, pored njega odma' postajete visoko moralno osetljivi, da se iznenadiš. Šteta što to ne potraje i dok ste na tribinama...Očigledno je da je aluzija na Boru, pošto se Đenka kao lik u filmu ne deklariše kao bilo čiji navijač niti film ima veze sa sportom. Po meni, trulo, pogotovo što majicu nosi Vujošević.
Očigledno je da je aluzija na Boru, pošto se Đenka kao lik u filmu ne deklariše kao bilo čiji navijač niti film ima veze sa sportom. Po meni, trulo, pogotovo što majicu nosi Vujošević.
Ne deluje Dule loše na vas koji ga mrzite, pored njega odma' postajete visoko moralno osetljivi, da se iznenadiš. Šteta što to ne potraje i dok ste na tribinama...
A Pantelija ima veze sa sportom? A tek sa Zvezdom...I jos se nije ni zvao Pantelija u stvarnom zivotu.
Očigledno je da je aluzija na Boru, pošto se Đenka kao lik u filmu ne deklariše kao bilo čiji navijač niti film ima veze sa sportom. Po meni, trulo, pogotovo što majicu nosi Vujošević.
Kakve veze ima Pantelija sa ovim?![]()
Zar vi ne koristite lik Pantelije kao svog navijaca? Ako je Djenka trula fora sta je onda Pantelija?
Nije fora u tome. Trula je fora sa ovom majicom, u fazonu "nja nja, Bora je navijao za Partizan, nemate pravo da Dženkinsa zovete Đenka". Glupo i klinački.
Ne kapiras. Ova majca objasnjava da je samo jedan pravi Djenka a to je Bora Todorovic. Nazivati nekakvog Dzenkinsa tim imenom je samo plagijat. Porediti ta dva coveka je nebo i zemlja. Svi znamo ko je bio Bora.
Ja ne znam gde ti vidiš da neko uopšte pokušava da poredi njih dvojicu. U pitanju je običan nadimak, isto kao kada smo mi kao klinci igrali fudbal i sami sebi davali nadimke: Ronaldo, Maradona, Zidan. Kakvi plagijati, kakvi bakrači, zar oko toga da se pravi cirkus.
Ja ne viim cirkus oko majice ona je vama zasmetala, meni je ok. Da je obukao neko drugi verovatno ne bi bila zanimljiva ali posto je to Dule onda je provokativna.