KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego,stvarno,mislim da Zvezdi ovaj cirkus sa peharom nije nista trebao.Verovatno su hteli da ispadnu hrabri i dovitljivi a ispali su samo - glupi.
Bas me zanima kako ce KSS da reaguje na ovaj skandal i razbijanje pehara.Mada,kada vidim da se Vujovisevic kaznjava za svaku rec koju izgovori a tehnicka greska je njemu 50.000 a Radonjicu 10.000,ocekujem da KSS ovaj gest sakupljaca bakra okarakterise kao simpaticnu salu.

Bqrj3tYIUAAWdjo.jpg:large

Poslednja izmena od moderatora:
Nego,stvarno,mislim da Zvezdi ovaj cirkus sa peharom nije nista trebao.Verovatno su hteli da ispadnu hrabri i dovitljivi a ispali su samo - glupi.
Bas me zanima kako ce KSS da reaguje na ovaj skandal i razbijanje pehara.Mada,kada vidim da se Vujovisevic kaznjava za svaku rec koju izgovori a tehnicka greska je njemu 50.000 a Radonjicu 10.000,ocekujem da KSS ovaj gest sakupljaca bakra okarakterise kao simpaticnu salu.

Ma nema tu kazne. Bitno je sto je Dule skinuo sako. Koga briga za pehar.

Bogdan je sam rekao posle utakmice da ostaje tako da on ostaje

Centarska linija verovatno kompletna ostaje

Lovernj verovatno ide

Bertans pola-pola

Pavlovic verovatno ide, dobice neki NBA ugovor

Vesterman ostaje, Milosavljevic da se nije povredio palio bi preko, a ovako su velike sanse da i on ostane

Zalicemo za ovom ekipom, nikad bolja ekipa a nikad slabiji rezultati

Bogdan je sam rekao posle utakmice da ostaje tako da on ostaje

Centarska linija verovatno kompletna ostaje

Lovernj verovatno ide

Bertans pola-pola

Pavlovic verovatno ide, dobice neki NBA ugovor

Vesterman ostaje, Milosavljevic da se nije povredio palio bi preko, a ovako su velike sanse da i on ostane

Zalicemo za ovom ekipom, nikad bolja ekipa a nikad slabiji rezultati

Pomesao si Bertu i Lovernja, nije ga lecio San Antonio badava, a i mislim da mu nije js puno od ugovora ostalo i mora sad da ide, dok Lovernj moze i da ostane jer mu je (po meni) zato i data kapitenska traka, da ostane jos godinu!

Bogdan je prerastao ovaj tim i nije naš stil i filozofija da ga zadržimo. Nek se spreme Aranitović i Vanja.
Hvala mu do neba na ovoj sezoni i želim mu da ide u NBA, po mogućstvu kod Popa :)

Nadam se da je najavljena bomba privatizacija kluba od strane bivših igrača. Mogu da sanjam zar ne? Kod nas snovi postaju realnost.

Ух,то баш звучи добро.Али чак и ако би то било,ја се некако плашим да не крене нешто наопако(имали смо разне бивше играче)...Па да после очи вадимо...тим легендама.
Честитке момцима и тренеру,када освојише и преживеше све ово.Утисак меча је: српски репрезентативац(у Србији,Београду,2014.) лежи на паркету после (бар на први поглед)
не баш наивног пада-а "Срби" га гађају упаљачима,новцем...Да би брже устао:think: ?
Пре пар месеци Мицић је добио аплауз када се придигао после пада.У Широком Бријегу.БиХ
Опрости нам Боже што смо такви.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back