samo je problem sto su oni i u fizickom smislu terminatori u odnosu na nas. ne mozes njih tuci na fizikaliju. a mi ove godine jedino sto imamo ponuditi je bas to, fizikalija.
jedino sto daje neku nadu je to sto su se iznenada i nicim izazvano, bukvalno raspali na terenu 2-3 puta. sumnjam da ce se to desavati protiv partizana.
Fizicki jesu jaki ove sezone, slazem se, ali nasa sansa lezi u agresivnosti u odbrani...
Ako ih stisnemo za jajca, ako im ne damo da prdnu u napadu, to posebno vazi za Skakavca i ostale igrace spolja, imamo ih u saci...
Sa Samardzinskim ce verovatno furati zonu, sto nama nikako ne odgovara, tako da moramo da naostrimo nisanske sprave i da sto vise koristimo brzinu nase spoljne linije, u odnosu na njihovu...
E sad, vratio bih se na problem lidera na terenu, sto je, priznacete, jedan od vecih problema u ovom timu...
Prvo, iluzorno je bilo ockivati da Kecman i Pera igraju do svoje 90. godine (Pera bi mozda i zeleo to) u Partizanu, tako da mi moramo da se okrenemo stvaranju novih vodja na parketu...
Po meni, to mogu da budu Lucic i Milosavljevic, posto sam od ovog Francuza digao ruke...
Lucic, za sad, kapitenski vodi tim, ali jos uvek nema dovoljno izgradjen autoritet...
Milosavljevic ima herca, ima tu fanaticnu borbenost, koja moze u nekim trenucima da digne ekipu, ali je ugusen u taj neki profil "coveka od zadatka", mada ove sezone pokazuje i da je nesto vise od toga...
Nama treba neko da razmrda ove mlatikure, poput Muslija, Bogdanovica, Cakarevica, koji igraju kao da ih je neko puskom naterao na to...