deki_pfc
Aktivan član
- Poruka
- 1.029
imam utisak da u Partizanu ima nesto sto gusi igrace, svi se nekako ukoce, ogranice.
Slažem se. Na momente se oslobode i onda je to sasvim druga priča.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam utisak da u Partizanu ima nesto sto gusi igrace, svi se nekako ukoce, ogranice.
FMP će uzeti titulu, šta je tu je. To se znalo još odavno, a generalno najveći krivac je naš trener jer je od tima napravio zabavište. Naš trener je ove sezone uzeo prevelik zalogaj jer je umislio da je Željko Obradović. Naravno Željko je jedan jedini, a dotični trener mu neće biti ni do kolena. Šta više to je rešena stvar. FMP će uzeti sigurno 2 trofeja ove sezone. Mi naravno nijedan.
Kad je Željko Obradović imao zabavište? Imao je samo prvi put mladu generaciju koja je postala prvak Evrope, ali u nekim poprilično drugim vremenima i drugoj košarci, a sve ostalo su bili jaki timovi. On je trener aždaja, za velika dela, ne stvaralac. Dule je stvaralac. A to što je uzeo prevelik zalogaj ne mora da znači da je njegova greška, on nije želeo tako (pokušao je dovesti Brauna i Pulena koji su kvalitetnija pojačanja od Tomasa, Gordića i Gordona), finansije su uslovile to što sad imamo.FMP će uzeti titulu, šta je tu je. To se znalo još odavno, a generalno najveći krivac je naš trener jer je od tima napravio zabavište. Naš trener je ove sezone uzeo prevelik zalogaj jer je umislio da je Željko Obradović. Naravno Željko je jedan jedini, a dotični trener mu neće biti ni do kolena. Šta više to je rešena stvar. FMP će uzeti sigurno 2 trofeja ove sezone. Mi naravno nijedan.
Guši ih što moraju da se trude da igraju jako disciplinovano i odgovorno, a nemaju dovoljno rutine niti iskustva da pronađu neko drugo rešenje kad propadne plan A i prave neverovatan broj glupih i takoreći neiznuđenih grešaka. Naravno, Dule je taj koji to nameće, ja nisam siguran koliko je to pametno, da li je dobar balans između slobode i odgovornosti, ali to su stvari koje ja definitivno ne znam i ne mogu znati, ostaje mi da verujem da Dule zna i da će to dati rezultat kroz vreme.deki_pfc:Slažem se. Na momente se oslobode i onda je to sasvim druga priča.
Zvezda je favorit ali se njihov tim cesto precenjuje kao sto se i Partizan potcenjuje.Da bi dobio Zvezdu, Partizan ce morati da odigra timski, na visokom nivou .
Možemo i da uđemo u njihov ritam, al tu su šanse jedno 15% da ćemo ponoviti partiju iz Barselone.Timska igra je kljuc svega, kao i to da ne upadnemo u njihov ritam, da maksimalno usporimo igru i pokusamo da igramo na sto manji broj poena...
gordic je spas za ovu sezonu. ako se kosarkaski rehabilituje on moze da nosi ceo tim. on bi pravio visak koji bi rezultirao boljim pozicijama koje su do sada bile jezive. ali kako sada stvari stoje tesko ce to biti. imam utisak da u Partizanu ima nesto sto gusi igrace, svi se nekako ukoce, ogranice. retki su oni koji su uspeli da se odupru, al to samo potvrdjuje njihovu igracku i psiholosku snagu. leo je lujka tipa teodosic. bice od njega nesto, ali cini mi se da je njemu Partizana dosta i da bi on probao NBA vec sada.
Pa gusi ih i ogranicava trener koji svaki minut vrsi trostruke hokejaske izmene
Igrac sutne dva puta, oba promasi, odma ide na klupu
Kada se desilo da igrac Partizana sutne trojku u 5. sekundi napada ? Ma ne u 5. neka bude u 10. sekundi ? Nikad, jednostavno svaki napad mora da se mrcvari 20 sekundi najmanje, svaki napad mora da se spusta lopta centrima
Da ne gresim dusu, Partizan igra dobro u tranziciji, igra solidne kontre, ali pozicioni napadi su katastrofa
Kad je Željko Obradović imao zabavište? Imao je samo prvi put mladu generaciju koja je postala prvak Evrope, ali u nekim poprilično drugim vremenima i drugoj košarci, a sve ostalo su bili jaki timovi. On je trener aždaja, za velika dela, ne stvaralac. Dule je stvaralac. A to što je uzeo prevelik zalogaj ne mora da znači da je njegova greška, on nije želeo tako (pokušao je dovesti Brauna i Pulena koji su kvalitetnija pojačanja od Tomasa, Gordića i Gordona), finansije su uslovile to što sad imamo.
A to što si ti već predao trofeje u Železnik - Mali Kalemegdan, šta da ti kažem, nije gotovo dok zaista nije gotovo. Nedajbože da iko u timu tako razmišlja. Mi posle decenije potpune dominacije zaista ne moramo da plačemo za jednim ili dva trofeja, jedino što je bitno u ovom trenutku je da se obezbedi Evroliga, a borba za trofeje i njihovo eventualno osvajanje može učiniti ovaj tim jačim, i na taj način treba gledati na tu borbu za trofeje.
Eto sam si odgovorio. Željko je imao najmlađi tim u EL i osvojio je. To je i DV hteo, ali je to ipak bio prevelik zalogaj za njega. Željko je i tada bio dosta mlad kao trener, ali je očigledno znao nešto što naš trenutni trener ne zna. Ako već nije mogao da dovede pojačanja koja je hteo što je terao Katića, Kecmana, Andjušića? Što nije ostavio neke iskusne igrače od kojih bi ova dečurlija imala šta da nauči? On je sam hteo vrtić od tima i napravio ga je. Zar nije mogao da dovede nešto bolje od Muslija? Mogao je, al nije. Što se finansija tiče, neki drugi put.
Sa ovim timom, ove godine, mi nažalost ništa nećemo osvojiti. To je jedna tužna činjenica. I čini mi se da smo od EL udaljeni kao kamila od meseca. Utakmica protiv Solnoka me je u to ubedila, kada smo u jednom trenutku gubili sa 18 razlike.
Polako. Uspjeh za ovu sezonu bi bio plasman u Euroligu. Ovo je neka druga priča. E sad, ako ta priča ne bude dala rezultat sledeće godine, onda sve ovo što pišeš piši onda. Mislim da je Dule nakon svega zaslužio malo strpljenja...
Hoce li biti krvoprolica?![]()
Na Zvezdu naravno...Covek hoce da uzme pare..![]()
Verovali ili ne, sudbina je večeras zaokružena. Šta je Toša upisao, saznaćemo uskoro.![]()
Željko je imao i malo stariji tim, koji je prethodno ipak više igrao, a Dule zaista nije želeo da ove sezone napada EL, niti je to moguće 20 godina posle Željka.
Vraćamo se ponovo na iste stvari od pre, već sam ti govorio da Kecman, Katić i Božić žele da još igraju i zarađuju jer su na kraju karijere (Pera u međuvremenu završio), a koštaju duplo više od pojedinih ovde. Iskusni domaći igrači koštaju dosta, mi para za ta planinarenja nemamo ove sezone. Kako da te ubeđujem u nešto u što svi znaju, da je Anđušić sam otišao, kao i Miljenović, u potrazi za više minuta? Ne može Dule da mazi jajca svakome niti može da igra njih 7 istovremeno, on ima svoju priču i odgovornost, igrači imaju svoju priču i svoje želje, ambicije, ako se ne slože, šta da se radi.
Ti iznosiš jedno te isto bez obzira na protiv-argumente, uvek jedno te isto, ne mogu da se raspravljam s tobom izgleda.
Hoće. Pobiće se međusobno alkotrans i zaboravljeni.
To djavoli prave sacekuse ili?
Krivo mi je sto sam iz zdravstvenih problema sprecen da prisustvujem kupu...
To Rakoc ima suterski trening..Stigli autobusi sa Grobarima...
Bogami, nema ni nas malo...
P.S.Neko na zagrevanju pogodio Milosavljevica upaljacem...