KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Што се тиче ових наших ружа дал' ће процветати или неће почињем да се плашим да ли овај баштован што их негује
ради то исправно,као некада,да није почео да сенили ?
Ma ne senili on, nije zaboravio svoj posao, ali moguće je da je ovaj put uzeo prevelik zalogaj, malo se preračunao.
Videćemo, možda mu se i isplati do kraja. Nadajmo se, zapravo.

hehe, slobodance, pa zato ti postujes jednom nedeljno... ostalo ti iz vremena dial-upa, kad je toliko trebalo da jedna poruka prodje :lol:

modovi, ne brisite slobodancetove postove. :rtfm:

Ma ne senili on, nije zaboravio svoj posao, ali moguće je da je ovaj put uzeo prevelik zalogaj, malo se preračunao.
Videćemo, možda mu se i isplati do kraja. Nadajmo se, zapravo.

Па шта ћеш прва љубав (дајал-ап)заборава нема;)...мада одавно нисам на томе,али хеби га има се обавеза,не мерем ја висит
само на нету и куцкати...Хвала на подршци...
.......................
Кипер и ја сам још увек уз овај тим,(мислим играчи и тренер)али мислим да ДВ стварно више није онај стари.Превише,али превише се бави ванкошаркашким
стварима тако да ...не знам.Мада ја не знам другог,бољег тренера за ког бих сад овако из прве рекао-е он је прави !

Ma uvek se on bavio nekošarkaškim stvarima, tj. komentarisao sve i svašta, pozvan i nepozvan. Nije da sad piše referate po ceo dan i sređuje papire u klubu pa se ne bavi košarkom, vredno se trenira kao i uvek. Nije da on nije više stari (jedino što je bolesniji, zdravstveno, ne u mozak :lol: ), samo je sad drugačija situacija u svemu, premlad tim, i Dule je uzeo zalogaj koji još uvek ne uspeva da proguta i svari, a mi možemo samo da se nadamo da će do kraja uspeti.

Poslednja izmena:
Ma uvek se on bavio nekošarkaškim stvarima, tj. komentarisao sve i svašta, pozvan i nepozvan. Nije da sad piše referate po ceo dan i sređuje papire u klubu pa se ne bavi košarkom, vredno se trenira kao i uvek. Nije da on nije više stari (jedino što je bolesniji, zdravstveno, ne u mozak :lol: ), samo je sad drugačija situacija u svemu, premlad tim, i Dule je uzeo zalogaj koji još uvek ne uspeva da proguta i svari, a mi možemo samo da se nadamo da će do kraja uspeti.

tacno

strasna je ova slika kabastih u ovim majcama. strasna.

treba slati slike kulture sa utakmica, kao naprimer, ovu:

http://img102.imagevenue.com/img.php?image=449154550_misatumbas01yg1_123_367lo.jpg

drugar naseg intelektualnog trenera i maskota grobara. a od skora i zamena za danila na poziciji 2.

Ili konkretno, slican slucaj: http://balkan-sport.net/2012/10/grobari-vredali-teodosica-video/
Ja sam uvek protiv toga da se ljubav prema svom klubu izrazava vredjanjem tudjeg kluba ili neke licnosti iz tudjeg kluba...
Da se razumemo, uvek sam za neku zezanciju, sprdnju, sitno poprckivanje, ali sam apsolutno protiv vredjanja, recimo, porodice nekog igraca ili trenera i slicno...

Rekao sam da Partizan gubi ovu utakmicu (doduse sam promasio razliku) iz razloga sto nama ne odgovaraju suterske ekipe, jer i nemamo sutera koji bi odgovorio

Ne mozes da pobedis sutersku ekipu igrom iz reketa, osim ako oni ne promase 80% svojih suteva

Nama odgovaraju ekipe tipa Krka i slicne, te sto igraju tvrdo i na mali broj poena, Radnicki, Zadar i slicni nam ne pasu

'Sutersku ekipu' mozes da pobedis uvek i svuda, a oni te pobedjuju jedino kada im horoskop kaze da ce da im bude dobar dan. To naravno vazi za slucaj kada si ti solidna ekipa koja napad zasniva na konstantnom pravljenju prednosti kroz prodor u reket, a ne nekakvih kerefeka od pre 30 godina sa sutiranjem i 'suterskim ekipama'. Znaci, Andjusic je skrsh igrac koji treba da igra u beton ligi, i tamo neka sutira do mile volje koliko hoce. To isto vazi za ovog kepeca Slovenca u Radnickom na koga se svi sada loze.

Poslednja izmena od moderatora:
- Težak šut! Krstović je ušao u kontakt, izbacio me iz balansa, ali u tim trenucima, kada se lomi meč, teško je očekivati da se svira kao prekršaj. Jednostavno, na gostujućem terenu, u poslednjoj sekundi, nije realno da se sudije oglase. Da se slično desilo u nekoj drugoj četvrtini, moglo bi da se okarakteriše kao prekršaj - iskren je Lučić, koji je još jednom kapitenski vukao crno-beli brod do egal završnice.

- Težak šut! Krstović je ušao u kontakt, izbacio me iz balansa, ali u tim trenucima, kada se lomi meč, teško je očekivati da se svira kao prekršaj. Jednostavno, na gostujućem terenu, u poslednjoj sekundi, nije realno da se sudije oglase. Da se slično desilo u nekoj drugoj četvrtini, moglo bi da se okarakteriše kao prekršaj - iskren je Lučić, koji je još jednom kapitenski vukao crno-beli brod do egal završnice.

A protiv Bamberga je moglo da se sudi u zadnjoj sekundi?

Vujošević se još jednom osvrnuo na neukusno navijanje kojim je dočekan na utakmici protiv Radničkog.

"To što je neko pomislio da je to jako duhovito govori o njemu, ali naravno, svako ima pravo na svoj loš ukus. Jednostavno bi bilo nazvati to samo prostaklukom, ovo više govori o stanju duha", rekao Vujošević.

"To je poznata tužna priča o stanju naših sredina koju je jedan naš književnik opisao u knjizi "Filozofija palanke. Kragujevac je bio prestonica Srbije, za mene je uvek grad, a to mišljenje neće promeniti nekoliko primitivnih i zaostalih kabadahija", dodao je Vujošević.

Vujošević je odgovorio i direktno Nikoliću.

"Povodom jako duhovitog komentara mog kolege Miroslava Nikolića da se ljutim kad mi nazovu dobar dan, moram da kažem da sam, bez obzira koliko iskustva imam, iznenađen primitivnim ponašanjem grupe navijača u Kragujevcu. Odštampane majice i uvežbani slogani govore da tu nije bilo spontanosti, već da je na žalost dobro organizovano i unapred smišljeno. Otprilike i znam ko je to uradio", rekao je trener Partizana.

istrazi ti to lepo. onda procitaj neku extraordinarnu knjigu. onda se zamisli jedno 5 dana o filosofiji rasta zumbula i prodiskutuj o tome sa misom tumbasom. ebes kosarku.

primetio sam i ja ovo za patologiju. :sad2:

ali nisu traume iz detinjstva, nisam njega krivio sto nismo uzeli sampionat yugoplastici, iako smo ih rasturili u kupu. a i uzeli smo kup koraca. ne ovaj nas domaci, to ti je tad bilo, ovo sto je sad evro kup.

znas, te davne 1988. bila jedna zemlja, zvala se sfrj, za partizan igrali divac, djordjevic, paspalj... za yugoplastiku kukoc, radja, sretenovic... pa kad udare jedni na druge, imalo se ponesto i videti... za nas koji smo do tada vec bili izasli iz mooda.

Ако си старији то је онда још страшније... Ево добили сте вечерас у ципирипи купу и ти уместо да се радујеш, ти се бавиш Вујошевићем. Како то назвати?

Nemoj da omalovazavas taj kup jer je lako moguce da mi sledece sezone budemo u njemu !

Nemoj da omalovazavas taj kup jer je lako moguce da mi sledece sezone budemo u njemu !

Сад да ли је ципирипи куп или није довољно је погледати ко га је све освајао. Могуће је да ћемо играти, али се нећемо ложити као они. Они мученици мисле да играју против евролигашких противника. Годинама се брукали у Европи,сад ево добили пар солидних тимова и одмах су они најјачи.

Ау колико сте ви опседнути Вујошевићем то прелази у патологију!
Мада донекле и могу да вас разумем, ипак је он заслужан за ваше најгоре успомене из детињства ;)

hickok sigurno nije gan, ali ovaj zoki je sumnjiv na2. ako si Partizanovac ne mozes da prezires Duleta pa ne znam sta da je uradio...a kamoli sto je najtrofejniji trener u istoriji kluba. Partizan je sa njim postao prva srpska ekipa koja je otisla na NBA turneju. I mene dule nervira kad krene sa neojugoslovenstvom i jsd, ali svako objektivan mora da ima postovanja za sve sto je covek uradio za klub. kao uostalom i danilovic, koji mu takodje ne valja. mozda bi zoki voleo borisu vukovica ili ivicu dacica zvezdasa za predsednika ko zna.

hahaha, istraga poturica. primetio sam da je to novi trend medju dervisima.

da mi bas onako zesce ne puca za vas, otisao bih na temu fkp da vidim ko to od dervisa ne podrzava djuru, koji je " doneo " 5 uzastopnih titula i ko to sme da napada cika crnog, legendu.

mada, najnoviji hit je istraga miljenovica. dzaba sto je odmah skinuo majicu, kad je video sta je, dzaba sto su to potvrdili ljudi sa lica mesta, dzaba njegovo objasnjenje i izvinjenje,

neko mora da je kriv. ko je kriv ? ove nedelje palanacke kabadahije i miljenovic. pa ce posle pobede protiv splita krenuti napadi na prvo mesto u yugoligi, silovanje fmpa u derbiju i

lagana pobeda na f4. a nakon kupa, naci ce se vec neko da opet bude kriv.

Poslednja izmena:
A otkud ti znaš da nije bilo mesta za njega? Jel pouzdano znaš da je on želeo da se vraća u formu baš kod nas, kad se prelama teška sezona? Ili smo mi želeli možda njega ali je njemu bolje da se vraća polagano u formu u Megi mesto da gine na terenu sa nama?
Prilagođavaš sve što čuješ da bi dokazivao sebi neke tvrdnje koje si unapred formirao. I ako nisi znao, Partizan je odavno privatna prćija Danilovića i Vujoševića. Zato je bio na vrhu, a ako bude na dnu, i to će biti zbog toga. Dobro jutro, ja skuvo kafu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back