KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ebo tesnu završnicu, izgubili smo jer nismo napredovali u napadu. U šest minuta druge četvrtine smo propustili priliku da se nagradimo za dobru odbranu, steknemo neku prednost, i time amortizujemo trojkaški nalet koji je morao doći kad tad. Na minus 10 tri minuta pre kraja je teško bilo šta očekivati. Tu je srce u junaka, ali neće ići dalje ako se ne oslobodimo u napadu. Sve isto kao i dosad.

koliko utakmica smo izgubili u neizvesnoj zavrsnici i JEDAN zadnji napad nismo odigrali cele sezone kako treba. westerman prima loptu, protivnik dolazi ka njemu, ovaj radi roling i kliza se i uvaljuje bangavom zutom kosku, ovaj ne zna sta ce i radi jedino sto zna a to je sut. naravno ovo nije bio zadnji nas napad, ali je trebao da bude, igrom slucaja imali smo jos jednu sansu. losi smo, ako bih mogao da biram el ili domace prvenstvo birao bih domace prvenstvo. ekipa nam je konfuzna, svako nam 1 na 1 prelazi igraca, ima mnogo polovicnih igraca

Rekao sam da Partizan gubi ovu utakmicu (doduse sam promasio razliku) iz razloga sto nama ne odgovaraju suterske ekipe, jer i nemamo sutera koji bi odgovorio

Ne mozes da pobedis sutersku ekipu igrom iz reketa, osim ako oni ne promase 80% svojih suteva

Nama odgovaraju ekipe tipa Krka i slicne, te sto igraju tvrdo i na mali broj poena, Radnicki, Zadar i slicni nam ne pasu

Nece vas tesne zavrsnice ove sezone,nikako...

Ja sam vec rekao.
Ove godine Partizan nece dobiti NIJEDNU tesnu zavrsnicu.
Razlozi za to su prvo mladost, a drugo i vaznije je kriminalno vodjenje ekipe.
Jedini tesan mec koji je Partizan dobio ove sezone je protiv Litvanaca u Beogradu, a i taj je dobio zato sto Litvanci nisu ubacili nista zadnjih dva minuta, kao ni Partizan.

cibona, solnok, zadar, siroki, to su manje kvalitetne ekipe od partizana. odakle su morale da stignu bar 3 pobede, a stiglo je 0.

radnicki je kvalitetniji od partizana, poraz ocekivan. kako partizan igra " zadnje " napade pod okinsom - tuga gledati, uvek isto, uvali se nekom lopta, on se guzi, guzi... i frlja preko ruke za 3.

koliko utakmica smo izgubili u neizvesnoj zavrsnici i JEDAN zadnji napad nismo odigrali cele sezone kako treba. westerman prima loptu, protivnik dolazi ka njemu, ovaj radi roling i kliza se i uvaljuje bangavom zutom kosku, ovaj ne zna sta ce i radi jedino sto zna a to je sut. naravno ovo nije bio zadnji nas napad, ali je trebao da bude, igrom slucaja imali smo jos jednu sansu. losi smo, ako bih mogao da biram el ili domace prvenstvo birao bih domace prvenstvo. ekipa nam je konfuzna, svako nam 1 na 1 prelazi igraca, ima mnogo polovicnih igraca
I kao takvi smo uvek tu do kraja, a to mnogo govori. Pitanje je samo oćemo li se osloboditi, odigrati brže, asistencije i laki poeni koje nemamo, smanjiti greške u napadu kojima častimo protivnike, kao i "crne serije" bez poena. Samo to je pitanje, oćel se aligatorčići izleći il će ostati u ljusci.
A što se finiša tiče, Dule, tajmaut na -1 i naš napad, ne na -3 ...... :(

Jedini tesan mec koji je Partizan dobio ove sezone je protiv Litvanaca u Beogradu, a i taj je dobio zato sto Litvanci nisu ubacili nista zadnjih dva minuta, kao ni Partizan.
Olimpija u Ljubljani i Cedevita u Beogradu. Samo ti to nisi gledao.

ima i ovde i sad citam na nekim drugim mestima , dosta dervisa koji ljude iz srca sumadije nazivaju divljacima, primitivcima, seljoberima, dziberima... zato sto navijaju za klub iz svog grada, a ne za klub iz beograda ?

zato sto zele da pobede utakmicu a ne da dostojanstveno skinu gace i natrte bulju, da ih " beogradska gospoda " prristojno izebu ?

ne valja vam to dervisi. ne valja.

Sve vise verujem u one price da je Musli dominirao u mladjim kategorijama jer je za sve druge bio Golijat

Ali moram da kazem nesto, Partizan igra daleko ispod kvaliteta koji poseduje, dal ih trener sputava ili sta nemam pojma...

što se tiče večerašnje utakmice Partizan je izvukao maksimum, Radnički je jednostavno kvalitetnija ekipa...

I onaj posljednji šut je lako mogao ući... ja sam je vidio u košu... Radnički može mnogo mnogo bolje...

ima i ovde i sad citam na nekim drugim mestima , dosta dervisa koji ljude iz srca sumadije nazivaju divljacima, primitivcima, seljoberima, dziberima... zato sto navijaju za klub iz svog grada, a ne za klub iz beograda ?

zato sto zele da pobede utakmicu a ne da dostojanstveno skinu gace i natrte bulju, da ih " beogradska gospoda " prristojno izebu ?

Džaba tebi Beograde slava,
kad je nama Kragujevac glava...

Kragujevac, prva srpska prijestonica u modernom dobu...

što se tiče večerašnje utakmice Partizan je izvukao maksimum, Radnički je jednostavno kvalitetnija ekipa...

I onaj posljednji šut je lako mogao ući... ja sam je vidio u košu... Radnički može mnogo mnogo bolje...

Ovo nije ni priblizno Partizanov maksimum

Partizanov maksimum je bio protiv CSKA u Beogradu i protiv Barse na strani

Inace slazem se da je Radnicki kvalitetnija ekipa, ali nijansu

Radnički je ekipa koja ima roster da se legitimno bori za prvo mesto. To što su tu gde jesu, zasluga je njihovog trenera. Dosta kvalitetnih igrača, sve solidni igrači, par njih koji popunjavaju tim, ubedljivo najveći roster u ligi, da se rotiraju do mile volje. I opet je pola njih u kanalu, ne zna im se mesto ni što su tu gde jesu. Samo Muta ima tu mogućnost da sa takvim timom proglasi "borbu da se bude u prvih 6". :roll:

A o našim mogućnostima da ne pričam. Činjenica da se sa takvima, i sa svima možemo boriti do kraja ovakvi kakvi smo, dovoljno govori. Totalno smo neizdefinisani a opet u igri, i mislim da ćemo biti bauk za druge ako dođemo do nečega. Ali to nešto čekamo dva meseca i nikako da dođe. Jedino još da verujemo u ono Duletovo da se ne poklapaju vreme rada i vreme rezultata, da će uskoro doći i igra i rezultat, al to je samo verovanje. Ako ne uspemo, to je samo njegova greška.

ako nekog interesuje. sudije su krive:

Тренер Партизана Душко Вујошевић је похвалио атмосферу у дворани „Језеро“. Његов Партизан је у неизвесној завршници дерби меча поражен од Радничког.
– Крагујевчани су показали како се навија, посебно они иза наше клупе. Добро је за Србију да постоји снажан колектив у унутрашњости, требало би да их је више. Што се нас тиче, основни проблем је био недостатак тактичког искуства. Нисмо успели да искористимо повреду Ратка Варде, али ни суђење није било добро. Болтаузер имао неколико одлука на нашу штету, што је можда било враћање неких старих дугова, као и Белошевић. Не кажем да је победа Радничког незаслужена, напротив, честитам домаћину.

ako nekog interesuje. sudije su krive:

Тренер Партизана Душко Вујошевић је похвалио атмосферу у дворани „Језеро“. Његов Партизан је у неизвесној завршници дерби меча поражен од Радничког.
– Крагујевчани су показали како се навија, посебно они иза наше клупе. Добро је за Србију да постоји снажан колектив у унутрашњости, требало би да их је више. Што се нас тиче, основни проблем је био недостатак тактичког искуства. Нисмо успели да искористимо повреду Ратка Варде, али ни суђење није било добро. Болтаузер имао неколико одлука на нашу штету, што је можда било враћање неких старих дугова, као и Белошевић. Не кажем да је победа Радничког незаслужена, напротив, честитам домаћину.

i kako čo'ek da ga ne mrzi

Reci cu jednu stvar na sve ovo: znam da nas pojedini nazivaju seljoberima, zaboravljajuci da skoro svi "beograDZani" poticu iz provincije ili iz ko zna koje p.m...
Ali to nek' je takvima na cast, bilo grobarima ili ciganima...

Sa druge strane, ovde vlada neka neopsiva mrznja prema svakom ko simpatise Zvezdu ili Partizan, da to ide do neverovatnih razmera...
A mnogi od tih koji se sad trte i kunu u ljubav, ne samo prema Radnickom, nego i bilo kom lokalnom klubu, u mladosti su simpatisali ili crno ili crveno bele...

Ja sam Kragujevcanin, volim Radnicki, a volim i Partizan...
To je moje pravo, a docekao sam to da ovde ljudima razbijaju glave zato sto simpatisu nekog od vecitih rivala...

Zato sam ja, koji sam isao na tekme Radnickog jos kao klinac, bio i na cuvenom Jugu, totalno razocaran, jer je sa ulaskom Radnickog u neki sportski krem, isplivala neka neopisiva mrznja prema "vecitima"...
Ja volim sport, volim da gledam utakmice, ali mi sve to zgadilo i nemam zelju da vise idem na utakmice i slusam kako me jedni nazivaju seljakom i dziberom, a drugi pi..om grobarskom...

Пораз је заслужен .Судије су сасвим коректно одрадиле посао.
Не знам зашто стварно толика мржња међу нама србима.
У Смедереву,на фудбалској утакмици,навијање "мрзим Београд",у КГ "убиј гробара"...а за БГ сви из провинције су "дивљаци"...
Помози Боже да се Срби сложе.
Што се тиче ових наших ружа дал' ће процветати или неће почињем да се плашим да ли овај баштован што их негује
ради то исправно,као некада,да није почео да сенили ?
П.С Шта сам дочекао.Овде сам скоро 10 (ДЕСЕТ) година на крстарици а бришу ми постове јер на теми КК Партизан дође неко
ко је навијач неког клуба и провоцира,ја одговорим и моје се обрише.:eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back