O tome ko pise ludorije videcemo vec.
Ma kako bili vrsnjaci Musli i Gagic su kao nebo i zemlja.
Musli je na "zavrsetku" karijere, ili preciznije receno na bajpasu karijere, jer je dosao u Partizan kada je "popu.sio" svugde drugde gde je bio.
Za razliku od njega Gagic tek pocinje da igra ozbiljnu kosarku, i daleko je od svog maksimuma.
A gde je to Musli igrao ozbiljnu seniorsku košarku? Nigde. Dečko se ispalio zato što se polakomio za Kahom Laboral kad mu vreme nije, i sad je došao da uradi ono što je trebao da uradi pre 2 godine, a to je da traži klub gde će moći zaista da igra i napreduje. Ne razumem o kakvom bajpasu karijere ti pričaš, dečko ima 21god a ne 29.
Ja se svakako nadam na je Gagić daleko od maksimuma, i želim mu kao i ostalima veliki napredak, i ne bih imao ništa protiv da bude bolji od Muslija. Ali on to u ovom trenutku nije. Zašto, rekao sam. Imaš statistiku pa pogledaj, imaš ono što statistika ne pokriva, a to je uticaj na igru, tim, rezultat, mada ne znam koliko si kompetentan pošto po sopstvenom priznanju nisi baš pratio Evroligu, mogu misliti koliko si onda ABA ligu gledao. A pošto se znamo i pošto je kod tebe pola toga merenje patke, ja zasad u ovoj priči oko hvaljenja Gagića vidim samo ono kad si se polakomio na njegove igre iz pripremnog perioda i pričao kako će da bude reprezentativna četvorka, pa sada aj da ne odstupaš od tih priča.
Sto se Milutinova tice,takav centar nikada nece uspeti u Partizanu dok je Vujosevica.
Vujosevicu "igra" neki ko ce da izigrava buldozer u reketu.
Besovic je svojevremeno bio perspektivniji nego sto je Milutinov danas, pa?
Ja ovim NE KAZEM da Milutinov nece uspeti, ali uz Vujosevica to je mrka kapa.
Bešović je bio perspektivniji od Milutinova možda samo u priči. Kako je Milutinov već sada makar borben u odbrani ako već ne može ništa bolje jer je premlad i preslab, i na koje sve načine je u stanju da napadne koš, e o tom nivou Bešović može samo da sanja.
A što se Vujoševića i Milutinova tiče, istina je da se možda ne uklapa u njegovu standardnu centarsku priču iz zadnjih godina (ali ne zaboravimo da je Dule igrao i bez klasične petice, i sa pokretljivijim peticama kao Krstić, tako da nije da ne zna ništa o tome), ali je istina i da je već sada kod istog tog Vujoševića dobio pregršt šansi, minuta i evroligaških utakmica, da je već sada napredovao, i da je često dobijao minute kao Musli i Gagić zajedno.