KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za dosta stvari se slazem sa tobom, ali ovo mi bode oci:: kakva dobra tehnika kod Gagica?
Covek je drvo, direk, ustanova...

Drugo, da igra 4-ku: mislim, covek je operisan od suta...
On mozda ima telo za 4-ku, ali tesko da moze tu da se snadje...
Secam se da ga je u Evroligi Dule gurao njega na 4-ku, a Muslija na 5-cu (cini mi se protiv Besiktasa tamo)...
To je bilo kriminalno...
Covek je pokusavao sa nekim low pasovima i pogubio silan broj lopti...

Ono sto sam ja video(ne mora da znaci da je ispravno) je da ume da igra ledjima(i na jednu i na drugu stranu), da ume da napadne licem kos, da ume da istrci kontru, da je gibak, brz, sa osecajem za skok)..........Da nije fizicki inferioran, u odnosu na recimo Milutinova.
Ne secam se toga kada je igrao na 4 a Musli na 5(nisam bas najredovnije pratio prenose u Evroligi)....
Ono sto bi mozda bila poenta je da je ON , ako nista drugo u odnosu na Muslija i Milutinova, materijal kojeg vredi obradjivati.
PS: Sut sa poludistance se lako da nauciti.
Samo vezba do besvesti,seti se Danilovica.

musli je balvan, gagic nije. slazem se da bi od gagica moglo da bude nesto, e sad na kojoj od dve pozicije... mozda je u pravu kad kaze da bi ga trebalo prebaciti na poziciju 4. "ako nece muhamed bregu onda ce breg muhamedu". gagic nije da nema sut, on jednostavno ne sutira. on sve pokusava a nista mu ne polazi za rukom. to je ono kao dodjes u skolu kosarke, krenu utakmice sa slabijim protivnicima, ti ih sve razavaljujes sa po 30 poena,mislis igrac si,a onda dodju pravi protivnici kojima ne mozes nista i samo se blamiras. u odbrani pravi cesto nepotrebne greske jer se desava da zbog nedostatka mase mora rukama da brani odbranu i tu se nakupi gresaka. cesto bas glupih. ali mi izgleda kao da je zainteresovan, za razliku od totalnog balvana muslija kojeg zaboli, igrao ne igrao. vidi mu se to u pogledu. dok recimo gagic popizdi kad napravi njesra ili kad mu sviraju neki faul a ne bi realno trebali. to znaci da mu je stalo. milutinova namerno ne spominjem jer je on klinac jos van konkurencije.

Poslednja izmena:
Тодорић: Партизан добро стоји

malo sam i ja isfulao. pustio sam da mi OKINS-ova ego manija i egzibicionizam i moje davnasnje gnusanje prema njemu, privuku svu paznju, pa da mi ovajstonikadnemaplatit i onajstojemalotezakcovek, prolaze bez zasluzene paznje.

najnoviji projekat mi je: hvala vam za sve, aj sad sva trojica, mars upm. sad malo neka druga. neka gde ce se znati, ko je predsdnik, ko je direktor, ko je trener i sta je posao svakome. a ne kao ova troglava azdaha...

Gagić je tehnički najzapušteniji od naših igrača, što i nije previše čudno sa kog nivoa košarke je došao. Uz to, dve godine je stariji od Muslija, a četiri od Milutinova. Musli ima sve, osim što dosad nije igrao ozbiljnu košarku i muljav je, oscilira ali i dolazi do dobrih učinaka, posebno statističkih. Reći da je u Partizanu jer ne vredi može samo bata Kole, al' navikli smo da slušamo ludorije. Po tome, niko ovde ne vredi ni pišljiva boba čim je u Partizanu, ne samo Musli.
Milutinov je van konkurencije i poređenja, ali već sad pokazuje veliki potencijal, tu pre svega mislim na napadački repertoar koji nemaju Musli i Gagić zajedno. U svemu tome, jasno je ko je vredan rada i razvijanja.

Gagić je tehnički najzapušteniji od naših igrača, što i nije previše čudno sa kog nivoa košarke je došao. Uz to, dve godine je stariji od Muslija, a četiri od Milutinova. Musli ima sve, osim što dosad nije igrao ozbiljnu košarku i muljav je, oscilira ali i dolazi do dobrih učinaka, posebno statističkih. Reći da je u Partizanu jer ne vredi može samo bata Kole, al' navikli smo da slušamo ludorije. Po tome, niko ovde ne vredi ni pišljiva boba čim je u Partizanu, ne samo Musli.
Milutinov je van konkurencije i poređenja, ali već sad pokazuje veliki potencijal, tu pre svega mislim na napadački repertoar koji nemaju Musli i Gagić zajedno. U svemu tome, jasno je ko je vredan rada i razvijanja.

sutra malo stariji dve godine: gagic 28.12.90 a musli 3.1.91. vrsnjaci su.

a za ovo da musli ima sve. pa kolko ima toliko i pokazuje. a ako je tebi to sve, blago Partizanu.

musli je doveden jer je bilo moguce dovesti ga, prosto. eto u kakvoj smo situaciji.

Mislio sam da je Musli 92, ok, nebitno, zaboravi to.

Naravno da Musli pokazuje, i to je više od Gagića. Sve je na njegovoj strani, i statistički (proveri sam na EL i ABA sajtovima) i po uticaju na igru (asistencije, izbacivanje u kontru, blokade i odbrana, sposobnost da ostvari konstantu u utakmici ispod koša za razliku od Gagića).
I da se razumemo, ne mislim o Gagiću ništa loše, imao je dobre poteze, dobre partije baš i ne, ali mislim da bi pružio više da nije imao one dve vezane povrede na početku sezone i od tad nije ni senka onoga sa priprema. A da je još sirov, sirov je.

O tome ko pise ludorije videcemo vec.
Ma kako bili vrsnjaci Musli i Gagic su kao nebo i zemlja.
Musli je na "zavrsetku" karijere, ili preciznije receno na bajpasu karijere, jer je dosao u Partizan kada je "popu.sio" svugde drugde gde je bio.
Za razliku od njega Gagic tek pocinje da igra ozbiljnu kosarku, i daleko je od svog maksimuma.

Sto se Milutinova tice,takav centar nikada nece uspeti u Partizanu dok je Vujosevica.
Vujosevicu "igra" neki ko ce da izigrava buldozer u reketu.
Besovic je svojevremeno bio perspektivniji nego sto je Milutinov danas, pa?
Ja ovim NE KAZEM da Milutinov nece uspeti, ali uz Vujosevica to je mrka kapa.

O tome ko pise ludorije videcemo vec.
Ma kako bili vrsnjaci Musli i Gagic su kao nebo i zemlja.
Musli je na "zavrsetku" karijere, ili preciznije receno na bajpasu karijere, jer je dosao u Partizan kada je "popu.sio" svugde drugde gde je bio.
Za razliku od njega Gagic tek pocinje da igra ozbiljnu kosarku, i daleko je od svog maksimuma.

A gde je to Musli igrao ozbiljnu seniorsku košarku? Nigde. Dečko se ispalio zato što se polakomio za Kahom Laboral kad mu vreme nije, i sad je došao da uradi ono što je trebao da uradi pre 2 godine, a to je da traži klub gde će moći zaista da igra i napreduje. Ne razumem o kakvom bajpasu karijere ti pričaš, dečko ima 21god a ne 29.
Ja se svakako nadam na je Gagić daleko od maksimuma, i želim mu kao i ostalima veliki napredak, i ne bih imao ništa protiv da bude bolji od Muslija. Ali on to u ovom trenutku nije. Zašto, rekao sam. Imaš statistiku pa pogledaj, imaš ono što statistika ne pokriva, a to je uticaj na igru, tim, rezultat, mada ne znam koliko si kompetentan pošto po sopstvenom priznanju nisi baš pratio Evroligu, mogu misliti koliko si onda ABA ligu gledao. A pošto se znamo i pošto je kod tebe pola toga merenje patke, ja zasad u ovoj priči oko hvaljenja Gagića vidim samo ono kad si se polakomio na njegove igre iz pripremnog perioda i pričao kako će da bude reprezentativna četvorka, pa sada aj da ne odstupaš od tih priča.

Sto se Milutinova tice,takav centar nikada nece uspeti u Partizanu dok je Vujosevica.
Vujosevicu "igra" neki ko ce da izigrava buldozer u reketu.
Besovic je svojevremeno bio perspektivniji nego sto je Milutinov danas, pa?
Ja ovim NE KAZEM da Milutinov nece uspeti, ali uz Vujosevica to je mrka kapa.
Bešović je bio perspektivniji od Milutinova možda samo u priči. Kako je Milutinov već sada makar borben u odbrani ako već ne može ništa bolje jer je premlad i preslab, i na koje sve načine je u stanju da napadne koš, e o tom nivou Bešović može samo da sanja.
A što se Vujoševića i Milutinova tiče, istina je da se možda ne uklapa u njegovu standardnu centarsku priču iz zadnjih godina (ali ne zaboravimo da je Dule igrao i bez klasične petice, i sa pokretljivijim peticama kao Krstić, tako da nije da ne zna ništa o tome), ali je istina i da je već sada kod istog tog Vujoševića dobio pregršt šansi, minuta i evroligaških utakmica, da je već sada napredovao, i da je često dobijao minute kao Musli i Gagić zajedno.

Problem je što Raduljica nije ništa odradio. Igrao je tako da on zapravo treba nama da plaća, a ne mi njemu. A da nije igrao kod nas četiri takmičenja, teško bi se uvalio i u Ukrajinu.
Ali sami smo krivi, on je bio loš potez. Uz to je i dileja. Nema šta da se žalimo, danas možeš biti đubre ako imaš pravo i ugovore na svojoj strani, tako to ide.

Mislio sam da je Musli 92, ok, nebitno, zaboravi to.

Naravno da Musli pokazuje, i to je više od Gagića. Sve je na njegovoj strani, i statistički (proveri sam na EL i ABA sajtovima) i po uticaju na igru (asistencije, izbacivanje u kontru, blokade i odbrana, sposobnost da ostvari konstantu u utakmici ispod koša za razliku od Gagića).
I da se razumemo, ne mislim o Gagiću ništa loše, imao je dobre poteze, dobre partije baš i ne, ali mislim da bi pružio više da nije imao one dve vezane povrede na početku sezone i od tad nije ni senka onoga sa priprema. A da je još sirov, sirov je.

kako ide ona poslovica...laz, velika laz, statistika.

Nije kriv, nego se kaze u tekstu da je klub pokusao sa njim da se dogovori ali on je ODBIO, zasto je odbio dogovor, necu sad da ga napadam da ne voli klub jer je on ipak FMP-ovca i ima taj njihov mentalitet sise, ali...

Ne razumem, po defaultu je Raduljica kriv zato sto nije pristao na dogovor?
Kakve veze ima sa tim gde je on igrao pre?
Otkud ti znas kakav je dogovor njemu Partizan ponudio?

Ono sto je i vise nego tragicno za Partizan, je sto sve vise i vise postaje seljacki klub.
Kukaju, mole, kunu preko medija.
Broje krvna zrnca, jadikuju.
Vujosevic bi pre trebao da se posveti ekipi i rezultatima , a ne vracanjem i kukanjem.
Ja sam Partizanovac, ali mi je muka od toga vise.
Budi gospodin covek i kad gubis i kad dobijas.
Ili je to samo kad se dobija?
Idi procitaj neku knjigu(Vujosevicu), izgleda da si to potpuno zapostavio.

Pukli ste definitivno!

Ode Andjušić,ode Vujanić,Raduljica tužio....

A i vepar kuka jer ga ne posećuju šeici...prvo taj šeik treba i da negde čuje za vaš klub.

Važno da je čuo za vaš KKFMPCZBGDIVASLEDEĆASEZONA. Ajde ne trabunjaj. DA ga Vučić ne voda za ručicu taj bi mislio da se vaš usrani klub maže na hleb. Doveli ste ga na utakmicu na kojoj ste bili popišani i namazani govnima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back