KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ОК ,хвала.Али то је све незванично.Тако да ја се надам останку,а наравно и већој минутажи Даниловој !
Штета би било да оде у неки клуб да се упропасти још више.z;)

Da sam na njegovom mestu, ja bih otišao. Zašto da sedi na klupi i da mu propada karijera kada je potencijal. Ja bih voleo da Andjušić ostane, ali zašto da greje klupu. Kod dotičnog nam trenera se neće naigrati.

Da sam na njegovom mestu, ja bih otišao. Zašto da sedi na klupi i da mu propada karijera kada je potencijal. Ja bih voleo da Andjušić ostane, ali zašto da greje klupu. Kod dotičnog nam trenera se neće naigrati.

realno on treba da se menja sa bogdanovicem. tu onda milosavljevic ispada sa dvojke i prelazi na trojku gde treba da se menja sa lucicem. ali onda bertans ispada sa rezervne trojke, a cakarevic moze samo da sanja da udje u igru. sem ako bertans za zimski raspust ne uzme da dize tegove pa postane rezervne cetvorka. mnogo igraca, mnogo kombinatorike. na pozicijama 2 i 3 imamo viska 2 igraca a u deficitu smo sa cetvorkom. jbg dule nikako da pocne da alhemise.

realno on treba da se menja sa bogdanovicem. tu onda milosavljevic ispada sa dvojke i prelazi na trojku gde treba da se menja sa lucicem. ali onda bertans ispada sa rezervne trojke, a cakarevic moze samo da sanja da udje u igru. sem ako bertans za zimski raspust ne uzme da dize tegove pa postane rezervne cetvorka. mnogo igraca, mnogo kombinatorike. na pozicijama 2 i 3 imamo viska 2 igraca a u deficitu smo sa cetvorkom. jbg dule nikako da pocne da alhemise.

Ovom timu treba neko iskusan. Ova dečica ne mogu ništa da odrade. Ako Andjušić ode, mi smo nahebali, ali u pravom smislu te reči.

Kada se KK Partizan bude oslobodio, balasta zvanog, obavezno spustati loptu na centre u svakom napadu, postace Prvak Evrope.

Nije problem spustati loptu centrima, problem je sto to radimo bez kreacije

Umesto da plej probije reket, navuce par igraca na sebe i samo doda loptu centru da zakuca, kod nas toga nema, kod nas plej sluzi samo da prenese loptu na pola i spusti loptu centru koji sa linije penala mora da se guzi do kosa

Pekovic je Pekovic, njemu daj loptu gde hoces on ce svojom snagom da dodje do kosa, ali Musli, Gagic i Milutinov to ne mogu. Nemamo nikakvu kreaciju u igri, igra nam se zasniva na sablon

Igraci su uplaseni, Teriko Vajt sutne dosta nekontrolisanih suteva pa sta, Muta ga drzi 40 minuta u igri, kod nas promasis jedan sut odma ides na klupu

to ti je taj zastareli sablon DV sa " odgovornoscu " prema lopti i " extra pasom ". to je zamisljeno da kad pera poremeti odbranu, on doda lazi, odbrana se jos vise gubi i tako redom se ide pasom dok neki djura u 23 sekundi napada ne ostane sam.

u realnosti mi slabo remetimo odbranu, zato sto kao sto ti to rece, nemamo pleja, centri ne zahtevaju udvajanja, pa onda lopta kruzi oko odbrane dok ne dodje taj 23. sekund, a onda je frljne onaj kod koga se nadje ili jos gore, ako kreiramo neku situaciju da je covek sam u 15.oj sekundi, on ne uzima otvoren sut ( da ne bi zloupotrebljavao ) nego dodaje, pa se opet vratimo na varijantu 1 da ce da je opali neko u mnogo goroj poziciji uz zvuk sirene. naravno, to sve pod uslovom da u tom silnom dodavanju, blokiranju, optrcavanju, neko ne napravi korake, faul u napadu ili jednostavne frljne loptu u bunar. nemamo mi tek tako, ubedljivo najveci broj izgubljenih lopti tokom cele ere DV ( tu racunam i sezone pod VJ posto je on samo nastavio, ono sto je od ovog ucio ).

uvek je DV tako igrao. a uvek je, zbog svoje paranoje i menjao igrace k`o lud. prosek zamena u EL je 25, on radi vise od 40, skoro duplo vise. zato su uvek igraci kod njega igrali u grcu, a neki bogami i u strahu. ovi klinci, zato sto nemaju iskustva i izgradjena imena, pogotovo.

zato ga nikad nisam mirisao.

Poslednja izmena:
On je potpisao sa RKG jednomesečni ugovor, istekao mu je i navodno ne želi da produži.

Bas tako...
Nasi su, navodno, zainteresovani za njega...
Jako je deficitarno treziste sa 5-cama...
Evo i Muta vec mesecima trazi "meso" u reketu, a Radnicki je u boljoj finansijskoj situaciji od Partizana...
Cak i ludi Varda moze da koristi, obzirom na katastrofalnu igru nasih centara u zadnje vreme, pre svega Gagica...

Bas tako...
Nasi su, navodno, zainteresovani za njega...
Jako je deficitarno treziste sa 5-cama...
Evo i Muta vec mesecima trazi "meso" u reketu, a Radnicki je u boljoj finansijskoj situaciji od Partizana...
Cak i ludi Varda moze da koristi, obzirom na katastrofalnu igru nasih centara u zadnje vreme, pre svega Gagica...

Dobar je Varda u kombinaciji sa Duletom... Dule da im hebe majku sudijama i da ih štipka i pipka, a Varda da bije... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back