KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veruj mi, i ja se za tebe nekad zapitam. :lol: No ofens, šala mala.

Uzgred, čitam da se Džerels povredio i završio sezonu, prešavši u španski Mersin. Setio sam se one Koletove priče kako su Džerels i Gist odlični igrači, da ih je VJ dobio na izvol'te dok je Dule pravio niodčega super igrače (Marić, Roberts)... a onaj nesrećnik Kurta završi u Mersiji, valjda da ih vadi da ne ispadnu iz lige, šta li. Nisam ni primetio da je nestao iz Fenera. Moram priznati da mi pomalo nedostaje bata Kole. :D

Anžulović Baždariću ako se ne varam: "Ko je na tebi? Jel Kecman?" :lol:

Dobru odbranu igramo, limitiramo ih na pet poena za 7 minuta, onda nešto prsne, a napada nema li nema, muke strašne. Ovi ludaci su opasni, fali im igrač ili dva, a Drejper i Smodiš su roviti, ima još da se radi da ih dobijemo u Tel Avivu. Brate, ko iz P rokaju te trojke, a nije da su imali previše prostora kao Olimpija pre neki dan. Zveknu preko ruke, sa 7 metara, opušteno.

Anžulović Baždariću ako se ne varam: "Ko je na tebi? Jel Kecman?" :lol:

Dobru odbranu igramo, limitiramo ih na pet poena za 7 minuta, onda nešto prsne, a napada nema li nema, muke strašne. Ovi ludaci su opasni, fali im igrač ili dva, a Drejper i Smodiš su roviti, ima još da se radi da ih dobijemo u Tel Avivu. Brate, ko iz P rokaju te trojke, a nije da su imali previše prostora kao Olimpija pre neki dan. Zveknu preko ruke, sa 7 metara, opušteno.

A mi opušteno promašimo 6 slobodnih bacanja. Uzastopnih. Cedevita je zajeban protivnik, biće jako zaguljeno u Izraelu.

Imaju pojedini dosta manjka samopouzdanja, valjda zato maše. Vidim onog Mačvana il' Raduljicu kako bodre sebe, osciliraju iz utakmice u utakmicu, malo krene, malo stane.

Moralo bi dobro da nam krene ako oćemo da zapretimo Makabiju. A i da pobedimo CDvitu, naravno. Nisu oni nešto strašno, svake sezone bude neka Cibona, Olimpija, Radnički, Budućnost,... koja je šatro jako opasna pa ih razmontiramo kad treba, al' stvarno su dobro sklopljen sastav, ta imena imaju i trofeje, i iskustvo, sve.

Imaju pojedini dosta manjka samopouzdanja, valjda zato maše. Vidim onog Mačvana il' Raduljicu kako bodre sebe, osciliraju iz utakmice u utakmicu, malo krene, malo stane.

Moralo bi dobro da nam krene ako oćemo da zapretimo Makabiju. A i da pobedimo CDvitu, naravno. Nisu oni nešto strašno, svake sezone bude neka Cibona, Olimpija, Radnički, Budućnost,... koja je šatro jako opasna pa ih razmontiramo kad treba, al' stvarno su dobro sklopljen sastav, ta imena imaju i trofeje, i iskustvo, sve.

Što sam ja primetio, nas trojke uopšte ne idu, a njih idu samo tako. Iako su bili zatvoreni kao što kažeš, opet su pogađali. Ja bih voleo da ih razmontiramo, ali bio bih srećan i da ih dobijemo kao danas, sa tolikom razlikom. Oni su nas u Hrvatskoj razbili jako lako. Čini mi se da se Milosavljević budi, ja se nadam da će biti sve bolji. Čakarević i James su krali lopte, alal vera.

А против "Диве" ?
Било би лепо да завршимо овај део,ове лиге са победом...
Него када се игра тај фајнал-фор ?
Одмах или пичимо прво нашу лигу ?

prvo pocinje srpska liga - krajem marta...sa zavrsnicom prve polovine aprila...

izmedju toga f4 yugo lige ( ebala ih liga ).

ebo ligu u koju jedan klub ulazi-izlazi kako mu se digne patka. a pritom mu jos daju i domacinstvo f4 cisto da se zacementira da ce da ga uzmu.

innace, svaka cest makabiju ( gospodinu blatu ). najkvalitetniji su, odigrali su celu ligu posteno, nisu se qrcili ( to radimo mi ), nisu kukali ( to radi komsinica i rvati ). svaka cast i na igri i na ponasanju dostojnim imenu velikog kluba.

Poslednja izmena:
Makabi je ubačen u ABA ligu zbog kukanjave Zvezde i Hrvata. Jer kada neko piša po svim timovima već 5 godina, a pritom mu niko ništa ne može, onda to znači da treba ubaciti nekog sa strane, a boljeg tima od vice-šampiona Evrope nema. Možda ćete sada da tražite Panatinaikos da uđe ili neki sličan tim.

E sad, zbog kuknjave Zvezde i Hrvata. :P Sigurno je bilo motiva među čelnicima lige da se liga pojača i dovede jak tim, što da malo promeni odnos snaga, što da liga bude jača i atraktivnija i zbog finansijskog aspekta, ali takvu teoriju zavere verovatno ni Vujošević ne bi napravio.

... nisu se qrcili ( to radimo mi )...
Kako smo se mi qrčili?

Meni lično ne smeta Makabi, neka uzmu trofej, ja stvarno neću plakati što nećemo uzeti i šesti put zaredom, samo mi je bitno da odigramo makar jedno kvalitetno finale. A uzeti njima nešto bi bilo bolje nego još 3 uzastopne titule protiv balkanskih velikana koji posrću (Cibona, Olimpija,...) i instant klubova (Diva, CDvita,...). Al' jadno je šta su napravili od ove lige da bi ugodili Makabiju, ispremetaju raspored, daju im fajnalfor tek tako, ne zna se ni da li će se igrati ona njihova utakmica protiv Budućnosti (pošto je juče Olimpija dobila Budućnost, utakmica više nema nikakav rezultatski značaj).

mnogo smo najbolji i nije nam problem da to svima kazemo. a ako neko nesto zucne ide saopstenje :mrgreen: ne smeta meni to, naprotiv.

poenta je da mi se svidja gospodsko ponasanje makabija. samo pitanje je kolika bi gospoda bili i oni da se ozbiljno takmice u ligi a ne ovako turisticki.

nego moj predlog za yugoligu je da sledece godine pozovu unix iz kazanja. cujem da se do tamo avionom putuje 3 dana. tu bi klubovi mogli da se namlate para putujuci do tamo autobusom. msm placanje klubovima po kilometrima puta, ja sam cuo mnogo gluposti u zivotu, ali ova je stvarno biser.

Mi se qrčimo zato što smo jednom u ko zna kad izdali saopštenje pošto su se oni kreteni iz Cibone raskokodakali poprilično nas neposredno omalovažavajući? Oookej.
A Makabijevci da su gospoda bili bi malo više fer prema ostalima, recimo, ne bi tražili fajnal for, povrh svega, kod njih (verovatno im je to bio uslov da oni igraju ABA ligu) i ne bi toliko smarali sa rasporedima i time napravili nekakvu poluregularnu ligu. Mislim, razumem, teško je cimati se iz Izraela, ali ako ste pristali da igrate ovde, onda ajd manje više da imamo svi iste uslove, to bi bilo fer.

Ko se još brine, mesec dana do fajnal fora? Da nećemo sad da se dovedemo do maksimuma forme?

Napalili su se u najmanju ruku kao da im gostuje Barselona. To valjda govori o nama, makar kako nas vide na ovim prostorima. :lol: Tukli su nas, samo su im falile bejzbolke, još su na kraju izveli 10 slobodnih bacanja više. Sreća pa je kriterijum bio ujednačen, nisu nam svirali faulove na ona njihova zabadanja pod košem, kao što nisu ni njima onu odbranu po celom terenu. Svaka čast Džejmsu, doveli su ga na ivicu da pukne, a on je iz toga dao 20 poena. Svaka čast. Uglavnom, dobro je bilo poručiti im da mi možemo ovako i do prekosutra, njima preostaje da dovedu još dva igrača da bi mogli da nam pariraju u domaćici.

Btw, sprdanje i na tribinama, Grobari plešu valcer uz one njihove žalopojke od pesama. :lol:

Jeste, da ga potpišemo sada i propustimo na leto/ranu jesen da dovedemo nekog porodičnog i kvalitetnog čoveka sa NBA pedigreom? :lol:
Ne, stvarno, prerano je za Džejmsa. Neće nikud pobeći do kraja sezone.

Ne radi se ovde o formi...
Ovde se radi o nekim greskama koje se ponavljaju iz utakmice u utakmicu...
Dobro de, izgubili su neke glupave lopte, mada manje nego inače (13), mada je ovde naboj i pritisak bio dosta velik pa nije čudno, i izradili su ih nekoliko puta na pikenrol, al generalno, stotka indeksnih poena, sve regularno ako nećemo da tražimo dlaku u jajetu. Ne kažem da ćemo biti mnogo bolji za Tel Aviv, mada bi trebali ako oćemo nešto ozbiljno da uradimo, ali zna se kada se kod nas svode računi.

Opet sam se nervirao bez veze,mnogo lose igramo.Lopte se gube ko dobar dan,da se pogodi slabo sta moze,Andjisic sa klupe ulazi,Mirosavljevic od pocetka,Radule izgubljen u kosmosu,Dzejms da dosta poena ali izgubi dosta lopti,skok nikakav,Macvan jedino dobar i lici na igraca evroligasa.

Sva sreca pa igramo sa Divom inace svasta,jos Pesic uvek postavi neku divljacku odbranu samo kontakti i faulovi,da sudija ima neki drugi kriteirjum zavrsili bi mec sa manje od 5 igraca.

Verovatno ne postoji ekipa u Evropi koja ima talentovanije igrace od Partizana, ali sta mozes kad imas mentola za trenera

Poslao Miljenovica u Megu i sad kad se povredio Bozic spao je samo na Dzejmsa kao klasicna jedinica, a da se nije povredio Bozic pitanje je dal bi Andjusic imao ovoliku minutazu

Andjusic
Bertans
Bogdanovic
Miljenovic
Besovic

Ovo nisu klinci od 16-17 godina vec igraci koji imaju 19 ili 20, oni bre treba da budu nosioci igre !!!!!!!!!!! Da je kreten Jovanovic radio planski mogao je da ima formiran tim za narednu sezonu, ovako ce deca iz utakmice u utakmicu dobijati priliku na kasicicu

Ma kakvi, ipak metuzalem Bozic (uz duzno postovanje) i njegov retardirani ljubimac Milosavljevic imaju prednost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back