zokiloki
Domaćin
- Poruka
- 3.603
a verovatno kasnimo sa isplatom 3 "stipendije"![]()
sad me ovo tvoje baci malo u razmisljanje...
msm da ne postoji nijedna njegova izjava koju sam slusao, a da se u jednom trenutku nisam zapitao: o cemu bre ovaj prica ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a verovatno kasnimo sa isplatom 3 "stipendije"![]()
No ofens, šala mala.

Anžulović Baždariću ako se ne varam: "Ko je na tebi? Jel Kecman?"
Dobru odbranu igramo, limitiramo ih na pet poena za 7 minuta, onda nešto prsne, a napada nema li nema, muke strašne. Ovi ludaci su opasni, fali im igrač ili dva, a Drejper i Smodiš su roviti, ima još da se radi da ih dobijemo u Tel Avivu. Brate, ko iz P rokaju te trojke, a nije da su imali previše prostora kao Olimpija pre neki dan. Zveknu preko ruke, sa 7 metara, opušteno.
Imaju pojedini dosta manjka samopouzdanja, valjda zato maše. Vidim onog Mačvana il' Raduljicu kako bodre sebe, osciliraju iz utakmice u utakmicu, malo krene, malo stane.
Moralo bi dobro da nam krene ako oćemo da zapretimo Makabiju. A i da pobedimo CDvitu, naravno. Nisu oni nešto strašno, svake sezone bude neka Cibona, Olimpija, Radnički, Budućnost,... koja je šatro jako opasna pa ih razmontiramo kad treba, al' stvarno su dobro sklopljen sastav, ta imena imaju i trofeje, i iskustvo, sve.
А против "Диве" ?
Било би лепо да завршимо овај део,ове лиге са победом...
Него када се игра тај фајнал-фор ?
Одмах или пичимо прво нашу лигу ?
Sigurno je bilo motiva među čelnicima lige da se liga pojača i dovede jak tim, što da malo promeni odnos snaga, što da liga bude jača i atraktivnija i zbog finansijskog aspekta, ali takvu teoriju zavere verovatno ni Vujošević ne bi napravio.Kako smo se mi qrčili?... nisu se qrcili ( to radimo mi )...
ne smeta meni to, naprotiv. 
Tukli su nas, samo su im falile bejzbolke, još su na kraju izveli 10 slobodnih bacanja više. Sreća pa je kriterijum bio ujednačen, nisu nam svirali faulove na ona njihova zabadanja pod košem, kao što nisu ni njima onu odbranu po celom terenu. Svaka čast Džejmsu, doveli su ga na ivicu da pukne, a on je iz toga dao 20 poena. Svaka čast. Uglavnom, dobro je bilo poručiti im da mi možemo ovako i do prekosutra, njima preostaje da dovedu još dva igrača da bi mogli da nam pariraju u domaćici.
Ko se još brine, mesec dana do fajnal fora? Da nećemo sad da se dovedemo do maksimuma forme?

Dobro de, izgubili su neke glupave lopte, mada manje nego inače (13), mada je ovde naboj i pritisak bio dosta velik pa nije čudno, i izradili su ih nekoliko puta na pikenrol, al generalno, stotka indeksnih poena, sve regularno ako nećemo da tražimo dlaku u jajetu. Ne kažem da ćemo biti mnogo bolji za Tel Aviv, mada bi trebali ako oćemo nešto ozbiljno da uradimo, ali zna se kada se kod nas svode računi.Ne radi se ovde o formi...
Ovde se radi o nekim greskama koje se ponavljaju iz utakmice u utakmicu...