Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I legenda.![]()
Bože, imal' neka ekipa koju dobijemo a da valja?
Budućnost je četvrta ekipa u ABA ligi, mada se naša pobeda očekivala jer se zna da oni nisu velika pretnja na strani. Svejedno, izgledali su kako su izgledali jer smo ih dobro stisli. Toliko su naši ubili utakmicu da su se na kraju i sami smorili. Daleko je ova ekipa od svog maksimuma, igra se koliko se mora, ima još puno rezervi, samo je pitanje da li će ih iskoristiti na pravi način. Aj' da zaključamo i Olimpiju ovako i onda protiv Cedevite za nevažno drugo mesto, ali nije nimalo svejedno dal' će se ući u polufinale sa njima sa porazom, tesnom ili ubedljivom pobedom.
Bože, imal' neka ekipa koju dobijemo a da valja?
Budućnost je četvrta ekipa u ABA ligi, mada se naša pobeda očekivala jer se zna da oni nisu velika pretnja na strani. Svejedno, izgledali su kako su izgledali jer smo ih dobro stisli. Toliko su naši ubili utakmicu da su se na kraju i sami smorili. Daleko je ova ekipa od svog maksimuma, igra se koliko se mora, ima još puno rezervi, samo je pitanje da li će ih iskoristiti na pravi način. Aj' da zaključamo i Olimpiju ovako i onda protiv Cedevite za nevažno drugo mesto, ali nije nimalo svejedno dal' će se ući u polufinale sa njima sa porazom, tesnom ili ubedljivom pobedom.
Јел' здрав у ногу Џејмс ?
Да бијемо сутра планинаре...
Kako bezobrazan igrac je ovaj Jeretin! Fuj! Antipatican mi je bio i dok je igrao za Zvezdu, a tek sad...
Uzivajte![]()
....кога боли ...за ?
Перу или победу ?
Зар није лепше бити други него трећи ?
А наравно,колико год не волели лигу,ваљда када већ играмо-најлепше је
побеђивати![]()
Vladine izjave ni ne moraš čitati jer su to ili opšta mesta koja se kažu reda radi, ili ti detaljno proanalizira ono što si video na terenu. Tako da...
A što se tiče kažnjavanja, mislim da će tu Danilović imati glavnu reč.Mislim, ovo je onaj trenutak kad uđeš u svlačionicu i na'ebeš se ljudima svega i svačega i odrežeš im pola mesečne plate zbog nezalaganja. Mi da smo odigrali samo pola onoga što možemo, sad ne bismo opet kalkulisali šta nam treba za treće mesto.