KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bože, imal' neka ekipa koju dobijemo a da valja? :lol:
Budućnost je četvrta ekipa u ABA ligi, mada se naša pobeda očekivala jer se zna da oni nisu velika pretnja na strani. Svejedno, izgledali su kako su izgledali jer smo ih dobro stisli. Toliko su naši ubili utakmicu da su se na kraju i sami smorili. Daleko je ova ekipa od svog maksimuma, igra se koliko se mora, ima još puno rezervi, samo je pitanje da li će ih iskoristiti na pravi način. Aj' da zaključamo i Olimpiju ovako i onda protiv Cedevite za nevažno drugo mesto, ali nije nimalo svejedno dal' će se ući u polufinale sa njima sa porazom, tesnom ili ubedljivom pobedom.

Свака част нашем Анђуши !:) Биће он још бољи...
Али реално није ово нешто немогуће...ако се не варам 4+1 = 5 шута укупно за 5/5
Да л' беше Берић или Бркић...имали су тако нешто,са више кошева,шута

Budućnost je četvrta ekipa u ABA ligi, mada se naša pobeda očekivala jer se zna da oni nisu velika pretnja na strani. Svejedno, izgledali su kako su izgledali jer smo ih dobro stisli. Toliko su naši ubili utakmicu da su se na kraju i sami smorili. Daleko je ova ekipa od svog maksimuma, igra se koliko se mora, ima još puno rezervi, samo je pitanje da li će ih iskoristiti na pravi način. Aj' da zaključamo i Olimpiju ovako i onda protiv Cedevite za nevažno drugo mesto, ali nije nimalo svejedno dal' će se ući u polufinale sa njima sa porazom, tesnom ili ubedljivom pobedom.

...i cepanje komsinice u zadnjem kolu kao poslastica. :zaljubljena: :maramica:

ma daj, video si na sta je ovo danas licilo
4 cigle za redom, dva puta airball i dva puta pogodjena tabla sa trojke, pa onda ona nepovezana jurnjava, zabijanje u tri igraca, ko petlici da igraju
da ne bude zabune pisem o Buducnosti
propala je NLB liga potpuno kad ce ovi da odu na F4

Propala je i evropska košarka ako je Budućnost među 8 u Evrokupu.
Nije da je to sad neka ekipa ne znam kakva, nije to ni neki budžet, ne igraju neku lepu i dobru košarku (više kao mi :lol: ), nego tvrdo, agresivno i organizovano, ali nisu oni baš toliko loši koliko su izgledali. Mi smo ih svakako ugušili, a dal oni još pride nisu bili spremni i motivisani dovoljno, ne znam, ovo je bila i njihova prilika da se izbore za 3. mesto.

Ocaj, sta drugo da kazem...
Kad ti ekipi bez klasicne 5-ce dozvolis 17-18 ofanzinivnih skokova, normalno je da rsnes kao oblanda...
Svaka cast Katicu...
On i Dzejms su nas jedino drzali u igri i davali kakvu takvu nadu...
Raduljica izgubljen u svemiru, boli ga ona stvar za sve...
Milosavljevic opravdao svoj nadimak Budala...
Onaj faul sekundu pred istek napada Olimije, moze da napravi samo totalni budak...
Zasluzen poraz i gorak ukus posle ove utakmice...

:D Al' se nauživasmo.
Dobro, izgubili smo jer nismo bili uopšte u ovoj utakmici, možemo da živimo s time, više mi je žao što su se one kretenčine poput Jeretina i Tompsona iživljavali nad nama, al' ko ih 'ebe. Dobro, ovaj Tompson nije kreten koliko je naloženi crnja sa NBA fazonima. :D A ovi mogu da zakažu još jedan fajnal for u Ljubljani pa da onda vidimo, nek se teraju. Imali smo priliku da u sredu preuzmemo drugo mesto, samo radi prestiža, al' dobro, pobeda u sredu od +20 bi oprala ovo. Naravno, to neće biti nimalo lako, al' ajde, sad će morati da se dokazuju posle ovog lađenja jaja.

....кога боли ...за ?
Перу или победу ?
Зар није лепше бити други него трећи ?
А наравно,колико год не волели лигу,ваљда када већ играмо-најлепше је
побеђивати :)

kad postujes u 4 i 21 ujutru nije ni cudo sto ostanes nedorecen :cool: na utakmicu sam mislio.

a onda sad citam postove, vidim pesimistin link, ukapiram da sam zaboravio na utakmicu i strasno se iznerviram sto nisam gledao. :evil:

a onda procitam dalje postove i bude mi lakse. :mrgreen:

p.s. naravno, kad vec ucestvujes u nekom takmicenju, bolje pobedjivati no gubiti, bolje biti 2. nego 3.

Poslednja izmena:
evo ga opet ovaj :

Jovanović: ''Nismo ispoštovali dogovor''

koji je ovo vec put ove godine ?

ebote, k`o da predvodi skupinu debila koji nisu u stanju da zapamte kad im se kaze nekoliko stvari. ili, kao da su mu doveli 12 ljudi sa ulice, koji ne treniraju kosarku od svoje sedme godine, pa se zbune i zaborave. ili trenira gomilu sa neebavajucim stavom koji nekad `oce, a nekad ih boli racq.

ako vec 10-ti put ove god nisate ispostovali dogovor, `ajde da vidimo; ko ? zasto ? kako ? sta preduzimas da ne bude 11 put ? `oces da kaznis nekog...

hehe, vlada je za mene streptomicin. on bre ove izjave daje samo da bi mene nervirao. :think:

Vladine izjave ni ne moraš čitati jer su to ili opšta mesta koja se kažu reda radi, ili ti detaljno proanalizira ono što si video na terenu. Tako da...
A što se tiče kažnjavanja, mislim da će tu Danilović imati glavnu reč. :lol: Mislim, ovo je onaj trenutak kad uđeš u svlačionicu i na'ebeš se ljudima svega i svačega i odrežeš im pola mesečne plate zbog nezalaganja. Mi da smo odigrali samo pola onoga što možemo, sad ne bismo opet kalkulisali šta nam treba za treće mesto.

Vladine izjave ni ne moraš čitati jer su to ili opšta mesta koja se kažu reda radi, ili ti detaljno proanalizira ono što si video na terenu. Tako da...
A što se tiče kažnjavanja, mislim da će tu Danilović imati glavnu reč. :lol: Mislim, ovo je onaj trenutak kad uđeš u svlačionicu i na'ebeš se ljudima svega i svačega i odrežeš im pola mesečne plate zbog nezalaganja. Mi da smo odigrali samo pola onoga što možemo, sad ne bismo opet kalkulisali šta nam treba za treće mesto.

a verovatno kasnimo sa isplatom 3 "stipendije" :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back