KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Вести...

Džejms debituje protiv Širokog
Specijalizovani sajt kosarka.rs objavljuje da je FIBA donela odluku po kojoj Dominik Džejms može u Partizan mt:s uz simbolično obeštećenje.
Američki plejmejker, dosadašnji član Arisa, tako će konačno moći da potpiše ugovor sa crno-belima, kojima se na treninzima priključio sredinom prošle nedelje.
Dominik Džejms (25 godina, 180 cm) „preskočiće” i subotnju utakmicu 19. kola ABA lige protiv Zlatoroga, a predstaviće se publici sledećeg petka u meču protiv Širokog.

Jovanović: "Oprezno protiv Laškog"

zoki: VJ prestani sa glupim izjavama

" Košarkaši ( raspale prim. zokija ) Cibone ubedljivo su savladali Laško rezultatom 80 :44 "... ovakve utakmice je vujosevic igrao bez marica i robertsa, a ekipu bi vodio njegov asistent a sadasnji trener VJ.

inace, ovaj o kome ne znam nista, samo imam osecaj da je teski indijanac je stigao:

" Peripetije oko prelaska Dominika Džejmsa u Partizan konačno su privedene kraju.

Dvadesetpetogodišnji plejmejker u ponedeljak će potpisati ugovor sa crno-belima. "

Poslednja izmena:
***, kao da cekamo novog Dzordana, a ne nekog zakrzljalog pleja iz raspalog Arisa :roll:

Kada te bog kazni da ti 2 meseca plejmejkere glume Bozic i Jaramaz, onda ti svasta izgleda kao dar sa neba.

Bitno je da su iz kluba zvali sos i Tegeltiju, da ga iskritikuju zbog konstatacije da se u Partizanu moze nesto menjati, pri cemu je onako izmedju redova aludirao na cenjenog nam strucnjaka. Koji se naravno odmah pozalio sefovima i reakcija je usledila. Strucnjaka niko ne sme da dira. Mnogo je osetljiv na kritiku.

Kada te bog kazni da ti 2 meseca plejmejkere glume Bozic i Jaramaz, onda ti svasta izgleda kao dar sa neba.

Bitno je da su iz kluba zvali sos i Tegeltiju, da ga iskritikuju zbog konstatacije da se u Partizanu moze nesto menjati, pri cemu je onako izmedju redova aludirao na cenjenog nam strucnjaka. Koji se naravno odmah pozalio sefovima i reakcija je usledila. Strucnjaka niko ne sme da dira. Mnogo je osetljiv na kritiku.

Da ne pocnu da banuju po forumu zbog kritike strucnjaka?

Да,да ...јаки аргументи су у питању...
Прошла сезона 3/3 реалних очекивања...
Ова за сада не баш сјајна,али није ни за "сечу глава"...
Видећемо...
Иначе када нам се "врати" овај дечко (који мислим да је сасвим исправно је позајмљен ових пар месеци...)
http://www.kosarka24.com/vesti/1a-liga-srbije/vesti/7938-kls-nenad-miljenovi-mvp-kola

Nadam se da će Vlada da pogleda kako su limeni igrali sad protiv "strašnog" CSKA, ovaj, Radničkog. Koji je drugi put posle nas pokazao mentalitet provincijskog kluba, koji je lud samo kad nije favorit i kad igra protiv Partizana.
Kad smo već o cenzuri uprave KKP, nadam se i da će onaj novinar koji je "provalio" kako Pera vodi Vladine tajmaute provaliti i kako Mutin pomoćnik drži tajmaute pored živog Mute. :lol:

Odlična utakmica večeras, Vlada je svima dao dvocifrenu minutažu a to su najbolje iskoristili Anđušić (očekivano) i Bogdanović, dok je Bertans bio očajan - nadajmo se da je u pitanju loše veče mada nije tako izgledalo. Na kraju 40 razlike, lepa priprema za kup.

U proslavi je učestvovao i mali crnja (čuknem ga uglavu :)), koji je delovao oduševljen svojim novim okruženjem.

Poslednja izmena:
Vlada je car i kralj, što bi rekao Dule, najperspektivniji mladi trener Evrope, samo što to pljuvači ne vide. ;)

Ne znam jel' neko gledao na Areni prenos, nažalost, nije bilo Edina nego neki ludak, bokte, de su ga iskopali, tip je ladno šuteve sa visokim lukom zvao "airball"... "eeevo ulazi u koš ovaj erbol Pere Božića". :lol:

Što se Bertansa tiče, nije bio očajan generalno samo zato što mu nije ušlo 5 lopti. Bilo ga je svuda, podsetio me malo na Jana svojom brzinom i dugim rukama. Taj atleticizam nam žestoko fali. Ovaj novi niger jeste nizak, ali skače ko nenormalan, nadam se da je i agresivan isto toliko.

Poslednja izmena:
Vlada je car i kralj, što bi rekao Dule, najperspektivniji mladi trener Evrope, samo što to pljuvači ne vide. ;)

Ne znam jel' neko gledao na Areni prenos, nažalost, nije bilo Edina nego neki ludak, bokte, de su ga iskopali, tip je ladno šuteve sa visokim lukom zvao "airball"... "eeevo ulazi u koš ovaj erbol Pere Božića". :lol:

Što se Bertansa tiče, nije bio očajan generalno samo zato što mu nije ušlo 5 lopti. Bilo ga je svuda, podsetio me malo na Jana svojom brzinom i dugim rukama. Taj atleticizam nam žestoko fali. Ovaj novi niger jeste nizak, ali skače ko nenormalan, nadam se da je i agresivan isto toliko.

:rotf::rotf::rotf::rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back