Veseli razmatra 'plan B'
Izvor. B92,
www.washingtonpost.com
Jan Veseli se definitivno vraća u Evropu ukoliko se otkaže NBA sezona, potvrdio je njegov menadžer Aleksandar Rašković.
Rašković međutim nije otkrio gde bi Veseli igrao iako je Čeh nedavno izjavio da postoji mogućnost da ponovo zaigra za Partizan.
“Proučavamo situaciju, videćemo u narednih sedam dana. Napravićemo plan B ukoliko se otkaže kompletna NBA sezona”, napisao je Rašković u elektronskom pismu koje je poslao ‘Vašington postu’.
Međutim, menadžer Veselog je siguran da će njegov klijent igrati u Evropi u slučaju otkazivanja NBA sezone.
“Gde će igrati? Ne znam, videćemo.”
Čeh je i dalje zvanično igrač Partizana dok ne potpiše za Vašington. Takođe, bez dozvole Partizana Veseli ne može da trenira sa nijednim timom u Evropi.
“Ostao sam prošle sezone u Partizanu da bih igrao i spremio se za NBA, ali sada samo treniram i čekam kraj lokauta. Razočaran sam zbog toga”, rekao je Čeh koji je mesec dana proveo sa trenerom Robom Meklanaganom.
“Fokus je bio na mom šutu, driblingu, trčanju i na dizanju tegova. Kuliram, treniram i dosađujem se jer ne igram. Ja volim da igram utakmice”, dodao je Veseli.