KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veseli razmatra 'plan B'
Izvor. B92, www.washingtonpost.com

Jan Veseli se definitivno vraća u Evropu ukoliko se otkaže NBA sezona, potvrdio je njegov menadžer Aleksandar Rašković.

Rašković međutim nije otkrio gde bi Veseli igrao iako je Čeh nedavno izjavio da postoji mogućnost da ponovo zaigra za Partizan.

“Proučavamo situaciju, videćemo u narednih sedam dana. Napravićemo plan B ukoliko se otkaže kompletna NBA sezona”, napisao je Rašković u elektronskom pismu koje je poslao ‘Vašington postu’.

Međutim, menadžer Veselog je siguran da će njegov klijent igrati u Evropi u slučaju otkazivanja NBA sezone.

“Gde će igrati? Ne znam, videćemo.”

Čeh je i dalje zvanično igrač Partizana dok ne potpiše za Vašington. Takođe, bez dozvole Partizana Veseli ne može da trenira sa nijednim timom u Evropi.

“Ostao sam prošle sezone u Partizanu da bih igrao i spremio se za NBA, ali sada samo treniram i čekam kraj lokauta. Razočaran sam zbog toga”, rekao je Čeh koji je mesec dana proveo sa trenerom Robom Meklanaganom.

“Fokus je bio na mom šutu, driblingu, trčanju i na dizanju tegova. Kuliram, treniram i dosađujem se jer ne igram. Ja volim da igram utakmice”, dodao je Veseli.

Ako se Veseljko stvarno vrati, pa mi cemo imati po 50 skokova na svakoj tekmi :mrgreen:
MNOGO SMO JAKI, ****** MNOGO SMO JAKI

Poslednja izmena:
u jaka stvar, pa bila je i jedna tekma u gostima protiv Makabija gde su oni protiv nas u prvoj četvrtini dali fazon isto tako 5,6 poena, nešto smešno, ne sećam se :)

Jeste to istina, ali....
Da li postoji neko u hali ko je manje zasluzan za pobedu Partizana sinoc od Jovanovica?Iz ovoga izuzimam samo navijace Armanija.......
Pre utakmice Jovanovic je govorio, kako treba biti egal utakmica do pred kraj meca da bi pokusali da dobiju.U trecoj cetvrtini bilo je -21.
On ih je to namerno pustio na 20 razlike , pa da ih posle ponizi?:rotf::rotf::rotf:
Dok su igrali oni koje je Jovanovic forsirao, Partizan je bio u bunaru, a kad su usli oni koji su morali, zbog pet faulova ostalih, Partizan je stigao i prestigao protivnika.
Jedna svakako fantasticna pobeda, kojoj je najvise doprineo sam Skariolo, seckajuci sopstvenu ekipu i dovodeci ih u kontra ritam, sa mislju da je utakmica gotova.
A onda posle toga naravno Kecman, Andjusic,Pekovic i ostali...........

Jeste to istina, ali....
Da li postoji neko u hali ko je manje zasluzan za pobedu Partizana sinoc od Jovanovica?Iz ovoga izuzimam samo navijace Armanija.......
Pre utakmice Jovanovic je govorio, kako treba biti egal utakmica do pred kraj meca da bi pokusali da dobiju.U trecoj cetvrtini bilo je -21.
On ih je to namerno pustio na 20 razlike , pa da ih posle ponizi?:rotf::rotf::rotf:
Dok su igrali oni koje je Jovanovic forsirao, Partizan je bio u bunaru, a kad su usli oni koji su morali, zbog pet faulova ostalih, Partizan je stigao i prestigao protivnika.
Jedna svakako fantasticna pobeda, kojoj je najvise doprineo sam Skariolo, seckajuci sopstvenu ekipu i dovodeci ih u kontra ritam, sa mislju da je utakmica gotova.

Pa choke klasican. To je ono kada se pogubis, useres i pocnes da razmisljas vise nego sto treba (tada atmosfera na tribinama postaje jako, jako bitna). I za to je naravno trener najveci krivac, Skariolo je debil. Podseca me na Mancinija u fudbalu.

Jeste to istina, ali....

Vlada je surov tip :mrgreen:

Da, uvek će neko drugi biti zaslužan, samo Vlada nikad neće.
Samo čekam da, ako slučajno uđemo u Top16, izjaviš kako smo imali preslabu grupu i premoćan sastav. :lol:

Utakmica je očigledno odlično pripremljena, što se videlo u prvoj četvrtini, posle koje je moglo biti opušteno 10:20 najmanje u našu korist, ali verovatno je Vladina greška što otvoreni šutevi neće u koš? Loše stvari u pripremi su počele malo kasnije da isplivavaju, kada su izvršili pritisak spolja na nas, to jeste Vladina greška, što nije imao spreman odgovor. Uopšte nije istina da je on forsirao te koje je forsirao, ti su prosto morali da igraju. Već sam pominjao, da neće možda zeleni i slabi Anđušić i stariji Kecman da jure u odbrani 30min Galinarija, Nikolasa, Manćinelija i Herstona, uprkos tome što su imali rešenja za napad? Herston je u uvodnim minutima zadnje četvrtine objasnio zašto Anđušić teško može više od 10min da skrpi u EL. Oni koji su ispali zbog ličnih grešaka su morali tu da budu, jedino je bio loš Vladin tajming, jer je Anđušić možda mogao ranije da proba, a Kecman je morao ući pre pete lične Lučića. Ti "forsirani" igrači su zajedno sa ostalima sveli individualno moćan sastav na 65 poena. Cenu tog trošenja su platili u napadu. To je sve.

Poslednja izmena:
Очигледно да овде има "стручњака" који не читају то што напишу !
Или имају баш краткотрајно памћење...
Тако се догоди да је играч : балван или матор или ...
а после једне добре утакмице је геније,цар...
Како то ?
Имамо добар тим (али буквално сад немамо "рупу" у тиму,) имамо солидног тренера (са манама и врлинама)
који има ДОБРЕ резултате...Шта вам је мало незадовољници ? Мислите да можемо (МОРАМО ???)
да бијемо све са 20+ разлике као ЦСКА ?
П.С Ја сам ВЕРНИ навијач Партизана ,нисам стручњак .
И да,најлепше је бити навијач Партизана ! Јесте кошта живце,али је брате ...екстра !

Ne valja jedino što ne postoji plan B u odnosu na ono što inače igramo. Razumem da je ekipa totalno umorna, istrošena fizički i psihički, da je utakmica spremljena iz autobusa maltene, da ima igrača koji su neko vreme u bunaru, ali Jaramaz, Raduljica, Katić, Anđušić, Đekić, pa i Božić, ali i Milisav i Luče koji se jako troše i nisu u formi ... morali su ovo da iznesu. Naravno, nisu ni samo oni krivi, utakmica totalno nespremljena.

Neka, dobro dođe za malo spuštanja na zemlju. Sad moraju opet da se dokazuju u sledećoj utakmici. :D

To je bilo jako loše. Em smo možda još i gore prošli tako, sa njima bez ritma (ako možemo pričati o ikakvom ritmu ekipe u ovoj utakmici), pošto su oni tada počeli još da budže razliku, em' je pokazao da ne veruje onim koji su igrali tri četvrtine. A ne bi bio prvi put da Milisav, Raško, Lučić, Jaramaz, Pera i Kecman dobijaju užasno odigrane utakmice u finišu, mislim da smo tako dobili pola utakmica prve polovine ove godine.

Al' ono što je igrao Luče je ... fejspalm. Dečko se borio ko manijak, nabudžio je index da izgleda kao da je odigrao jednu normalnu partiju, al' on kao da je video troduplo, zicer ne može da ubode, svom igraču ne može da doda. Ja bik njega na antidoping, da nije nešto nasledio od Gista? :D

Poslednja izmena:
ne znam sta je sa luchicem... mozda ima veze sa ovim sto cu napisati u nastavku...

citam sad izjavu vj i moram da kazem: vlado, ebala te agresivna odbrana u utakmici protiv slovenacke pivare 40 sati posle ozbiljne evroligaske utakmice. ovo su morali da igraju samo rasterecenim napadom, da probaju neki igraci da se raspucaju, da se proba neka varijanta itd.

praviti pritisak na igrace u ovako nebitnoj utakmici, u situaciji kad vec nose 100 kila pritiska na ledjima ( kad igras u partizanu to ti je dato ) je glupo i kontraproduktivno.

poludecu vise od nase kontrolisane skole kosarke. msm, nije da ja volim divljanje, ali nije uvek smrt za vratom da se mora ispuniti svaki ebeni sablon. ali ne vredi svi nasi veliki treneri, osim karija, su totalni kontrol freakovi, koji kad vide igraca da ispoljava naznaku slobode u igri, posalju ga na klupu, a zatim u svlacionici verovatno padne bicevanje.

Знао сам да ће да дође једна оваква утакмица у којој изгубиш а не би смео.
Биће вероватно још таквих,надам се само што мање.
Има реалних оправдања мислим ово "одмарање" Пек-Лоа,не играње Мачвана
истрошеност после Арманија...
...али не сме се изгубити од тима који има 0-7 и то са 10 разлике...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back