KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
POBEDA!!! :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet:
Kecman se po*****o po faci Galinariju :mafijas: mrs indijancino nazad u NBA :mrgreen:
da je Andjusic pogodio onu trojku u tranziciji bio bi Dzordan, ovako ce jos malo morati da saceka :lol:
ne mogu da verujem da su momci preokrenuli :lol: ovo je nesto novo, nije se desilo od kada nas Vlada vodi
svaka cast :klap: :klap: :klap:
evo malo i statistike
http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=55
Pekovic i Macvan sjajni :worth: :worth: :worth: na kraju smo jos imali i bolji sut za 3 od Italijana :lol:
B R A V O P A R T I Z A N E B R A V O
:super::super::super::super::super::super:

Ovom coveku sliku da uramimo:

dusan_kecman.jpg

:worth::worth::worth:

Covek je bio kljucan igrac i za cukanje Reala, i za ove zabare...
Neverovatno koliko je to inteligentan igrac i kako zna da iz senke bljesne...
Svaka cast i ostalim momcima, jer ovo je rezultat i preokret za Riplija...

ja imam, bezobrazan si non stop... smiri se ili pali !

to sto si stara kuka ne daje ti za pravo da seles non stop. :rtfm:
Ajde šta se primaš, i mene muči što mi dirate Vladu, ne samo ovde, pa se ne primam toliko. Samo malo pod'ebavam kad mi se ukaže prilika. Sve je to sportski.
Ču, ja bezobrazan, a vamo mi mažete Vladu gomnima bez po blama.:rtfm:
Vladooo.:worth:

Kako je Vlada danas umrtvio i uspavao protivnika, a onda majstorski uveo Kecmana, Anđušića, rekao Lou, sad razigravaj, ubismo ih. :lol:

ajmo sad analiza... kako upm analizirati ovo cudo od veceras ?

ekipno, u prvoj 1/4 se videlo da smo jasno bolji od ovih. moje uverenje da zabari i kosarka se ne slazu bas najbolje dolazi do izrazaja.

pekovic, macvan, kecman andjusa :worth: jjbga nista nije bolje od kvaliteta. izvini kec za prozivke, majstore. :ok:

onda, na svetlo izlaze sve nase slabosti: hajde da ne kazem los ( mada to mislim ) trener, hajde da kazem neiskusan, uvesti andjusu 33 sec pre kraja prvog poluvremena, dati mu minute samo zato sto su ludi miljojko i cakar exitovali sa 5 penala... da je ludi miljojhko bio u mogucnosti ovo bi se veceras zavrsilo sa - 15 za partizan, kao sto smo i zasluzili. htedoh ponoviti izjavu jendne partizanove legende o njemu, ali odustadoh, nijedan igrac partizana ne sme da se vredja. cakar je dobar igrac, bice od njega koristi, ali mora biti kontrolisan, njegov doprinos mora biti, onaj cuveni, neprimetan, 10-ak poJena, 7 skokova, 3 ukradene lopte i NAJVAZNIJE, daj bre naucite ga da da pas a da ne otvori kontru.

lou je dobar covek i ima dobar sut od table. ja u to stvarno verujem i smatram da mu treba dati otkaz.

lucha, moja najveca mlada nada srpske kosarke je poceo da fula, nadam se da ce se brzo vratiti u ritam, jer mi za njega vaze druga merila u odnosu na cakarevica ( dobrog klupskog igraca ) od njega ocekujem ( nadam se ) da postane nova srpska zvezda evropske kosarke.

za kraj: takmicarski sjajan rezultat, verovatno prelomna pobeda, NAPRED PARTIZAN ! IDEMO DALJE !

Ajde šta se primaš, i mene muči što mi dirate Vladu, ne samo ovde, pa se ne primam toliko. Samo malo pod'ebavam kad mi se ukaže prilika. Sve je to sportski.
Ču, ja bezobrazan, a vamo mi mažete Vladu gomnima bez po blama.:rtfm:
Vladooo.:worth:

Kako je Vlada danas umrtvio i uspavao protivnika, a onda majstorski uveo Kecmana, Anđušića, rekao Lou, sad razigravaj, ubismo ih. :lol:

ebi ga sad, ako si pratio prosle godine ja sam bio jedan od glavnih njegovih branitelja ( doduse posle otkaza duletu, najvise iz straha da bi se debeli mogao vratiti ). i celu proslu sezonu nemam nijednu zamerku na njegov rad. medjutim, kako vodi ekipu ove godine nimalo mi se ne svidja: vec 100 puta pominjana energija, nedobijanje tehnickih ( kad treba ) i NAJVAZNIJE, lose koriscenje jaramaza i pogotovo andjuse... ovaj njegov sistem: ajde mali, uleti, imas 1 min 37 sec da sutnes 3 trojke, al` da pogodis 2 je recept za upropascavanje igraca. obaska sto i timu steti...

Brate, Vlada je drugačiji karakter od Duleta. To što je Dule dobijao tehničke ne znači da svako mora da ih dobija. Energija je prisutna, ali ne može svako da je kanališe. Posebno ne još uvek zelen i mlad trener, u poređenju sa iskusnim trenerom kome je psihologija i motivacija specijalnost. A Evroliga zaista nije mesto za nabijanje minutaže Jaramazu i Anđušiću. Tu je otprilike svaka sekunda važna, kao i skoro svaki potez. Kao što rekoh, Anđušić je još mlad i slab, a igramo protiv strašnih bekova, on kao prvo ne može odbranu da igra na njima. Jedva igraju i ostali, agilniji i jači igrači poput Milisava. Anđušić super koristi ovo malo što dobije, uđe i opali, tako i treba.

Ako misliš na izjavu Grbovića o Milisavu, moram te obavestiti da je Grba korigovao stav i proglasio Milisava i Lučeta za košarkaše od kojih će reprezentacija narednih godina profitirati. Molim lepo. :lol:

Vidim da mnogi na raznim mestima pljuju Milisava, Čakarevića i Lučića. Jeste, statistički učinak i učinak u napadu im je bio užasan. Ali obratite pažnju na to koga oni čuvaju, vidite kako su igrali Galinari i Manćineli, kako su to dominantne i jake trojke. Njih trojica su se u prethodne dve utakmice užasno trošili jureći za svom tom stokom od rudija galinarija i ostalih, zato je trpeo i napad. A i žestoko su stisli našu spoljnu liniju i držali je na kratkom povocu pola utakmice. Tako da, lakše malo. Bilo je komentara kako smo dobili utakmicu jer su oni izašli iz igre. Nije istina, dobili smo jer su igrači verovali u preokret a imali su protiv sebe individualno moćnu, ali indijansku ekipu sa pacerom od trenera i bez ikakvog sistema, ekipu koja se raspala iz jednog naleta ne umejući da stane na loptu kad je voda došla do ušiju i odigra nešto smisleno.

I da, moram da primetim da je Raduljica shvatio da treba da se ugleda na Pekovića. Ošišao se na ćelavo.

Poslednja izmena:
cinjenica je da bi veceras sa prikazanim od ozbiljne, organizovane ekipe fulao 20 ( 30 ) +.

ludi zemljak nema kvalitet, to je to i sve preko i oko toga je zaobilazenje te cinjenice.

vraticu vas opet na cinjenicu da: tripkovic sedi na tribinama unikahinih utakmica a rasic je valjda u jjbnom ljetuvasu. uporedite njih dvojicu sa miljojkom.

opet, najveca i najvaznija stvar u vezi partizanovog izbora igraca je sto bira dobre ljude. moje misljenje o svim igracima partizana ( osim kurte ) je da su to dobri ljudi, ali jjbgi i lou je dobar covek al` nema veze sa kosarkom :mrgreen:

P.S. dao repa keeper-u uz komentar: pisi duze komentare, ovi kraci su delovali cinicno sto mi je pritiskalo dugmice in a bad way.

SO, IT`S ALL GOOD.

razlog zasto kk partizan jeste to sto jeste, je zato sto svi mi koji tamo radimo/volimo ga, to cinimo punim i dobrim srcem. nema puno dobrih stvari u sEUrbiji.... mi svi koji cinimo kk partizan smo jedna od njih...

Poslednja izmena:
Bez starca nema udarca ... Dule Kecman !!!
Neverovatna pobeda, u koju sam prestao da verujem još na poluvremenu.Svaka čast Duletu, naravno Pekoviću, Mačvanu, malom Anđušiću ,ovo su utakmice o kojima se priča ...
Na drugoj strani, katastrofalna igra 'dobrog čoveka' Loua ,Čakarevića ,Milosavljevića, Lučića ... u preokret sam poverovao tek kad su ispali zbog ličnih. Verujem da trener na osnovu sinoćne utakmice ,može i da izvede određene zaključke i da mnogo više prostora Anđušiću i da batali to forsiranje izbezumljenog i do zla boga lošeg Milosavljevića koji je ,verujem, dojadio svima. Lučić ,umesto da ovo bude njegova sezona, nezaustavljivo i sve više pada, Raduljica ... bez komentara.O anemičnom treneru drugi put, čovek kao da se trudi da pokaže da je bezidejan ,mislim da bi jedna Marina Maljković sa ovim timom ušla u Top8. Uz put, svaka čast našim damama na pobedi.

Poslednja izmena:
Vidim ovde se povele neke rasprave o onom trojcu Partizana, pa reko da i ja bacim par crtica.

Lučić je slabija verzija Kešelja. Mislim na fiziku. Ima bolji ulaz od njega ali ne i ono što je najvažnije- šut.
Milisav je gabaritan i ima konstituciju jedne četvorke. Bek mora biti brz, okretan, a on je sa svojom konstitucijom spor u napadu, a za odbranu se snalazi, jer zna da je igra i fizički je spreman.
Od Čakara najviše očekujem.Odbranu već sada igra na najvišem nivou u Partizanu.Nisam mnogo očekivao od njega kada je došao jer je delovao nekako smušeno, ali sada vidim da je kvalitet.

"Nije mi jasno kako smo izgubili. Ovo je drugi put da mi se dešava da dobijenu utakmicu gubim protiv Partizana. Prvi put je to bilo u finalu jadranske lige kada je Kecman pogodio onu nemoguću trojku, a sada je opet bio jedan od najzaslužnijih za pobedu zbog velikog iskustva koje podiže igru crno-belih", rekao je Radošević posle meča.

muceni Leon, Kecman ga opet kecao :lol:
Omar je vec u toj fazi da se usere na sam pomen Parizana :mrgreen:

Vidim ovde se povele neke rasprave o onom trojcu Partizana, pa reko da i ja bacim par crtica.

Lučić je slabija verzija Kešelja. Mislim na fiziku. Ima bolji ulaz od njega ali ne i ono što je najvažnije- šut.
Milisav je gabaritan i ima konstituciju jedne četvorke. Bek mora biti brz, okretan, a on je sa svojom konstitucijom spor u napadu, a za odbranu se snalazi, jer zna da je igra i fizički je spreman.
Od Čakara najviše očekujem.Odbranu već sada igra na najvišem nivou u Partizanu.Nisam mnogo očekivao od njega kada je došao jer je delovao nekako smušeno, ali sada vidim da je kvalitet.

Pa to da je sut u modernoj kosarci vazniji od ulaza, nemoj ovde da pricas, nego pricaj onima u Americi. Na NBA draftu klasicni suteri od pre 20-30 godina nemaju vise sta da traze, osim ako nisu neki novi Redzi Mileri.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back