The Good Rebel
Domaćin
- Poruka
- 3.458
Slazem se sa svim sto si napisao,ali i ti moras da shvatis da ima i nas iz unutrasnjosti,koji ne mozemo tako cesto da dolazimo u Pionir i na JNA.Svako ima neki svoj nacin ispoljavanja navijacke strasti,koliko god je u mogucnosti
pa i ja sam iz unutrasnjosti i naravno da ne mogu da idem na sve utakmice, ali to ne menja cinjenicu da bismo i ti i ja isli na svaku utakmicu kad bismo ziveli u BG-u...uostalom, to je potpuno nebitno, nisam o tome govorio...
Gresis. Nemam utisak da je bilo ko hteo da predstaviti sebe kao veceg, boljeg, vernijeg navijaca/simpatizera Partizana. Konstruktivna kritika je uvek dobrodosla, ali ti pomenuti komentari uglavnom glase "ovaj nema pojma", "ko je njega doveo?" i slicne gluposti. Znaci samo klasicno pljuvanje, nista konkretno niti konstruktivno. Ti isti bi bili oni koji bi dizali sve igrace do nebesa, da smo kojim slucajem dobili tu Olimpiju sa pola kosa, bez obzira kakva je igra bila. Veruj mi da je tako. To su sitne duse, koje se k*rce nakon svake pobede, kao da smo osvojili EL, i koji pljuju najgore posle svakog poraza, kao da se igraci nisu trudili, kao da ne vrede taj dres koji nose.
Ja sam u navijackoj penziji, a pratio sam Partizan kako po Srbiji, tako i po celoj Evropi. Ne smatram se zbog toga vecim, boljim, vernijim od bilo koga. Ja sam tu ljubav dao rado i zato sto sam to zeleo, a ne da bih dokazao ovom ili onom koliko volim Partizan.![]()
nemoj ti meni da pricas o tim ''sitnim dusama'', ja takve gledam po ceo dan, i utroba mi se prevrce od njih...ono sto hocu da kazem je da takvih ovde nema, i ne znam cemu onda uopste spominjanje takvih, osim ako se ne radi o onome sto sam rekao u poslednjoj recenici svog prethodnog posta...
U principu se slazem, ali opet kazem, Lafajetu treba dati do znanja da ovde dolazi tim ispred svega. Greske koje on pravi se po meni potpuno razlikuju od promasenih bacanja Veselog ili Klobucareve ne-hrabrosti da sutne za tri.
davao sam samo banalne primere, to je vec sasvim druga prica...

uz koš razliku -60