zokiloki
Domaćin
- Poruka
- 3.603
jedva cekam pocetak sezone EL u pioniru i uzivanje u zaista pravom prazniku sporta !
NAPRED ( nenastimovani ) PARTIZAN ! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

PARTIZANE BRAVO BRAVO!!!!
Onog Lafajeta, da mogu, bih poslao kuci ovog momenta! alavstina jedna!

Vlada sjebo ruku tukuci Lafajeta a ovaj i dalje zajebava![]()
Na sledecu tekmu ima da dodje na stakama 
On i mali Mitrovic su naslednici Ubice u dresu Partizana.
)

zao mi sto je Klobucar uzeo i ono malo minutaze koju je dobijao Mitrovic, propasce decko
p.s. zao mi sto je Klobucar uzeo i ono malo minutaze koju je dobijao Mitrovic, propasce decko![]()

prosle god mi je bilo cudno da je dule odlucio da " zakopa " lucica , drago mi je da ga je vlada izvukao iz rupe , bice to novi veliki igrac napravljen u partizanu . peru bozica bih sto pre da vidim kao pomocnog trenera ( i glavnog u buducnosti ) , ovako legenda partizana samo koci razvoj mitrovica . bo je stvarno ( pre svega neverovatnom energijom koju je pokazivao svuda na terenu , i protiv borca iz cacka ) postavio visok , visok standard sa buduce amere . ovaj lafayet je dosta slabiji , a dali ce moci da zavrsava posao , videcemo kad se uklopi u potpunosti . za sada divlja . ovaj simpaticni dzin dzavai nas za sada drzi a od klobucara ( vec nekoliko utakmica ) sam ocekivao vise . 
Brcici i kosa u tom stilu. Ali zato ima sut vrhunski.Vidim ja da si ti u euforiji![]()
izgleda da sam bioJeste li provalili onog njihovog levorukog beka, Amerikanca, sto fura fazon osamdesetih?Brcici i kosa u tom stilu. Ali zato ima sut vrhunski.
taj nas je ukopao pogađao je sve živo...
opet pominje se mogucnost da u naredna dva tri dana Jerrells bude prikljucen timu ali videcemo

Ja ne bih uopste rekao da je Lafajet lose odigrao.cak mislim da ce puno puno meceva ove sezone dobiti svojim sutem......vidi se da ima izradjen sut, i smao je pitanje vremena kada ce se uklopiti sa ekipom........

j b s sportski aspekt i sve sto ima sa njim , bitne su pare i nista drugo .