KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DULE KECMAN I DALJE VLADA PIONIROM!!!!! :worth:
malo na gurku, ali zasluzena pobeda izborena s mnogo truda i utrosene energije :super: PARTIZANE BRAVO BRAVO!!!!
Debeljko jako dobar, Kecman sjajan, Vesljko koristi svoju atletiku maksimalno, ali mora malo i mozak da ukljuci, Dragance jos uvek neiskusan i nezreo, Lafajet divlja u napadu, ali u odbrani vrlo dobar, Pera onako, Lucic ima sjajne fizikalije, to treba iskoristiti, Rasko i Klobucar solidni, Djele jos uvek pogubljen
zao mi sto je Klobucar uzeo i ono malo minutaze koju je dobijao Mitrovic, propasce decko :(

Onog Lafajeta, da mogu, bih poslao kuci ovog momenta! alavstina jedna!

Vlada sjebo ruku tukuci Lafajeta a ovaj i dalje zajebava :lol:

p.s. zao mi sto je Klobucar uzeo i ono malo minutaze koju je dobijao Mitrovic, propasce decko :(

Lafajet mnogo voli da vadi loptu iz govana i da sutira iz jos vecih. Na kraju su krenuli da ga seru sutevi ali nece tako uvek biti. Treba Vlada jos da mu lupa samare, sve dok se ne opameti.

Dzavai me odusevio. Najsmesnije mi je bilo kad se zaleteo neki igrac Partizana (zaboravio sam ko) da proslavi prsa o prsa kos, a on se samo odbi od Dzave :hahaha:

Vlada sjebo ruku tukuci Lafajeta a ovaj i dalje zajebava :lol:

:hahaha: Na sledecu tekmu ima da dodje na stakama :hahaha::mrgreen:
Inace,Lucic-muda do poda :worth: On i mali Mitrovic su naslednici Ubice u dresu Partizana.
"Trupac" definitivno najzajbaniji nas igrac,mada smo ga malo koristili u napadu,koliko smo mogli.Sut za 3 mora da se popravi podhitno!
Veseli nikako da nadje formu iz prosle sezone,Kecman profesorski odigrao(ono sto je Krstaja u fudbalu,"Kec" je u basketu:lol:)
"Janez" je sasvim solidno pojacanje,sasvim solidan bekcic.Falio nam je tako brz i eksplozivan bek.
Milosavljevic vrlo koristan u igri.Njegovi ofanzivni skokovi ce nam dobro doci ove sezone.
Rasko sasvim solidno resenje za rezervu "Trupcu".Tako iskusan i koristan centar,dobro ce nam doci ove sezone.
I na kraju,momak zbog koga sam hteo da polomim TV veceras.Naravno,u pitanju je Lafajet.Decko je takva sebicna sisetina,da mu dva Teodosica nisu ravna.A sto je paradoks,ovde su ga nahvalili da je kolektivan igrac :dash:
Dobro,da ga ne pljujem odmah,dacu mu neko vreme da se adaptira na basket u Evropi i sistem rada u Partizanu.
P.S.Najjaca fora na kraju prenosa: intervju sa Vladom Dragutinovicem,prolazi Mica Beric kroz kadar i iza ledja dodirne Vladu po ramenu,a ovaj se covek uspanicio,poceo da se okrece kao kazaljka na satu...:hahaha:

Ljudi, nisam u toku sto se tice dolazaka, jel dolazi neka cetvorka, ili ce nam Djekic igrati prvu??? Nije lose, mada moram da se prikljucim kritikama Lafajeta. Sto je najgore, meni on ne obecava ni u napadu. Imam osecaj da su ga oni sutevi usrali, ne izgleda mi kao neki suter.

P.S. Trojke sutiramo sve neke kamenjarke! Kao da je s deset metara!

Klobučar tek treba da se pokaže,nije odigrao ali dobro,ima vremena,tim je nov pokazaće se i on.Bio sam na utakmici,i mogu da kažem me je Dzavai baš prijatno iznenadio,kao i sve ostale koliko sam mogao da vidim.Bilo je dobro,ali mislim da može i mora to još bolje kad je u pitanju navijanje,nije kao prethodnih 3-4 godine,ali dobro...mislim da moramo bolje sa trojkama,ovo je bilo baš kilavo...

Poslednja izmena:
:worth::worth:

Znaci poceli smo da meljemo. Sta ce tek biti kada se momci jos malo bolje uigraju. Jawai me odusevio. Onakav glomazan, covek bi pomislio da se slabo krece, ali sinoc je davao koseve sa trojicom protivnickih igraca na grbaci. Lafayette dobio na sigurnosti. Pred kraj ga je malo ponela atmosfera, pa je preterao sa sutiranjem, ali sve u svemu isto odlican. Sto se "scouting"-a tice, svaka cast majstorima koji su u KK Partizan odgovorni za to. Svake sezone nadjemo adekvatne (ili jace) zamene za igrace koji napuste klub.

Gorilanje Lafayette-a i Jawai-a sa navijacima posle utakmice - neprocenjivo. :mrgreen:

p.s.: kako je igrao Olympiacos? Morao sam... :zcepanje:

Bravo momci, alal vera na igri i pobedi. Naravno da moze i bolje i ja se nadam da ce iz utakmice u utakmicu da bude bolje. Atmosfera u Pioniru fenomenalna, kao i uvek. Nadam se da ce Lafajet poceti jos bolje da igra u narednim utakmicama. Vlada se malo trgnuo, bio je zivlji sinoc, skako je pored klupe, galamio a to nam treba, to motivise igrace. Napred crno-beli!!!

sjajna i vazna pobeda ( na misice ) partizana . :ok:prosle god mi je bilo cudno da je dule odlucio da " zakopa " lucica , drago mi je da ga je vlada izvukao iz rupe , bice to novi veliki igrac napravljen u partizanu . peru bozica bih sto pre da vidim kao pomocnog trenera ( i glavnog u buducnosti ) , ovako legenda partizana samo koci razvoj mitrovica . bo je stvarno ( pre svega neverovatnom energijom koju je pokazivao svuda na terenu , i protiv borca iz cacka ) postavio visok , visok standard sa buduce amere . ovaj lafayet je dosta slabiji , a dali ce moci da zavrsava posao , videcemo kad se uklopi u potpunosti . za sada divlja . ovaj simpaticni dzin dzavai nas za sada drzi a od klobucara ( vec nekoliko utakmica ) sam ocekivao vise .

sve u svemu za sada dosta toga skripi , ali sa dolaskom gista i kad se sve sto treba " podmaze " bicemo ponovo jaki . :ok:

A dobro sad, i nije bilo klasicno dobijanje na misice. Imali smo na poluvremenu vise skokova (u napadu valjda 7-1), imali smo 3 izgubljene lopte, a oni 6. I ipak smo gubili. Ja sam svim nervoznima, a i sebi, na poluvremeu rekao "da ubacimo konacno koju trojku i ovi su gotovi". I tako je i bilo. Da smo mi kao Khimki na poluvremenu imali 50% sut za tri, vodili bi sa preko 10 razlike vec tada. Ovako je bilo guravije, nego sto je trebalo biti. Nahvalise ovaj Khimki u medijima pre utakmice kao da dolazi ne znam koliko jak protivnik, a ono nista posebno (bez da zelim da smanjim uspeh Partizana).
Maccabi ce tek pokazati gde stvarno stojimo. Ali u prolaz u TOP 16 cvrsto verujem, to je realan cilj.

partizan-himki-031.jpg

Prica mi drug (ako sam dobro razumeo):
Na SOS-u u ponedeljak Tegi rekao da je Vlada jovanovic pao niz stepenice i slomio ruku (da, da, kako da ne, kako su samo originalni)

Onda se javi neki lik i kaze kako se po gradu prica da se trener drao na Veselog i jos nekog (mislim americkog pleja) i udario rukom u sto... ostalo je istorija :)

Ja ne bih uopste rekao da je Lafajet lose odigrao.cak mislim da ce puno puno meceva ove sezone dobiti svojim sutem......vidi se da ima izradjen sut, i smao je pitanje vremena kada ce se uklopiti sa ekipom........
zar se ne secate koliko je Bo divljao kada je tek dosao u Partizan..
S tom razlikom sto se Bo zaletao u njih 5, jer nije imao sut, a Lafajet koristi svoj sut.....
Sa dobrom cetvorkom(ako se dobro uklopi u ekipu), i kako se budu uigravali, mislim da se i ove sezone moze do final4.
Jedino sto ce ovoj ekipi faliti, u odnosu na proslogodisnju je autoritet kod sudija, sa klupe.....(naravno, i Dzavai mora fizicki da bude spreman za najmanje 30 minuta, sto sada nije).

Ukoliko se gleda Lafajetova statistika iz razvojne lige procenti su mu dosta dobri i mislim da lepo gradi poziciju za sut sa distance i to bi mu moglo biti glavno oruzije , jednostavno on nema takav ulaz kao Bo prosle godine ali ima dobre asistencije videlo se to par puta , recimo ona akcija sa Kecmanom.Tek treba da udje u sistem igre i malo vise podredi timu ali definitivno nije los igrac koliko ga sada napadaju po forumima , opet pominje se mogucnost da u naredna dva tri dana Jerrells bude prikljucen timu ali videcemo.Jawai je zaista pun pogodak a ocekujem da ce to biti i Gist .Neophodno je i da se Klobucar tu prikljuci ,za sada je njegov ucinak skroman ali definitivno ovaj tim ima kvaliteta i bice sve bolji

Ja ne bih uopste rekao da je Lafajet lose odigrao.cak mislim da ce puno puno meceva ove sezone dobiti svojim sutem......vidi se da ima izradjen sut, i smao je pitanje vremena kada ce se uklopiti sa ekipom........

I ja se cudim komentarima u kojima ljudi pisu da nije odigrao nesto. Po meni je bio jedan od najboljih, a sta ce tek biti kad se jos malo uigra...

upravo videh da je prokom dobio A licencu EL . potpuno zasluzeno , najprijatnije su iznenadjenje iz god. u god. , o atmosferi kuci prica cela evropa , prosle god. F4 ... hm , cekaj , pa nisu to oni , to je partizan ... :think: j b s sportski aspekt i sve sto ima sa njim , bitne su pare i nista drugo .

P.S. kako se bre sad ubacuju klipovi sa youtube ? koja ikonica ?

htedoh da ubacim ovaj :

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back