KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre svega cestitke nasim momcima na pobedi i boljoj igru nego u prethodnim utakmicama. Kao sto je i bilo ocekivano, izuzetno teska utakmica. Cini mi se da igra ide nabolje i to raduje. Zao mi je samo da Lafajet nije prodorniji, a to nam je neophodno da imamo pleje koji probija prvu liniju i pravi brojcanu prednost, a onda dodaje pas vani na Kecmana, Milosavljevica, Veselog, Bozica, Klobucare (zavisno ko je trenutno u postavi). Centarska linija veoma dobro odradila posao (na celu sa Dzavajiem). Sve u svemu, vise nego zasluzena pobeda i nadam se da ce nase igre u nastavku sezone ici samo uzlaznom putanjom. Napred Partizan!!!

Pre svega cestitke nasim momcima na pobedi i boljoj igru nego u prethodnim utakmicama. Kao sto je i bilo ocekivano, izuzetno teska utakmica. Cini mi se da igra ide nabolje i to raduje. Zao mi je samo da Lafajet nije prodorniji, a to nam je neophodno da imamo pleje koji probija prvu liniju i pravi brojcanu prednost, a onda dodaje pas vani na Kecmana, Milosavljevica, Veselog, Bozica, Klobucare (zavisno ko je trenutno u postavi). Centarska linija veoma dobro odradila posao (na celu sa Dzavajiem). Sve u svemu, vise nego zasluzena pobeda i nadam se da ce nase igre u nastavku sezone ici samo uzlaznom putanjom. Napred Partizan!!!

j ebes prodor , zao mi je sto nema ni sut ( o/4 , 0/5 , 1/2 ) i fula odbranu :roll:

zalgiris tukao kahu :sad2:

Ovo vec lici na nesto. Evidentan je napredak, mada ima jos mnogo prostora. Pogotovo kod Lafajeta. Kad bi poravio sut, izgledalo bi to mnogo bolje. Nadam se da hoce. I drago mi je sto je Ratko dobro odigrao. I sto je izgubio, naravno. Da se zna ko je glavni. Mogao bi i ovaj Lamonika malo cesce da nam sudi. Izgleda da nam je talican.

Још то није права игра,али много озбиљније изгледа него на свим утакмицама до сада.Само је Лафајет ужасно лош,Пољаци су се враћали са +7 у игру захваљујући његовим глупостима.

Meni se i dalje ne svidja kako igramo, opet sve na silu. Sa proslogodisnjim Partizanom bi oduvali ove nizeligase sa 30 razlike.

ovaj tim ima , po meni veci potencijal od proslogodisnjeg , ako promeni keca . sa ovim cemo gubiti protiv jakih EL ekipa koje bi mogli da dobijemo sa boljim plejem .

i zaboravih : nervirao me vlada veceras , O.k. je u nekim , bolje receno vecini , situacija biti smiren i ne unositi nervozu u ekipu . ali neki put bre moras i da se proderes , da ih trgnes , malo mi nedostaje ono AJDE ( cuh ga danas na cska - olimpija ) .

Poslednja izmena:
ovaj tim ima , po meni veci potencijal od proslogodisnjeg , ako promeni keca . sa ovim cemo gubiti protiv jakih EL ekipa koje bi mogli da dobijemo sa boljim plejem .

Већи потенцијал од прошлогодишњег? Далеко од тога, али се полако поправљају и све почиње да личи на нешто.

Svi ste se uhvatili za Lafajeta,Gista,"Trupca",a niko da spomene odlicnog Milosavljevica.Decko ima 7-8 skokova po tekmi(a igra beka),vrlo je koristan u odbrani,a u napadu racionalan.Nije se jos oslobodio,ali cini mi se da je on velika perspektiva.

vise ocekujem od lucica ... nisam siguran da ce mirosavljevic ( j bm ga u prezime ovoliko ) , da preskoci tu granicu izmedju dobrog i odlicnog igraca ...

zaboravih da kazem , odlican danas !

Poslednja izmena:
Daleko od savrsenosti, ali bitno je da smo pobedili. Milosavljevic i Gist po meni najbolji. Lafayette ocajan sa sutom, nesiguran u gradnji igre, a jos vise od njega me iznerviralo masenje slobodnih bacanja od strane Veselog. Gori procenat od Sekila ima ebote. :mrgreen:
Sledeca kuci protiv Huventuda...ovaj Kahe. :lol: Kad ih je Zalgiris tukao, nije nerealno da mozemo i mi.

e ne pamtim kad mi se ovo desilo ... da mi radost zbog pobede uspe pokvariti jedan igrač ... onaj mučeni Laf, naravno :roll:
aj dobro, pizzdio sam na onog Necu i pizzdiću verovatno uvek kad ga vidim u 11, ali da mi tako neko izvuče živac k'o Lafajet sinoć... :dash:

ovo je bruka i sramota ...
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=002870&gamecode=38
šut za 2: 6/30
šut za 3: 2/18
šut za 1: 13/19

a on kao neki šuter :roll: ..... sinoć dao JEDAN poen :dash:

e ne pamtim kad mi se ovo desilo ... da mi radost zbog pobede uspe pokvariti jedan igrač ... onaj mučeni Laf, naravno :roll:
aj dobro, pizzdio sam na onog Necu i pizzdiću verovatno uvek kad ga vidim u 11, ali da mi tako neko izvuče živac k'o Lafajet sinoć... :dash:

ovo je bruka i sramota ...
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=002870&gamecode=38
šut za 2: 6/30
šut za 3: 2/18
šut za 1: 13/19

a on kao neki šuter :roll: ..... sinoć dao JEDAN poen :dash:

Polako ne vuce vise argument da mu treba dati vremena da se uigra. Ko ce cekati pola sezone? Nadam se da ce uskoro "proraditi".

konačno jedan rez iz grupe da nam ide na ruku ...
Himki - Makabi 76:78

znači, put ka 16 ide otprilike ovako ... tučemo Kahu i Žalgiris u Pioniru, ne izgubimo od Himkija više od 4, i odradimo Prokom u zadnjem kolu ...
ispada da moramo navijati za Litvance sledeće nedelje da uzmu Himkija, a ključ bi moglo biti Prokomovo spasavanje časti u šestom kolu kući protiv Rusa, jer sad im sledi berba ušiju u Izraelu i skor 0-5 za novog A licencaša :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back