Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Zezas za Prokom i A licencu? 

Da nije tuzno, bilo bi smesno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Batice,je l' to neka proverena informacija ili samo prazna spekulacija?![]()
Zezas za Prokom i A licencu?

gde gledas ??

pratio sam ovaj play to play na sajtu NLB-a, a ovo Kostino mi ne radi![]()
i ja sam pratio play to play ali zablokirao u 26. minutu...moras da skines ovaj veetle player, i da instaliras, onda ce da ti ''radi link''...

. o utakmici ce pisati novine , ja cu o lafayetu . sve vise lici da smo prvi put promasili stranca . ne da ne donosi neophodnu prednost vec obrnuto , najslabiji u spoljnoj liniji ( dobro osim klobucara ) . i ono sto je najgore ne pokazuje nikakve znake poboljsanja . mislim da je pod strasnim pritiskom neizvesnosti opstanka sto ga tera iz greske u gresku . partizan mora pod hitno da resi sta ce s` njim , da mu kazu da ostaje sigurno i da se opusti ili ( sto bi verovatno bilo bolje ) da ga menjaju sa tim dzerelsom .
za razliku od lafayeta izgleda da ima potencijala da bude istinsko pojacanje . ja sam se do zadnjeg casa nadao da cemo da vratimo brata lazmea , no dobro , mislim da ce i ovaj da zavrsi posao .
...uzas, al dobro nadam se da ce u pioniru biti trijumf 
Nervira me ova atmosfera koja se uvukla medju "simpatizerima Partizana".Citam neke komentare po sportskim sajtovima,ljudi napljuvase Vladu,napljuvase Lafajeta,Katica,kao da su im pobili celu familiju.Kako smo mi zaboravan narod...Ok,ne ide kako treba trenutno,ima problema u igri,Lafajet jeste sebicna sisetina zbog koje sam hteo da razbijem TV prosle srede,ali polako...Treba verovati u ovaj tim,koji je,cini mi se,za nijansu bolji od proslosezonskog...Sklopice se sve kockice,ali ne mogu da verujem da ima tako malodusnih ljudi,koji su u stanju da zbog jednog ili dva poraza,popisaju sve u sta su se kleli prosle sezone...Jbm ti ja takve "navijace"

Nervira me ova atmosfera koja se uvukla medju "simpatizerima Partizana".Citam neke komentare po sportskim sajtovima,ljudi napljuvase Vladu,napljuvase Lafajeta,Katica,kao da su im pobili celu familiju.Kako smo mi zaboravan narod...Ok,ne ide kako treba trenutno,ima problema u igri,Lafajet jeste sebicna sisetina zbog koje sam hteo da razbijem TV prosle srede,ali polako...Treba verovati u ovaj tim,koji je,cini mi se,za nijansu bolji od proslosezonskog...Sklopice se sve kockice,ali ne mogu da verujem da ima tako malodusnih ljudi,koji su u stanju da zbog jednog ili dva poraza,popisaju sve u sta su se kleli prosle sezone...Jbm ti ja takve "navijace"

Potpisujem. To nisu nikakvi navijaci, i rec "simpatizer" je previse za njih. Neka idu da gledaju i navijaju za Barselonu, yebala ih ona.
Za Partizan se navija i kada se gubi od vecih i manjih protivnika nego sto je Olimpija. Partizan se voli i kad se gubi i kad se pobedjuje!
Utakmicu smo izgubili bezveze, ali je meni mnogo drazi ovakav poraz u ovoj fazi sezone, nego posle kad bude bitnije. Da se povuku pouke iz ovoga i da se ne ponovi. Napred Partizan!
Pazi, ne znam o kakvim komentarima se radi, ali ne vidim nista lose u tome sto navijaci kritikuju (ako te kritike imaju neku osnovu). Da su ravnodusni verovatno bi znacilo da im nije ni stalo do Partizana. Bolja je bilo kakva reakcija nego nikakva. Od ove trojice ja sam kritikovao Lafajeta jer mi nije jasno koliko trebas da budes glup pa da onoliko silujes loptu i sut (govorim za poslednju utakmicu u EL)?! Tu se definitivno ne radi o njegovom (ne)kvalitetu vec coveku koji kao da glavu koristi samo zbog frizure. Mislim da se tako nesto nije desilo od kako pratim Partizan.
Neka ga ljudi i kritikuju, mozda bar 1% dodje do njega... bice dovoljno.
Inace Vlada jovanovic podseca na Duleta kad se secka pored parketa, kad se dere na klupu i kad pokazuje Todoricu gde tim gresi![]()
Naravno da se navija i kad se gubi, i to niko ne spori, ali ne navija se ovde, na forumima. Kad se igra utakmica, navijaci treba da bodre i kad se gubi sa 20 razlike, i kad Lafajet napravi potez koji ne dolikuje ni klincima na casu fizickog vaspitanja, i kad Klobucar nema muda da sutne trojku kad je sam i kad je trojka najpotrebnija, i kad Veseli promasi 156 bacanja zaredom...tad navijaci treba najvise da bodre, jer im je tad podrska potrebna...Al' necemo valjda ovde da dolazimo i da pisemo "NA SVETU NISTA LEPSEEE, NE MOZE DA POSTOJIIII..." i kolektivno recitujemo navijacke pesme...ovde se realno sagledava situacija, a realno, ako smo do sada svake sezone kretali od nule, ove sezone krecemo od -2...I jos jednom kazem, niko ne spori podrsku i navijanje, svi mi volimo Partizan, i kad igra, navijacemo iz sveg glasa...
vidim ja da neki ovde samo koriste situaciju da sebe prikazu kao najvernije navijace, kao da jedini navijaju za Partizan...
Naravno da se navija i kad se gubi, i to niko ne spori, ali ne navija se ovde, na forumima. Kad se igra utakmica, navijaci treba da bodre i kad se gubi sa 20 razlike, i kad Lafajet napravi potez koji ne dolikuje ni klincima na casu fizickog vaspitanja, i kad Klobucar nema muda da sutne trojku kad je sam i kad je trojka najpotrebnija, i kad Veseli promasi 156 bacanja zaredom...tad navijaci treba najvise da bodre, jer im je tad podrska potrebna...Al' necemo valjda ovde da dolazimo i da pisemo "NA SVETU NISTA LEPSEEE, NE MOZE DA POSTOJIIII..." i kolektivno recitujemo navijacke pesme...ovde se realno sagledava situacija, a realno, ako smo do sada svake sezone kretali od nule, ove sezone krecemo od -2...I jos jednom kazem, niko ne spori podrsku i navijanje, svi mi volimo Partizan, i kad igra, navijacemo iz sveg glasa...
vidim ja da neki ovde samo koriste situaciju da sebe prikazu kao najvernije navijace, kao da jedini navijaju za Partizan...
Batice,postoji razlika izmedju kritike i pljuvanja.Kritika je kad ja kazem da je Lafajet lose odigrao protiv Himkija,a pljuvanje je kad na osnovu te jedne tekme proglasim i njega i Vladu,i sve u klubu za nesposobne i najebem im se milosne majke,uz pretnju da ih vise nikad nec gledati.Ovim igracima treba dati vremena.Secate se kako je bilo kad je Dule pocinjao,pa sta ispade na kraju...Ok je uputiti neku kritiku,ali gubiti veru i degradirati ove momke na osnovu par losih rezultata na pocetku sezone,stvarno je odlika "malih ljudi" i ovih fency navijaca,koji se okrecu kako vetar duva
Kad se igra utakmica, navijaci treba da bodre i kad se gubi sa 20 razlike, i kad Lafajet napravi potez koji ne dolikuje ni klincima na casu fizickog vaspitanja, i kad Klobucar nema muda da sutne trojku kad je sam i kad je trojka najpotrebnija, i kad Veseli promasi 156 bacanja zaredom...tad navijaci treba najvise da bodre, jer im je tad podrska potrebna...