crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
ne verujem da je bilo pustanja, pre bih rekao da nije humano to da igramo u 6 dana 4 utakmice, do Makabija nasi ce biti isuseni ko suve smokve

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Porebna mi je informacija u vezi putovanja u Izrael na utakmicu Makabi - Partizan da li negde mogu da se kupe karte za utakmicu i da li neka turisticka agencija organizuje to putovanje?
Hitno mi je!
Hvala svima unapred!
Danilovic je najavio Arenu,domacini smo 30.marta i eventualno 1.aprila.
Ali ima jedno ali......za 1.april je u areni poodavno zakazan koncert 50 cent.
Ocigledno je da nece moci i jedno i drugo
Čitao sam da treba da igra na grčkom all-star meču (Grci vs stranci), a sad videh da igra u PAOK-u ...u Dinamu iz Moskve Hensen, Papadopulos (ko zna gde je taj?) i Focis su kod Dude igrali 30+ minuta i pruzali sjajne partije
Jebbem li ga, nije više on mladić, tako da vreme nije na njegovoj strani ... Moraće malo da ubrza taj proces ako hoće da ide na SP, i da se bori sa Markovićem za mesto drugog pleja ...Jaric je pre odlaska u NBA bio medju 5 bekova u Evropi, tamo je svake godine bio sve slabiji, sad se vraca kosarci, ali trebace jos vremena da dostigne konstantnost
Čitao sam da treba da igra na grčkom all-star meču (Grci vs stranci), a sad videh da igra u PAOK-u ...
Jebbem li ga, nije više on mladić, tako da vreme nije na njegovoj strani ... Moraće malo da ubrza taj proces ako hoće da ide na SP, i da se bori sa Markovićem za mesto drugog pleja ...
Markovic dade sad trojku za produzetak protiv Zagreba, bice mozda nesto od njega, evo i Macvan je sve bolji
a sto se tice Jareta, polako se i njemu smanjuje minutaza u Realu, isto ko i Novici (on gotovo da ne igra poslednje 2-3 nedelje), ako nije 100% spreman i fizicki i psihicki njegovo prisustvo nece podici nivo igre reprezentacije

hehe, sad videh Duleta, opet drzi slovo sudijama
Ali realno od Olimpije nas sudije sahranjuju.
Čitao sam po forumima situacije šta su sve sudili za Cedevitu, pisali su oni koji su gledali direktan prenos na Partizanovom sajtu. Mislim ako je ono sve tačno onaj delegat Radić treba da dobije ćušku, ali je mnogo moćan pa se po svemu sudeći to neće desiti. A sve je to jako vidljivo jer želi da Hrvatskoj obezbedi bolju startnu poziciju za raspodelu broja sigurnih mesta u ligi sledeće sezone.

Hapoel Holon je ekipa koja se u izraelskom prvenstvu bori za opstanak. Posle 18. kola imaju samo 5 pobede, prosek postignutih poena 76,94 a primeljenih 83,06 po utakmici, dok je Makabi ubedljivo prvi sa 17 pobeda, prosekom postignutih poena 95,11 a primljenih 77,39. Ovaj rezultat svakako da nije pohvalan za Makabi, ali izgleda da to ovaj novinar ne zna jer je članak pisan samo na osnovu koš razlike na samoj utakmici.21. mart 2010. | 21:48 | Izvor: B92, kosarka.rs
Makabi dominantan pred Partizan
Košarkaši Makabija pobedili su u subotu Hapoel Holon 104:87 u poslednjem meču pred duele sa Partizanom u plejofu Evrolige.
Ekipa iz Tel Aviva se protiv Hapoela bukvalno spremala za ’crno-bele’, jer su tokom meča igrali kao da je protivnik Partizan, a protiv centra gostiju Džona Tomasa igrali kao što bi to trebalo da izgleda u okršajima sa Partizanovim ’tornjevima’. Partizan bi ako se pogleda ovaj meč tu trebalo da ima prednost, jer je Tomas (19p) pravio velike probleme domaćinu.
Startu petorku Makabija činili su Raviv Limonad, Gaj Pnini, Endrju Vizneski, Čak Eidson i D’or Fišer. Geršon je rasporedio minutažu koliko je mogao, dok je među najopasnijim igračima gostiju bio Saša Bratić. Serijom 10:0 u drugoj četvrtini Lazmi i Perkins su napravili prednost koja je do kraja samo rasla.
U izraelskim izveštajima ističe se sjajan učinak omalenog Dorona Perkinsa u odbrani, atraktivna saradnja Eidsona i Lazmija, rafalna paljba Blutentala, retke ali sjajne minijature Andersona i vladavina u defanzivi Limonada. Da navijači budu apsolutno zadovoljni, pobrinuo se njihov miljenik, kapiten Derik Šarp, njemu svojstvenom trojkom.
Makabi: Blutental 16, Vizneski 13 (7 as), Lazmi 13 (5 sk), Pnini 12 (5 sk), Eidson 9, Perkins 8, Šarp 8, Fišer 7, Limonad 6, Grin 6, Anderson 6 (6 as)
Holon: Tomas 19, Keli 17, Bratić 14, Ajvori 11, Grejvs 8, Mičel 6, Berkovic 5, Nir 4, Lipšits 3
---
http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2010&mm=03&dd=21&nav_id=419270

Dobro razmišljanje, Radnički zvuči baš onako naški. Znaš ono, radnici su bili proleteri, a proleteri su uvek završavali u partizanima. Ima logike to sa Radničkim.