KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:klap: :klap: :klap:

Auuuu šta nam uradiše u prvoj četvrtini i naljutiše Dušana Silnog Kecmana! :lol:

Dakle ovo je da čovek ne poveruje kakva magija postoji u Partizanu, kao da je jedna ekipa otišla na odmor na poluvremenu a na parket se vratila druga. Ova divljačka košarka Makabija može da prođe samo dok ih ide šut, čim ne mogu da pogode kreće neko muljanje na silu pod košem, a nemaju igrače koji to mogu da isprate. Sudije su u drugom poluvremenu imale nekoliko čudnih odluka: faul nad MekKejlebom na našoj polovini, faul kod pokušaja zakucavanja Veselog, nije sviran očigledan nameran faul nad Marićem s leđa kada je bio potpuno sam (sviran je običan faul)... Ali na sreću to nije uticalo na rezultat.

Ne znam koji su to njihovi navijači, njih je bilo jedva 1/5, ostalo su porodični ljudi i gazde Makabija. :mrgreen:

Kecmana obavezno ponovo u reprezentaciju da svojim iskustvom doprinese mladom timu. Prošli put je otpao u poslednjem trenutku.

NAJACI SMO BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Kecman odigrao utakmicu zivota :worth: Mislim da mozemo da ih prodjemo.Jaci smo pod kosevima,a kao sto rece Sareni,imaju mnogo tanku klupu,tako da mozemo da ih drndamo na faulove.E sad,jedino ih sere sut,ali kad stanu,kao veceras,upadaju u mesalicu ;) Jos jednom,bravo za Duleta i momke,sto nam priredjuju ovako lepe trenutke sa Voljenim Klubom :worth: PARTIZAN SAMPION!!!

:klap: :klap: :klap:

Auuuu šta nam uradiše u prvoj četvrtini i naljutiše Dušana Silnog Kecmana! :lol:

Dakle ovo je da čovek ne poveruje kakva magija postoji u Partizanu, kao da je jedna ekipa otišla na odmor na poluvremenu a na parket se vratila druga. Ova divljačka košarka Makabija može da prođe samo dok ih ide šut, čim ne mogu da pogode kreće neko muljanje na silu pod košem, a nemaju igrače koji to mogu da isprate. Sudije su u drugom poluvremenu imale nekoliko čudnih odluka: faul nad MekKejlebom na našoj polovini, faul kod pokušaja zakucavanja Veselog, nije sviran očigledan nameran faul nad Marićem s leđa kada je bio potpuno sam (sviran je običan faul)... Ali na sreću to nije uticalo na rezultat.

Ne znam koji su to njihovi navijači, njih je bilo jedva 1/5, ostalo su porodični ljudi i gazde Makabija. :mrgreen:

Kecmana obavezno ponovo u reprezentaciju da svojim iskustvom doprinese mladom timu. Prošli put je otpao u poslednjem trenutku.
Dosta bre više! Pustite mlade neka sami igraju i uče...

A da stavimo i rezultat da se vidi, šta mislite? :lol:

---
Prvi meč četvrtfinala Evrolige

Makabi – Partizan 77:85 (27:12, 19:20, 20:26, 11:27)
Tel Aviv, "Nokija" arena, 11.500 gledalaca

Makabi: Limonad, Šarp 2, Viznevski 10, Perkins 13, Grin, Pnini 9, Anderson 12, Lazme 4, Eidson 8, Blutental 9, Fišer 10

Partizan: Roberts 8, Sinovec, Mekejleb 12, Kecman 29, Milošević 2, Rašić 6, Mitrović 1, Božić 3, Marić 10, Veseli 8, Đekić 3, Vraneš 3
---

NASLOVI:
B92: Veliki Partizan slavio u Tel Avivu :worth:
RTS: Kecman utišao Nokiju :lol:
Mondo: EL: Kakav preokret Partizana!
Blic: Senzacionalni Partizan nadoknadio "-21" i pobedio Makabi u Tel Avivu!
Novosti: Fantastičan preokret Partizana
Press: Partizan kao feniks 85:77

:worth: :klap:

Neverovatna pobeda Partizana.
Neverovatna ne zbog -21 iz prvog poluvremena koliko zbog toga sto je Partizan igrao potpuno "pogresno", igrajuci igru koja Makabiju najvise odgovara, i opet su dobili.
Ako je Partizan uspeo da dobije Makabi na ovaj nacin, to ce prekosutra vec biti 2-0, samo ako ne bude prevelikog opustanja.
Opet kazem, veoma veoma cudna utakmica.Partizan u drugom poluvremenu se oslonio samo na sut za tri(sto po pravilu nije dobro), Makabi dobio Partizan u skoku...Negde sredinom drugog poluvremena Makabi pokusavao da smiri i uspori utakmicu, iako su svi listom tvrdili da to mora Partizan da radi.
SVAKA CAST, jos jednom.
Ne mogu opisati kolio su mi ulepsali ovo vece.

http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=170
au, u prvom nista nije ulazilo, oni su trcali ko navijeni, gubili smo lopte, lose smo skakali,bas smo se pogubili, ziv sam se uplasio
onda dolazi do odsudnog trenutka koji je preokrenuo utakmicu, premestio sam se sa troseda na stolicu :lol: za ostalo se pobrinuo Kecman :D (ovo mu je verovatno utakmica karijere)
u 4/4 crno-beli momci su oducili od kosarke Andersona i drustvance
MAJSTORI NEMOGUCEG!!! :vatromet: :vatromet: :vatromet:

onda dolazi do odsudnog trenutka koji je preokrenuo utakmicu, premestio sam se sa troseda na stolicu :lol: za ostalo se pobrinuo Kecman :D (ovo mu je verovatno utakmica karijere)
:hahaha1: :hahaha: :hahaha1:

Pored već iznenađujućih 10 skokova MekKejleba (drugi skakač prvih utakmica četvrtfinala :mrgreen:), treba pomenuti da je nad Marićem napravljeno čak 11 prekršaja. Izgleda da drugačije ne znaju da ga zaustave.
Kecman ima najbolji indeks uspešnosti 30 i najbolji je strelac sa 29 poena.

Kakva utakmica!!! Hvala mom voljenom Partizanu što se još jednom poigrao sa mojim živcima, jer posle skakanja po mojim nervnim završetcima pobeda je bila još lepša :)))))
Osvrt na završnicu: Makabi se baš pogubio na kraju, ni jedan napad nisu iskoristili, a hala 5 minuta po završetku prazna, verovatno su navijači otrčali kući da vide šta će sa onih 6000 karata koje su rezervisali za F4 :hahaha:

Poslednja izmena:
"Nokia Arena" ostala samo na "vibraciji" ...zvuka nema, utišao ga Dule!
dance3-1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back