Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mislim da mozemo da ih prodjemo.Jaci smo pod kosevima,a kao sto rece Sareni,imaju mnogo tanku klupu,tako da mozemo da ih drndamo na faulove.E sad,jedino ih sere sut,ali kad stanu,kao veceras,upadaju u mesalicu
PARTIZAN SAMPION!!!
Jedna stvar mi nije jasna: igramo protiv favorita, gubimo 21 razlike. Odakle nam snage i volje da se vratimo u igru i pobedimo??? Sta im to Dule u poluvremenu daje da jedu??

Dosta bre više! Pustite mlade neka sami igraju i uče...![]()
![]()
Auuuu šta nam uradiše u prvoj četvrtini i naljutiše Dušana Silnog Kecmana!
Dakle ovo je da čovek ne poveruje kakva magija postoji u Partizanu, kao da je jedna ekipa otišla na odmor na poluvremenu a na parket se vratila druga. Ova divljačka košarka Makabija može da prođe samo dok ih ide šut, čim ne mogu da pogode kreće neko muljanje na silu pod košem, a nemaju igrače koji to mogu da isprate. Sudije su u drugom poluvremenu imale nekoliko čudnih odluka: faul nad MekKejlebom na našoj polovini, faul kod pokušaja zakucavanja Veselog, nije sviran očigledan nameran faul nad Marićem s leđa kada je bio potpuno sam (sviran je običan faul)... Ali na sreću to nije uticalo na rezultat.
Ne znam koji su to njihovi navijači, njih je bilo jedva 1/5, ostalo su porodični ljudi i gazde Makabija.
Kecmana obavezno ponovo u reprezentaciju da svojim iskustvom doprinese mladom timu. Prošli put je otpao u poslednjem trenutku.

Svaka reprezentacija mora da ima bar 2 iskusna igrača koja mogu mnogo da pomognu. A Kecman to svakako može.Dosta bre više! Pustite mlade neka sami igraju i uče...

!!!
... kada ne ide?shta radi kecman![]()

Pasulja ?![]()

za ostalo se pobrinuo Kecman

onda dolazi do odsudnog trenutka koji je preokrenuo utakmicu, premestio sam se sa troseda na stolicuza ostalo se pobrinuo Kecman
(ovo mu je verovatno utakmica karijere)

), treba pomenuti da je nad Marićem napravljeno čak 11 prekršaja. Izgleda da drugačije ne znaju da ga zaustave.
))))

Što je sigurno, sigurno je.