KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mnogo mi je drago da smo komsinicu spustili na zemlju.Vidi se koliko Maric znaci ovoj ekipi :worth: Uglavnom,utakmica pod nasom kontorlom,ali imali smo opet onih bas crnih minuta.I kad smo mogli da se odlepimo i da dotucemo nedoraslog protivnika,mi smo bezveze komplikovali.Ipak,dosta nam je pomogao i onaj Zvezdin Tejlor svojim nerezonskim ispucavanjima.Izdvojio bih pored Marica i Kecmana,koji je dao neke bas bitne poene,a onaj mali Mitrovic ce da bude ubica u buducnosti.Svaki minut koji mu Dule da na parketu iskoristi odlicno,vidi se da ima muda(za razliku od Djekica i Rasica recimo),a o onoj trojci u finisu kojom je potopljena komsinica,ne treba ni trositi reci :worth: Vranes je podbacio,oba Milosevica izgledaju kao da su izgubljeni u svemiru,dok su se Veseli i Roberts trudili,ali su ipak odigrali malo slabije nego sto mogu.Sto se Boa tice,mislim da je jedan od boljih plejmejkera u nasoj skorijoj istoriji.Momak je brz kao munja,vrlo skocan(kad je skocio da zakuca,pomislio sam wtf :eek:) i ima sjajan ulaz.Mislim da Dule dosta radi sa njim da se uklopi u tu timsku koncepciju i iz utakmice u utakmicu mislim da se to i oseca.Jos jednom,svaka cast Duletu i momcima :worth: P.S.Koliko me onaj Stimac nervira,da sam bio u stanju bar pet puta da razbijem TV zbog njega

Tesko da ovaj decko nema muda... to sto ne srlja bez razloga nikako nije znak nedostatka muda... uopste ti necu pominjati koje je utakmice ove sezone resio bacanjima i/ili trojkama... izuzetno inteligentan bek. IZUZETNO.

mislim da je presudilo da ne bude faul u napadu to što je Mekejleb već bio u napadu, napravio je prvi korak pre tog kontakta...:D

Ja mislim da ce na kraju da ispadne da je presudilo...
71r9g1.jpg

:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back