Ima li tu možda kakvog prekršaja??? Jesi li prozvan?? Jel Partizan kao institucija prozvan??? Jel tu ima nešto uvredljivo u smislu nezdravog iliti crnog humora??? Izvoli???
Naravno da nema!!!
Dule je javna ličnost, košarkaški stručnjak i ne treba nikakve zaluđene sljepce da ga po forumu brane od običnih i bezazlenih šaljivih doskočica!!!
Sta je tebi covece?
Nisam hteo da branim bilo koga. Znam da onoga na koga se tvoje "fore" odnose ne dotice ni 1%, ali da li zaista mislis da ce nekom biti zanimljivo da cita kako njegova vaga pokazuje "to be contiunited"???
Da li ima nezdravog crnog humora? Kako za koga. Meni nije strasno, ali ne znam sta si hteo time da postignes.
To je samo komentar koji se nadovezao na već prethodnih par postova koji nisu imali veze sa temom!!! Utakmica samo što nije bila počela a diskusija u otišla krasni tuki preseravanjem o Duletu...
Nema veze sa temom? Pa da li u svacijem postu treba negde da pise "KK Partizan" (kao sto je i sam naslov teme) da ne bi slucajno tema otisla u krasni tuki? O cemu smo trebali da pisemo kad je vec sve receno u toku dana ili jos mozda juce? Neko je rekao da ce biti lako, neko da ce biti teze itd, itd.... Sta ocekujes?
Dobili Baselonu??? Svaka čast!!! POZDRAVLJAM I ČESTITAM!!!
Al preseravanje o hvalospjevima isključivo Vujoševiću i to sve do samog meča protiv Marusija kao je mečom protiv Barse već sve riješeno...!!! Kao da je ono bila zadnja utakmica u sezoni...
Niko se ovdje nije objektivno bavio mečom protiv večerašnjeg protivnika... već su svi ko drogirani: "Dule yebe ovog, Dule **** onog..."
Da li je tebi poznato od kad postoje te fore u kojima je glavni lik Vujosevic? To sigurno nije nastalo od kako je Partizan usao u Top 16 ove godine. Kao da je dignut u visine od kad je Partizan pobedio Barselonu...
A sta ti smatras pod objektivnim? Manje - vise svako je izneo svoje misljenje i to je to. U svakom slucaju mislim da je bolje da se vise bavimo nama nego protivnikom (ko god on bio)
Uostalom evo kako to izgleda kada i tim tako razmišlja... KADA TIM NA IZIĐE NA PARKET I SVI DO JEDNOG KONTAJU: "MA KO IH YEBE... NEK VODE SA TOLIKOM RAZLIKOM... SNAĆIĆE SE DULE VEĆ NEKAKO... POZVAĆE NAS NA ODMOR I REĆI NAM ŠTA DA RADIMO!!!" Svi igrači večeras... svi do jenog su bili očajni... Svi su kontali da je Dule taj koji će im riješiti meč!!! Niko nije "kile potegao" da se meč dobije!!! Tako je to kada se diže u nebesa prije nego što se posao završi!!! To se dešava već drugi put u ovoj sezoni!!!
Evo večerašnjeg rezultata protiv objektivno slabijeg protivnika... Sve zbog već poznate naše šuplje... "Ma šta drugi koji qr.c?? Ma tu je i Dule!!!"
A Dule??? Pa ne može čovjek još i da igra umjesto njih!!!
A ko kaze da je tim tako razmisljao? Pa nisu toliki mentoli da misle da ce ih izvuci njegove reci; niti je iko od navijaca tako mislio.
Taj covek od kako je dosao na mesto trenera Partizana je svake godine redovno osvajao titulu prvaka zemlje i jos po koji trofej usput.
Taj covek je toliko igraca stvorio da bi mogao samo sa polovinom njih da osvoji Evroligu samo da su mu ostali u Partizanu.
Dalje, od jednog relativno anonimnog Marica je stvorio najkorisnijeg igraca Evrolige.
Pogledaj sta je napravio od Perovica i Vranesa. Izvukao je 150% njihovih mogucnosti.
Da ne nabrajam, nermam toliko mesta. Da, nemam mesta (ne vremena)!
Kako mislis da posle svega on ne bude omiljen lik u Partizanu kod svih tih ljudi koji vole ovaj klub?
Pogledaj kako se ponasaju novinari kad se Dule vrati u halu da pozdravi navijace posle neke pobede u Pioniru. Oblecu oko njega kao lesinari da bi ga slikali jer znaju koliko covek znaci svima nama.
A šta treba??? Da se ponosiš što si dozvolio da te pobijedi ekipa koja ti je dala 2 poena za četvrtinu???
Ako si procitao post koji sam citirao verovatno ti je jasno. Ne treba da se sramotimo sto smo dali 18 poena za poluvreme kad imamo tim preko puta nas koji je dao 2 poena za cetvrtinu.
Ne treba da se sramotimo ni sto smo izgubili od istog tog tima. Ne mislim da je bilo ko bio umrtvljen. Mislim da su svi dali svoj maksimum, ali su imali tu prepreku u glavi sa kojom smo evidentno imali problema i ove i proslih godina.
I nemoj da se deres! I nemoj da odma' dizes uzbunu!!!
Nema potrebe za velikim slovima. Nisam slep.